Konyhai kiegészítők

Ajánlások a fagylalt formájának kiválasztására

Ajánlások a fagylalt formájának kiválasztására

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. leírás
 2. faj
 3. A gyártók áttekintése
 4. Hogyan kell használni?

Sok háziasszony inkább önmagában főzi a fagylaltot. Kiderült, hogy a termék nem kedvezőbb a vásárolt versenytársainak, és ártalmatlan desszert is, mivel nem kétséges, hogy nem tartalmaz házi készítésű ételeket, mivel a káros adalékanyagok, aromaanyagok és kémiai ízfokozók nem tartoznak ide. A fagylalt előkészítésének megkönnyítése érdekében a háziasszony nem tud speciális szilikon formát ölteni, amely lehetővé teszi a desszert kívánt formában történő befagyasztását.

leírás

A szilikon termék lényege a fagylalt formájának megtartása. A fagylaltkészítőben előállított gyümölcs tartalmát öntőformába kell önteni, botokat kell helyezni, és több órán át be kell helyezni a fagyasztóba. Általában a csemegék előállítására szolgáló keverék folyékony.

A szokásos csészében történő fagyasztás azt eredményezheti, hogy a kapott desszert megszilárdulása után lehetetlen lesz kihúzni.

A szilikon rugalmas, és ha minőségi termék, akkor a fagylalt könnyen eltávolítható a penészből. A legtöbb kiváló minőségű modell ellenáll a hőmérséklet -60-tól +30 ° -ig terjedő hőmérséklet-csökkenésnek, ami azt jelenti, hogy nemcsak fagylaltra, hanem sütésre is használhatók. Emellett számos gyártó előre kínál olyan fajtákat, amelyek már tartalmaznak fagylaltot, és a vevőnek nem kell külön fizetnie.

A fémtermékektől eltérően a szilikon edények inert anyagok, és nem reagálnak az élelmiszerrel. Még akkor is, ha a formákat a sütőben használják, nincs szükség az olajok olajozására.

faj

A fagyasztáshoz használt szilikon termékek különböző formájúak lehetnek. Tehát a popsicle vagy a gyümölcs jég a legegyszerűbb a klasszikus formában lévő, több cellából álló edényben. Általában a háziasszonyok szívesebben választják ezt a hagyományos verziót a házi készítésű desszert készítéséhez, amely a fedéllel ellátott konténerek egy csoportja. A kényelem érdekében a borítók tartókkal vannak ellátva. Ez egy kényelmes forma, amely nem sok helyet foglal el, és lehetővé teszi, hogy egyszerre több adagot készítsen.

Népszerűség élvezni gyermekformák. Ezek lehetnek mese karakterek vagy állatok formájában. Ez egy környezetbarát étel, teljesen biztonságos, még a gyermek testéhez is. Általában úgy néz ki, mint egy konténer több pálcika. A gyerekek szeretik ezt a terméket kísérletezni, saját készítésű recepteket készítenek magukkal, várják a reggelit, amikor megpróbálhatják a fagyasztóban szállított fagylaltot este.

Általában a gyermekformák élénk színekben kaphatók - ez a design felvidítja a kis háziasszonyokat és tovább növeli az étvágyat.

Gyakran a konyhai fagylaltot használják kúp formájában. Általában a háziasszonyok inkább egy ostya kúpot kívánnak készíteni ebben a tartályban, de ez a recept csak a tapasztalt házi készítésű cukrászdák számára áll rendelkezésre. Ebben a formában hagyományos, házi készítésű fagylalt, gyümölcslé és zselatin kapható.

És üzletek is kínálnak formák csészék formájában. Ebben az esetben a háziasszony fantázia korlátlan lehet. Többször is használható, könnyen tisztítható, és a fagyasztott tartalmak eltávolításakor ajánlatos néhány percig lenyomni az alját, hogy a desszert könnyen meg lehessen alakítani.

A gyártók áttekintése

Az ügyfelek visszajelzései alapján a szilikon fagylaltformák három legnépszerűbb gyártója azonosítható.

Marmiton

A felhasználók megjegyzik, hogy ezek a termékek könnyen kezelhetők, kompaktak és jól mosottak. A teljes élettartam alatt a felület nem sötétebb. A fagylalt könnyen eltávolítható, nem ragaszkodik a falakhoz, a rész kicsi, kicsi, az ilyen finom fagylalt könnyű, tágas, étvágygerjesztőnek tűnik. A botok könnyen a desszertben tarthatók.

A vásárlók azt javasolják, hogy az öntőformákat minden használat előtt mosás után jól szárítsák, mivel az anyag elnyeli a szagokat. Ráadásul kis törmelék is ragaszkodhat a falakhoz. Az előnyök között szerepel a sütemények főzésének lehetősége.

Zoku

Az amerikai márka ilyen formáját a legtöbbször a szülők vásárolják. Az ilyen étkészlethez hasonló gyerekek, mint a gyártó macskák, nyulak, békák és más állatok formájában kínálnak penészeket - csak 8 változat. Megjegyezzük az űrlap tömörségét, fényes dizájnját, ami nagyon vonzó a gyerekeknek, valamint az űrlap kiválasztásának lehetőségét. Ma egy gyermek konyhát főzhet kiwi kivételével, és holnap egy nyúl a banánból.

A fagylalt után könnyen jön a fagylalt, ez a szilikon kiváló minőségű, környezetbarát és nem károsítja a kis édes fogak egészségét.

Silikomart

Ez az olasz termék nagyon magas értéket kap. ünnepelt a termék tartóssága a sütőben való használatának képessége. A fagylalt nem tapad a falakhoz, és gond nélkül eltávolítja. Ezenkívül ezek a formák nemcsak az otthoni konyhában használhatók, hanem a professzionális vendéglátóhelyeken is. A Silikomart szilikon öntőformákat gyakran vásárolják a kávézók és a gyermek kávézók. Ezért a készletek sok cellát és botot tartalmaznak egyszerre.

Az előnyök között - a termék elérhetősége, ahogy az online áruházakon keresztül vásárolhat. A felhasználók szerint a fő és csak negatív a termék nagyon magas ára.

Sok vélemény kap szilikon öntőformákat Kínából. Általában az orosz hostessek a kínai weboldalakon rendelik meg őket, vagy azokat a költségvetési gazdasági osztályokban vásárolják meg. Ezek a termékek nem kapnak magas jeleket. Az ügyfelek szerint, függetlenül attól, hogy mit fagyaszthat, csak a fagylalt fele nyerhető ki. Néha csak egy botot veszünk ki. Még a népszerű extrakciós módszerek, mint például a meleg víz használata, nem javíthatják a helyzetet.

Hogyan kell használni?

A szilikon formák működése nem nehéz. A fagylalt több szakaszból áll.

 1. Kombinálja a fagylaltra készített összes összetevőt. Szükség esetén keverőt használjon.
 2. Öntse a keveréket a szilikon formába a megadott szintre, helyezze be a botokat.
 3. Helyezze a formákat 8 órán keresztül a fagyasztóba. Javasoljuk, hogy este fagyassza be a fagylaltot, majd reggel már élvezheti a desszertet.
 4. Távolítsa el az öntőformákat a fagyasztóból, és óvatosan távolítsa el a fogantyút a pálcával, óvatosan nyomja az ujját ujjaival, mintha a brikettet megszorítja.
 5. Ha a keverék fagyasztva van, és nem jut el az edényből, tartsa legfeljebb egy percig forró víz alatt.

  Ha házi fagylaltot készít szilikon öntettel, használjon még néhány szakértői ajánlást.

  • Ne féljen kísérletezni receptekkel, fagyassza be kedvenc finomságait. A lé, joghurt, túró, gyümölcs, bogyó, tejföl, tejszín, dió, mazsola, méz keveréke lehet.
  • Nem szükséges az egész keveréket őrölni, még egész szelet gyümölcs. Például a fagylalt nagyon esztétikusan néz ki, amelyben a jégkockahoz hasonlóan egy friss kivi darab fagyasztva van.
  • A popsicle készítéséhez csokoládé és vaj jegesedés jön létre. A fagyasztóból kivesszük a fagyasztott tartalmú formákat, távolítjuk el a fagylaltot, bemelegítjük a meleg jegesedésbe, tegye a sütőpapírra, és küldje vissza a fagyasztóba, mielőtt a csokoládé lefagy.
  • Gyümölcsjég készítésekor elegendő a kedvenc gyümölcslé és szilikon formák készítése.Öntsük a lé a cellába, és küldjük a fagyasztóba. Amikor a folyadék kicsit megkeményedik, helyezze be a botokat és küldje vissza a fagyasztóba, amíg megszilárdul.
  • Ha a háziasszonynak még nem volt ideje, hogy szilikon formát kapjon, akkor a joghurt alatti csésze alkalmas lesz az első fagylalt kísérletekre. A pálcát a vásárolt popsicle-ből lehet használni.

  A fagylalt formáinak áttekintése, lásd a bemutatott videót.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok