Konyhai kiegészítők

Húsvéti űrlapok

Húsvéti űrlapok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. A termék megjelenése és kialakítása
  2. Fa formák
  3. Szilikon termékek
  4. Műanyag tál

Húsvétot, valamint a húsvéti süteményeket egy ünnepi asztal díszíti a fényes vasárnap. Természetesen ezt a kezelést bármelyik boltban lehet megvásárolni. De a saját húsvét főzése sokkal érdekesebb. Ahhoz, hogy megértsük a húsvét készítésének művészetét, szüksége lesz egy bevált receptre és egy űrlapra. Fontolja meg, hogy mi a termék, milyen formák készülnek Húsvétra, hogyan kell használni őket.

A termék megjelenése és kialakítása

Ennek a bánásmódnak minden formája egy csonka 4-oldalú piramis, amely a Kálvária hegyét utánozza, amelyre Jézus Krisztust keresztre feszítették. Sokan visszautasítják ezt a verziót, és azt állítják, hogy a húsvét a Szent Sír formájában történik. Valószínűleg egy megbízható magyarázat meglehetősen nehéz.

A Húsvét formája 4 oldalas, feliratokkal, amelyek egymáshoz vagy egymáshoz rögzítve vannak. A legegyszerűbb opciókat egyszerűen ragasztják vagy törlik.

Az alakot az alsó és a belső hornyokból származó lyukak jellemzik, mivel a túrónak a termék előállítása érdekében felesleges folyadékot kell adnia ahhoz, hogy a húsvét minél sűrűbb legyen. Az űrlap tetején és tetején feltétlenül dombornyomott minták és betűk "XB" vannak. Emlékezz erre minél mélyebbre vágja be a mintát, annál tisztább lesz a túró tömegére.

Annak érdekében, hogy a húsvéti keverék ne tapadjon a penész belső felületéhez, egy réteg nedves gézzel borítja. Miután a húsvét készen áll, könnyen megkaphatja azt anélkül, hogy rontaná a formát és a mintákat.

Amitől csak a húsvéti formák nem készülnek. Még egy régi fém reszelőt is használnak a gazdaságos hostessek. Ön maga is elkészíthet egy űrlapot, például vastag kartonból, élelmiszerfóliával borított vagy fából. A saját kezek készítése időt és rajzokat, valamint szerszámokat (például a fűrészfűrészeket és a fúrógépet fűrészeléssel) teszi szükségessé. Sokkal könnyebb vásárolni egy húsvéti dobozot egy boltban vagy egy templomboltban egy fényes nyaralás előestéjén. A legkülönbözőbb anyagokból készült késztermékek értékesítésre kerülnek, és ezek közül a legfontosabbakat írjuk le.

Fa formák

Hagyományos húsvéti süteményforma fából készült. A régi időkben csak ilyen anyagot használtak. Lehetővé teszi a húsvétot, hogy "lélegezzen", és ne tartsa meg a felesleges folyadékot.

A fából készült kenyér tálca mindenkinek jó: tartós, szép, kényelmes. Egy ilyen "edény" eldobása miatt nem lehet aggódni a zsetonokkal és repedésekkel - nem fogják. Általában égerből készül, ezért bársonyos szerkezetű. Az egyetlen negatív a más anyagokból készült termékek magas ára. A családi hagyomány szerint azonban egy ilyen ünnepi dekoráció örökölhető, és sok fényes közös ünnep emlékét fogja megőrizni.

A termék kiválasztásakor ügyeljen a feldolgozás tisztaságára: minden alkatrészt gondosan csiszoljon. A fa vagy lakkozott festett fa dobozok teljesen elfogadhatatlanok.

Szilikon termékek

A húsvét előkészítéséhez gyakran használjon szilikon pasochnitsyt. Az a tény, hogy A kezelések kétféleképpen állíthatók elő: hideg és meleg. A második módszer magában foglalja a forma melegítését a kemencében levő keverékkel. Ebben az esetben szüksége lesz egy olyan termékre, amely magas hőmérsékletnek van kitéve - azaz szilikon.

Az ilyen ételekből húsvét könnyen beszerezhető. A szilikon forma könnyen mosható és tárolható, gyakorlatilag nem sérül, és nagyon könnyű. Ez nem annyira drága, mint a fa kollekció.

A nyilvánvaló hátrányok közül a lágyság nevezhető: nem tartja meg az alakot, és a húsvéti főzés közben könnyen deformálható. A szilikon idővel elsötétülhet, ami rontja a tál megjelenését.

Szintén figyelni kell a termék választására. Jobb, ha jó minőségű márkát választunk, mint hogy olcsó példányt készítsünk szilikonból. A mérgező műanyag kellemetlen szagát bocsáthatja ki, és működés közben (különösen melegítéskor) a káros anyagok közvetlenül az élelmiszerbe juthatnak. Nem szabad megmenteni az egészségét, ezért nem is nézhetsz túl olcsó és gyanús formákat.

Műanyag tál

Sok konyhai eszköz, beleértve a húsvéti formákat is, biztonságos élelmiszer-műanyagból készül. A termék használata során a kényelem nem érhető el: az egyszerű, nagy mosások megtartják alakját. Természetesen nem lehet főtt húsvétet főzni a kemencében, egy műanyag formában.

A műanyag nagyon olcsó, de a megszakítás is gyakori előfordulás a konyhában. Bármely ütés vagy bukás repedéseket és zsetonokat okozhat. A választás során érdemes előnyben részesíteni a formák közép- és legmagasabb árkategóriáját, mivel a legolcsóbb formák nem biztonságosak. Ráadásul az élénk színű, olcsó pasochnitsy festheti a túrós desszertet, mérgezővé teszi. Jobb választani semleges fehér vagy bézs színt.

Válasszon egy húsvéti dobozt a szereteteddel, mert a húsvéti szeretettel készült, örömmel szeretni fogja a szeretteit és barátait. Próbáljon meg csak kiváló minőségű termékeket, bevált recepteket választani, és ne idegesítsen, ha valami rosszul megy.

Tekintse át a húsvéti űrlapot, lásd a következő videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok