Konyhai kiegészítők

Electric Spice Mills: A legjobb gyártók leírása és értékelése

Electric Spice Mills: A legjobb gyártók leírása és értékelése

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők és leírás
 2. Előnyök és hátrányok
 3. Standard modell
 4. A modellek jellemzői
 5. Különböző anyagok
 6. Kiválasztási szabályok
 7. A legnépszerűbb modellek listája
 8. Vásárlói vélemények

A fűszerek jelentősen befolyásolják az étel ízét. Megfelelő kiválasztásukkal a legelterjedtebb termékek ízét is felismerik. Számos kész ízesítés van a talajban. Ezek kényelmesen használhatók, de az ilyen fűszerek gyorsan elveszítik a szagukat. A varázslatos aromák megőrzése érdekében sokan önmagukban inkább sót és borsot őrölnek főzés közben, vagy egy tál elfogyasztása előtt. Ehhez a fűszerekhez elektromos malomokat használjunk.

Jellemzők és leírás

A só, bors és más száraz fűszerek automata malmok szó szerint meghódították a konyhai eszközök piacát. Nagyon kényelmes ezeket használni. A modern technológiát aktívan használják otthon és professzionális konyhákban is. A termékkatalógusban hatalmas választékot talál a csiszoláshoz használt elektromos malmok. A készülék üzembe helyezése: csak kattintson a gombra. A modelltől függően a malom akkumulátorokkal vagy akkumulátorokkal működhet (speciális töltővel).

A hálózaton nagy méretű ipari malmok működnek. A méretektől függetlenül a malmok működésének elve ugyanaz. A motor működtetéséhez nyomja meg a pengéket.

A piacon megjelenő modellek mérete, alakja, áramforrása, megjelenése eltérő. Néhány opció biztonságosan használható a belső kiegészítőként.

Előnyök és hátrányok

Az elektromos készülékek a következő pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek.

 • A nagy részecskék sebessége is csiszolható.
 • A fizikai erő költsége minimális.
 • Nagy erő. Problémamentes csiszolók is csiszolják a tengeri sót.
 • A modellek széles skálája.

A következő tények megkülönböztetők:

 • magas költségek;
 • a diófélék és az olajszemcsék csiszolása fűszergyárak segítségével nem lehetséges.

Standard modell

Az automata eszközök többsége kompakt, méretének köszönhetően a malom kényelmesen használható. Az átlagos hossz, beleértve az elemtartót, körülbelül 20 cm, az átmérő 40 és 50 mm között változik. A kompakt méreteket figyelembe véve az eszközöknek kis súlyuk van. Néhány opció használható egy kézzel, kiegészítve az edényben lévő fűszereket közvetlenül a használat előtt.

Az elektromos modellek több elemet tartalmaznak.

 • Akkumulátor vagy akkumulátor rekesz.
 • Vezérlőgomb.
 • Malomkő.
 • Fűszertartó.
 • Motor.

Megjegyzés: ha a só és a bors tartály átlátszó anyagból készül, vizuálisan ellenőrizheti a köszörülés méretét. Eladáskor a háttérvilágítású lehetőségek is megtalálhatók. A vezérlőgomb úgy van elhelyezve, hogy egy ujjal könnyen megnyomható legyen.

A modellek jellemzői

Az automata eszközöknek számos technikai jellemzője van, amelyek arra utalnak, hogy mely vásárlók választanak.

A termékek az alábbi jellemzőkben különböznek:

 • motor teljesítménye;
 • termelési anyag;
 • az őrlés mérete;
 • garanciaidő;
 • penge méret és anyag;
 • a garat méretei;
 • vezetni.

Különböző anyagok

A nyersanyag kereskedelemben a gyártók különböző lehetőségeket használnak.

 • Műanyag. Megfizethető anyag. Könnyen tisztítható és nem szívja fel a szagokat. Hátrányok - alacsony gyakorlatiasság.
 • Rozsdamentes acél. Praktikus és tartós ötvözet, amelyet tartósság jellemez. Hátrányok - sok súly és hideg érzés, amikor megérintette.
 • faipari. A természetes anyag vonzza a vásárlók figyelmét bájos megjelenés. A negatív oldal - fa nedvességgel érintkezve képes elnyelni a szagot és megduzzad.

Megjegyzés: a fűszerek csiszolásának sebességét befolyásoló paraméter - a lapátok mérete.

Kiválasztási szabályok

Ahhoz, hogy elégedett legyen a vásárlással, a borscsiszoló és a fűszerek automatikus őrlésének egyéb lehetőségei megfeleljenek az alábbi követelményeknek.

 • Csendes munka.
 • Tartós és jól összeszerelt tok - rések és repedések nélkül.
 • Kényelem használat közben.
 • Vonzó kialakítás (a megjelenést kombinálni kell a konyhaház kialakításával).
 • Sima működésű mechanizmus.
 • A fenti jellemzők segítenek választani a tökéletes választékot a széles választékban.

A legnépszerűbb modellek listája

"Alice"

Két automata malom készletet kínálunk (külön-külön minden egyes fűszerfajtához). Országgyártó - Franciaország. Márka - Peugeot. Magasság - 20 cm A gyártáshoz a gyártók rozsdamentes acélt és akrilot használtak. A beépített akkumulátorral működik. Egy praktikus és vonzó készlet minden otthonban hasznos.

A készülékek modern, futurisztikus stílusban készülnek. A gyártók csiszolásvezérléssel és világítással felszerelt malmokkal rendelkeznek. Fűszer bunker készül és átlátszó anyag. Kényelmes a fűszerek mennyiségének és az őrlés méretének monitorozása.

Tropica (9149)

Az elegáns és kényelmes elektromos malom kiváló sötétbarna színű. Márka - Gipfel. Az ország Németország. Ez a modell az európai minőséget, a praktikát és az elegáns megjelenést ötvözi. Kényelmes és könnyen kezelhető. Termelési anyagok: műanyag, rozsdamentes acél, kerámia és szerves üveg. Magasság - 22,4 cm A malom 4 AA elemen működik.

SMP-4/2

A gravitációs modell gyorsan őrzi a fűszereket a kedvenc ételekhez. Márka - MPM Smile. Lengyel gyártás. A gyártók egy speciális Soft-touch műanyag kompozícióját használták. Ez az anyag kellemes tapintású és erősen ellenáll az ütésnek és a karcolásoknak. A klasszikus fekete színben készült.

A motor működéséhez 6 AAA elem szükséges. Továbbá a szakértők hozzáadják a pengék automatikus beillesztését, amikor megdöntik és megvilágítják. Ez a modell ideális a különböző típusú fűszerek csiszolásához. Magasság - 20,2 cm.

tropikus

Ezt a modellt fehér és fekete ügyfeleknek mutatják be. A malomot az AdHoc német márka képviseli. A termék sajátossága, hogy a pengék kerámiából készülnek. A gomb megnyomásakor a háttérvilágítás automatikusan bekapcsol. Tartalmaz 6 db munka szükséges. Méretek - 21,5 cm Gyártási anyagok - műanyag és rozsdamentes acél.

Richmond

A következő eszköz a rangsorban a termék. a brit márka - Cole & Mason. A pillanatnyi fűszerek gyors őrlése, csak néhány pillanat. Egy fém malomkővel rendelkező malom azonnal megbirkózik a feladattal.

Hosszú élettartam a rozsdamentes acél erős ötvözete miatt lehetséges. A gyártók szintén kerámiát és műanyagot választottak. A termék súlya csak 0,4 kg. Magasság - 21,5 cm A kompakt méreteinek köszönhetően a készülék használata nagyon egyszerű és egyszerű. A modell ideálisan kiegészíti a konyha belsejét a hi-tech stílusában. Futurisztikus krómforma harmonikusan kiegészíti a díszítést. Fűszerezési rekesz - átlátszó.

Cuinox

Egyedülálló 2-es eszköz, amely két különálló rekesszel rendelkezik a só és a bors számára. A készülék nélkülözhetetlen, stílusos és praktikus asszisztens lesz a konyhában.. A mechanizmus 6 elemet igényel (AAA). A modell színe fekete. A csiszoló pengék kerámiából készülnek.

A test egy speciális fémötvözetből készül, amely nem fél a rozsdásodástól, műanyaggal kombinálva.

Vásárlói vélemények

A modern emberek, akik a technikai képességeket a lehető legjobban használják, megjegyezték az automata malmok használatának előnyeit. Mivel a főbb pozitív tulajdonságok a kiváló csiszolási sebesség és a könnyű használat.

Néhány másodpercig friss és illatos fűszerezés. Különböző gyakorlati és megbízhatósági szempontból a szakmai szakácsok, akiknek gyorsan hozzá kell fűzni az ételeket. Figyeljen meg egy hatalmas modellválasztékra is, ahol könnyen megtalálható a megfelelő lehetőség.

A negatív visszajelzés csak egy hátrányt jelent - költség. Néhány termék ára több mint 10 ezer rubelt tartalmaz. A legtöbb opció átlagos költsége 3–4000 rubelt tartalmaz.

Az alábbi paraméterek befolyásolják az árat:

 • a modell és a márka népszerűsége;
 • a gyártásban használt anyagok;
 • motor teljesítménye;
 • személyes árrés.

A következő videó áttekintést nyújt a Russel Hobbs 23460-56 elektromos fűszergyárból.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok