Konyhai kiegészítők

Hogyan válasszunk egy szőnyeget az edények szárításához?

Hogyan válasszunk egy szőnyeget az edények szárításához?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Szilikon termékek
  2. Mikroszálas termékek
  3. alternatívák

Minden modern konyha olyan hasznos és praktikus kiegészítőt igényel, mint az edények szárítására szolgáló szőnyeg. Természetesen egy egyszerű törülközőt is meg lehet szárítani, de ez nem túl kényelmes. Ma minden hardverboltban modern és praktikus lehetőség található. Mi a legjobb szőnyeg, amit választani, mondja el most.

Szilikon termékek

Az edények szárítására szolgáló szőnyeg minden modern konyhában jó lesz. Kényelmesen elhelyezheti a tiszta edényeket, és a konyhai szekrényben nem sok helyet foglal.

Ha korábban egy szőnyeg helyett egy törülközőt vagy egy szalvétát használtak, most a hostesseknek hatalmas választékuk van.

Gyakorlati és világos termékek készülnek nagyon népszerűek. szilikonból. A szilikon szőnyeg bármilyen színű lehet, így a konyhában a tartozék nagyon eredetinek tűnik. Mi az előnye egy ilyen terméknek?

A szilikon cikk nem csúszik az asztal felületén vagy a mosogató szélén. Ez nagyon fontos, különösen akkor, ha gyakran olyan törékeny edényeket szárít a szőnyegen, mint a szemüveg vagy a borospohár.

A szilikon hasonló termékei általában hullámos felületűek. Az ilyen egyenetlen felületnek köszönhetően az edények gyorsabban kiszáradnak, mert a tárgyak nem illeszkednek szorosan a szőnyeg felületéhez. Az edényekből áramlik a víz a termék sejtjeiben, így az asztallap felülete mindig száraz marad. A hagyományos törülközőkkel vagy szalvétákkal ellentétben egy ilyen szőnyeg soha nem lesz nedves.

cikk tökéletesen biztonságos nem bocsát ki idegen szagokat és káros anyagokat. Ezenkívül egy ilyen szőnyeg tökéletes nem szívja fel a szagokat, ami szintén nagyon jó. A konyhai kiegészítők nem félnek a hőmérsékletváltozásoktól, ami miatt évekig fog szolgálni. Ezenkívül egy ilyen szőnyeg könnyen használható nemcsak az edények szárítására, hanem a forró serpenyő állványaként is.

Az ilyen termékek előnyein kívül kis hátrányai vannak annak, hogy mindazoknak, akik ilyen szőnyeget vásárolnak, tudniuk kell. Mivel a szilikon termék egyáltalán nem szívja fel a nedvességet, minden szárítás után le kell üríteni a maradék vizet. Lehetetlen a vizet a szőnyegre hagyni, különben nagy a valószínűsége annak, hogy a termék romlik és a gombák megjelennek. Talán ez az egyetlen mínusz szőnyegből készült szőnyeg.

Abban az esetben, ha nem használja folyamatosan ezt a tartozékot jobb, ha a szekrényben megszárad, hengerel és tárol. Ha a szilikon szőnyeg folyamatosan az asztalon fekszik, akkor hamarosan a por eltömődhet a cellákban, a zsetonok bejutnak, stb. Könnyen tisztítható az ilyen szőnyeg felülete, csak mossa le vízzel és alaposan szárítsa meg.

Ha szükséges, mosás közben használhat puha kefét.

Mikroszálas termékek

A mai napig az üzlet egyik gazdasági osztályában számos mikroszálas termék található. A modern háziasszonyok az ablakból, edényekből vagy padlókból mosó szalvétákat vásárolnak. Ezen kívül megvásárolhatja a szőnyeget az edények szárításához.

Ez a szövet praktikussága miatt népszerűvé vált. Ez egy könnyű és lágy szövet, amely számos előnnyel rendelkezik.. A mikroszálas szőnyeg tökéletesen alkalmas edények szárítására A szövet tökéletesen elnyeli a nedvességet. Érdemes megjegyezni, hogy az összes nedvesség a szövetben marad, és nem terjed az asztalra, mint a szokásos törülköző esetében.

Az ebből az anyagból készült szőnyeg hét-nyolcszor nagyobb nedvességet képes elnyelni, mint a saját súlya.

Az ilyen termék könnyen kezelhető, mivel az anyag könnyen mosható és gyorsan szárad. A mikroszálas termékek teljesen biztonságosak, mivel ez a szövet a hipoallergénhez tartozik.

Ennek a szőnyegnek nincsenek hátrányai, de vannak olyan gondozási szabályok, amelyeket szigorúan be kell tartani a termék élettartamának meghosszabbításához. Egy ilyen szőnyeg semmilyen esetben sem lehet vasalni és szárazon forró akkumulátoron. A fűtés során a szövet romolhat és elveszítheti tulajdonságait.

Annak érdekében, hogy a szalvéta sértetlen maradjon, csak hideg vízben mossa le.

Ne helyezze a mosógépbe, jobb, ha kézzel végezzük.

alternatívák

Számos más fajta is lesz a konyhában.

gumi

A napi szárításhoz az ételek eléggé alkalmasak és egy gumi szőnyeg. A legfontosabb dolog, hogy olyan terméket válasszunk, amely kiváló minőségű anyagból származik, amely nem tartalmaz szagokat. A legjobb megoldás a szőnyeg hőre lágyuló gumiból. Egy ilyen termék tökéletesen biztonságos a használathoz, praktikus és tartós.

A szilikon szőnyegekhez hasonlóan a gumi különböző színű és hornyolt felületű lehet. A felgyülemlett nedvességet rendszeresen le kell üríteni és alaposan szárított szőnyeggel kell ellátni. Jobb, ha a forró edényeket vagy vízforralókat nem helyezzük gumitermékre, mivel csak az edények szárítására szolgál.

PVC-ből

Egy másik népszerű és gyakorlati lehetőség. A termék polivinil-klorid habból készül. Könnyű, praktikus és teljesen biztonságos anyag. Az ebből származó termékek egy speciális szerkezettel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívja a nedvességet, így gyorsan kiszáríthatja az edényeket.

Külön érdemes megemlíteni, hogy az ilyen szőnyegek nagyon gyorsan száradnak, ami kétségtelenül újabb pluszot ad a malacka bankjának. Emellett a különböző szennyeződések nem hatolnak be mélyen a termék szálaiba, így tisztaságát könnyű karbantartani. Számos pozitív tulajdonsága miatt ez a tartozék megbízhatóan védi az asztalt a nedvességtől és megakadályozza a penész kialakulását.

Nagyon könnyű mosni, és különféle mosószereket is használhat. Az ilyen szőnyeg másik előnye, hogy szükség esetén önállóan megmunkálhatja az extra éleket és megadhatja a megfelelő méretet. Egy ilyen termék egyetlen hátránya, hogy gyakran kovácsolt.

Ezért javasoljuk, hogy PVC-ből szőnyegeket vásároljon csak azokban az üzletekben, amelyek a hírnevüket érdeklik. Ne feledje, hogy a túl olcsó termékek addig nem tartanak

poliészter

Ez a szőnyeg kiválóan alkalmas edények szárítására. Általában az ilyen termékek nagyon praktikusak és kényelmesek. Ezen kívül meglehetősen megfizethető áron különböznek. Egy ilyen szőnyeg tökéletesen elnyeli a nedvességet, és az asztal felülete teljesen száraz marad.

A terméket mosógépben is meg lehet mosni, ezután nem veszíti el tulajdonságait. A mai napig hasonló színű, különböző színekkel és különböző mintákkal rendelkező termékek találhatók, amelyek lehetővé teszik a praktikus kiegészítő harmonikus kiegészítését a konyhában. Nincs semmi hátránya ennek a terméknek, mivel nagyon szerény és nem igényel különös gondosságot.

Ezután nézze meg az értékelés szőnyegét az edények szárításához.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok