Konyhai kiegészítők

Cukrászdai fúvókák - rózsák krémhez

Cukrászdai fúvókák - rózsák krémhez

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Nozzle-rose - a legracionálisabb vásárlás
 2. Hogyan készítsünk rózsákat a sütemény tésztafúvókáján?

Ha süteményeket és egyéb édes finomságokat imád, és szeretné javítani a desszertjeit, akkor különféle kulináris tippeket kell vásárolnia, hogy szépen díszítse a alkotásait és meglepje a hozzátartozóit és barátait. A krémfúvókáknak minden szakembernek és amatőrnek egy kötelező készleteknek kell lennie.

A krémfúvókák különböző formájú kúpok, amelyek lehetővé teszik, hogy a desszerteket formájuk és méretük ellenére hatékonyan díszítsék. Gyakran édesipari fecskendőkkel, zsákokkal együtt vásárolják meg, vagy önállóan készülnek, ha valamilyen egyedi formára van szükség, ami nem létezik a kulináris termékek piacán. Könnyen kezelhetőek és a végeredmény lenyűgöző!

Nozzle-rose - a legracionálisabb vásárlás

A kúpos fúvókák végén levő vágások annyira különbözőek, mint a szemük, és a választás nagyon nehéz. A forma-rózsa mindenki számára előnyös lesz. Nemcsak díszes színekkel díszíti a süteményeit - megtanulhatja, hogyan készítsen egy csomó más mintát is. Ez az űrlap segít abban, hogy rendkívüli "kupakokat" készítsen a cupcake számára, ha elkezdi a krémet a szélektől a központig, és nem a termék közepétől. A fúvóka típusától függően (zárt vagy nyitott) különböző virágok készülnek.

Számos fúvóka modell van.

 • Nyitott rózsa. Ez a kúp egy bizonyos szögben oldalt vágott, így nagyszerű rózsákat kap a krémből. A mindennapi életben ezt a fúvókát "járókeréknek" nevezik.
 • Francia rózsa A kúp gyakori vágásokkal több szirmokhoz.
 • Virág. A kúp apró lyukakkal rendelkezik a kis krémes virágok készítéséhez. Nagyon kényelmes fúvóka a cupcakes és a cookie-k díszítésére.
 • Kelet felkelt. A legtöbb ajánlott cukrászda fúvóka. Különböző formájú virágokat készít, mindez a díszítés technikájától függ, de még a rózsák először történő próbálkozására sem lehet hibázni.

  A képen jól mérlegelhető, hogy a fúvókák milyen mintákat kapnak.

  Nyitott rózsa
  Francia rózsa
  virág
  Kelet felkelt

  Az eszköz mérete nem az utolsó dolog. Ne feledje, hogy ha a fúvóka 3 cm-nél kisebb, nagyon kényelmetlen lesz vele dolgozni, függetlenül attól, hogy milyen a kulináris élmény. A fúvókák standard mérete körülbelül 4 cm, ha nagyobb a magassága, akkor szokatlan minták és habcsók készíthetők.

  A virágfúvóka lehetővé teszi, hogy egész virágos kompozíciókat hozzon létre a desszerten. A virágok nem lesznek hatalmasak, de nagyon lenyűgözőek lesznek. A krém textúráját és színét megváltoztathatja, hogy kivételes csokorot kapjon.

  A keleti rózsa nagyszámú különböző formájú és méretű virágváltozatot tesz lehetővé. Különböző vágások vannak a modellben: csepp alakú, egyenes vágással, ferde, egyenletes vágással. A választás csak a cukrászsütemény kényelmétől függ. Közvetlenül a vásárlás előtt tartsa a fúvókát a kezedben, és mentálisan próbálja meg egy rózsa elkészítését. Hogyan szeretne tartani? Egy szögben? Bal keze? Jobb? Ebből és nyomja le a kúp kiválasztásakor.

  Ennek a fúvókának sok előnye van. A szirmok nagyon reálisan jönnek létre, jól illeszkednek a cukrászda szakácsjához, és igazi remekműveket készítenek. Ő a legtöbb cukrászda kedvence.

  Hogyan készítsünk rózsákat a sütemény tésztafúvókáján?

  Ahhoz, hogy elkezdjünk egy rózsát létrehozni, szüksége van egy alapra, amely akár a felület kúpos alakja, akár egy kész konfekció lehet.De ha még mindig kevés tapasztalata van, akkor először önállóan kell gyakorolnia, majd például „átültetnie” a kész rozettát a tortára vagy a kekszre. Speciális cukrászdát is vásárolhat, más néven szegfűnek is nevezik.

  Csodálatos rózsákat hozhat létre az alábbiak szerint.

  Szükségünk lesz:

  • tésztazsák;
  • rózsa fej;
  • tejszín;
  • az üres, amelyen a rózsa lesz;
  • villát (a rózsa átviteléhez a termékhez).

  Szóval, folytatjuk.

  • Készítsd el a kúpos tuskót, sziromokat csatolunk hozzá.
  • Töltsön fel egy cukrászati ​​zsákot krémmel, tegye rá rózsára. Készítsen vastag krémet, hogy megtartsa a formáját.
  • Vegye ki a kupakot úgy, hogy a nyílás vékony része legyen a tetején. A szirmok a dőlésszögtől függően eltérőek.
  • Lassan fordítsa meg a kúpos lapát egyik kezével, és a másik kezével nyomja le a tésztazsákot úgy, hogy a fordulatok az alap körül mozogjanak. A fantázia használata gyakrabban változtassa meg a kézmozdulatait, különösen, ha csak kísérletez, és látni fogja, hogy milyen divatos virágok vannak.
  • Hagyja abba a nyomást a zsákra, távolítsa el a fúvókát. Ha más kúpokkal folytatódik, cserélje ki őket, és folytassa a díszítést, de ha befejezte, vegye ki a fúvókát, és távolítsa el a felesleges krémet a kúp végén.

  A következő videóban megismerkedhet a fehérje krémből származó rózsák kialakulásának folyamatával.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok