Konyhai kiegészítők

Tippek a jégformák kiválasztásához

Tippek a jégformák kiválasztásához

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. polietilén
  2. műanyag
  3. Szilikon
  4. szokatlan

A forró szezonban mindig van egy vágy, hogy élvezze a hűtött és ízletes italokat. Hűtött italok, mint a felnőttek és a gyermekek. Jó, ha a hűtőben mindig jég van. Ahhoz, hogy főzzük, egy jégre van szükséged. A mai napig számos formát talál a víz fagyasztására. Milyen űrlapot válasszon? Minden tipp és trükk már a mi anyagunkban van.

polietilén

A fagyasztóban minden modern hűtőszekrényben már van egy speciális rekesz a jég előállításához, amit jéggenerátornak neveznek. Vagy már van egy műanyag penész a készletben. De vannak olyan modellek, ahol nincs speciális rekesz. És a készletben lévő penész használhatatlanná válhat, vagy nem elég egy penész. Ebben az esetben szükség van egy további termék megvásárlására a jég előállításához.

Különösen, ha egy bulit a következő hétvégére terveznek. Eddig a legolcsóbb lehetőség a jég fagyasztására szolgáló műanyag zacskók.

Egy ilyen termék egy kis cellás csomag. Biztonságos anyagból készülnek, amelyeknek nincs idegen illata, és nem bocsát ki semmilyen káros anyagot. Nagyobb és kompaktabb csomagok vannak. Kiválaszthatja a legkülönbözőbb számú cellával rendelkező csomagot, 15 és annál több. A jég előkészítéséhez öntsön egy tisztított vizet egy speciális lyukon keresztül, és egyenletesen osztja el a sejteket.

Az űrlap használata egyszerű és egyszerű. A fő hátránya az, hogy minden ilyen forma eldobható. Fagyasztás után a kockákat csak a csomagolás megszakításával távolíthatja el. Ezen túlmenően, tapasztalat és szakértelem nélkül nem valószínű, hogy egyforma méretű és alakú kockákat kapna.

Ha polietilénből készült terméket szeretne választani, akkor válassza ki azokat a beállításokat, amelyek speciális reteszelővel vannak felszerelve.

műanyag

A műanyag termékek természetesen nagyon népszerűek és igényesek. Ezeknek a termékeknek számos saját előnyük van. Kiválaszthat egy űrlapot a leginkább különböző konfigurációjú cellákkal. Például lehet egy kocka, egy csillag, egy labda, gyémánt, szív vagy egy méhsejt. Az egyes modellek sejtjeinek száma eltérő. A nagy formák kiválasztásával emlékezz erre könnyen beilleszthetők a fagyasztóba.

Egy másik, hasonló termék a jég előállításához. Ez abban rejlik, hogy újrafelhasználható. Újrafelhasználhatóak és gondos üzemeltetéssel az ilyen konzervdobozok több mint egy évig tarthatnak. Kiválaszthat egy szokásos terméket, általában téglalap vagy négyzet alakú. És kiválaszthat egy példányt egy fedéllel, ami nagyon kényelmes és praktikus.

Ha beszélünk a mínuszokról, akkor is. Sok fogyasztó megjegyzi, hogy néha nehéz a jég eltávolítása a sejtekből. Annak érdekében, hogy ne jöjjön létre problémák a jég kivonásával, emlékezz erre nem szükséges feltölteni a sejteket vízzel a legmagasabbra.

Emellett sok fogyasztó megjegyzi, hogy a műanyag jég jön egy kicsit hosszabb ideig, mint egy műanyag zacskóban vagy szilikon formában. Azonban ezeknek a termékeknek hűséges rajongói vannak.

A műanyag termék kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy figyeljen annak minőségére. Az űrlapot kizárólag élelmiszer-minőségű műanyagból kell készíteni, amely teljesen biztonságos az egészségre.A terméknek tartalmaznia kell az összes szükséges információt, beleértve azt is, hogy a terméket biztonságosan lehessen fagyasztani.

Ha a terméknek szaga van, a felülete durva, a széle nem sima és nem sima, akkor jobb, ha elutasítják az ilyen vásárlást.

Szilikon

Különböző termékek a szilikonból minden nap egyre népszerűbbé válnak. Ma könnyen megtalálhatja a különböző formákat és a gyors jéget. Mi az előnye egy ilyen terméknek?

Ezek a termékek olyan anyagokból készülnek, amelyek teljesen biztonságosak az emberi egészségre. A minőségi szilikonterméknek nincs idegen szaga, nem fagyasztás közben káros anyagokat bocsát ki. Az ilyen termékeket jogosan nevezhetjük tartósnak és biztonságosnak.

A különböző formák és konfigurációk széles választéka a modern fogyasztóknak is kedvez. A szilikon jégkészítő termékek teljesen különböző formák lehetnek. Az alak lehet négyzet, kerek, téglalap vagy ovális. A sejtek nemcsak kerekek vagy négyzetek lehetnek, hanem a legszokatlanabbak is. Például kis palackok, hangszerek, halak, robotok stb. Formájában. Itt mindenki kiválaszthatja az ízüknek megfelelő alakot. Ez különösen igaz, ha egy tematikus vagy gyermekpártot tervez.

Egy másik előny, hogy sokan rámutatnak erre Az ilyen formák nemcsak jég előállítására használhatók. Például könnyedén készíthet házi készítésű csokoládés cukorkát, vagy akár kis süteményeket vagy süteményeket is süthet.

A szilikonból készült termék tökéletesen ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek is.

Ezenkívül nagyon könnyű és kényelmes a kész jég kivonása ebből a formából. Ezért az ilyen öntőformák rajongói egyre több napról napra válnak. Ha a hátrányokról beszélünk, akkor nem. Csak vásárláskor csak minőségi terméket válasszon. A legjobb, ha egy jól ismert márka termékét választjuk, amely már a pozitív oldalon van, és rendelkezik az összes vonatkozó minőségi tanúsítvánnyal.

szokatlan

Úgy tűnik, milyen formájú lehet az italok leggyakoribb jége? Korábban kerek és négyzet alakú alakzatok voltak értékesítve, de ma a leghűvösebb, szokatlan és bonyolult lehetőségeket találja.

  • Ha szeretné kellemesen meglepni vendégeit, akkor biztonságosan választhat a nem szabványos lehetőségek közül. Például ez egy kis szemüveg vagy szemüveg formájában. Ez az űrlap tökéletes egy fél számára, amely forró italokat szolgál fel, amelyek előhűtést igényelnek. Ezek fő jellemzője abban rejlik, hogy az ilyen szemüvegekben és poharakban italokat lehet önteni.
  • Egy másik szokatlan lehetőség a formák, amelyek lehetővé teszik a jég előkészítését egy botra. A szett már speciális botokkal rendelkezik, amelyek kiváló minőségű műanyagból készülnek. Például a pálcán lévő jég citrus szeletek nagyon eredetinek tűnnek.

Sőt, a vendégek könnyedén kivonhatják a jeget az üvegből, ha akarják.

  • Bárki, aki tervezi a gótikus témapárt, könnyen megtalálhatja a koponyákat, pókokat vagy skorpiókat.
  • Ezenkívül színes jeget készíthet, hogy az italok még eredetiebbek legyenek.
  • Egy zenei párt számára választhat jegyzetek vagy hangszerek formájában. Vannak formák emberi agy vagy hamis állkapocs formájában.
  • Csak egy női cég számára választhatja meg a formákat, aminek köszönhetően a jég a gyémántokra hasonlít. Egy férfi cég számára kiválaszthat egy űrlapot csokornyakkendő, szemüveg, autó vagy hajó formájában.

Az alábbiakban több szokatlan jégforma áttekintését találja.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok