Konyhai kiegészítők

Peugeot Salt és Pepper Mill Review

Peugeot Salt és Pepper Mill Review

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. faj

Nemrégiben a konyhában az egyik legkeresettebb termék a fűszergyár. A fűszeres fűszerek saját kezűleg történő csiszolása bizalmat ad a termék természetes jellegére, és a házi ételeket különlegesen és ízletesvé teszi. A fűszerezéshez használt malmok gyártói közül a Peugeot francia cég jogszerűen nagyon népszerű. Ez egy olyan márka, amely egyedülálló mechanizmusokat használ a fűszerek csiszolásához.

Jellemzők

Jelenleg szinte minden boltban vásárolhat ízlést minden ízléshez. Azonban számos oka van annak, hogy otthon is készítsen ételeket egy malommal.

 • A termék természetes összetétele. Néhány gátlástalan gyártó gyakran ad hozzá olcsó hozzávalókat a fűszerekhez, mint például a fűpor vagy a apróra vágott héjak.
 • A frissen készített fűszerek különleges ízűek, ezért ízletes ételek elkészítéséhez sokkal kevesebbre lesz szükségük, mint a kész csomagokból.
 • Fűszerek készítése otthon - Ez egy különleges kulináris mágikus folyamat, amely nagy élményt nyújt a főzés során.
 • Díszítő funkció. A malmok nagy választéka közül kiválaszthatja azt, amelyik a konyhában és az eredeti díszítésében a design szerves részét képezi.

  A Peugeot a világ egyik legjobb fűszergyártó gyártója. A Peugeot kulcsfontosságú jellemzője a különböző őrlési mechanizmusok alkalmazása, amelyeket szükség szerint használnak fel a feldolgozandó termék típusától függően.

  A Peugeot-nál 7 variáció található, amelyek a paprikát és a chilét, a sót, a száraz és nedves, dióféléket, kávét és gyógynövényeket őrlik. A csiszológépeket Franciaországban gyártják, és az életre szóló garancia vonatkozik.

  A Peugeot paprika malom a kétfokozatú szerelvény. A malom elve az, hogy a borsszemcséket a kétszintű fogakra vágjuk. Csiszoláskor a bors olyan illóolajat állít elő, amely az étvágyat és illatosabbá teszi.

  A sós malom mechanizmusa két lemezből áll, amelyek a kívánt méretű sót durva szemcséket őrlik. A készülék rozsdamentes acélból készült, ami tartósan használható.

  Nem valószínű, hogy valaki kávét vagy más termékeket öntene egy borsmalomba, de kevés ember érdekli, hogy mi a lényeges különbség a só és a bors eszköz között. Mindazonáltal munkájukban alapvető különbségek vannak Minden készülékben csak azokat az összetevőket kell követni és összetörni, amelyekre szánták. A borsmalomban a sót nem lehet összetörni, és a sajtmalomban nem szabad őrölni és kávét őrölni. A Peugeot szakemberei sajátos mechanizmust hoztak létre a különböző típusú termékekhez.

  Az ilyen technológiák szabadalmaztatottak, és nem alkalmazhatóak más márkákra.

  faj

  A Peugeot fűszerek munkadarabokhoz történő csiszolására szolgáló eszközök kézi és elektromos.

  A Peugeot kézműves munkáival a főzési folyamat igazi varázslat lesz. A kézi készülékek működésének fő elve a test felső részének egy toll vagy kerék segítségével történő görgetése, ahol a fűszerek gondos csiszolása történik. Az ilyen malmok a legnépszerűbbek, mert számos tagadhatatlan előnnyel rendelkeznek.

  Általában a Peugeot kézi malmok esztétikus kialakításúak, miközben nagyon egyszerű kezelni őket. Önállóan kiválaszthatja a fűszerek tartalmát, mert különféle ételek szükségesek különböző ételek főzéséhez. A fűszerkeverékeket egyedi díszítéssel látjuk el, így az asztal beállításakor a díszítés további elemei lesznek.

  A kézi eszközök hátrányai közé tartozik a só erős csiszolása, amely a munkafolyamatban különleges erőfeszítéseket igényel, és a kézi malom rendszeres karbantartásának szükségessége. Ahhoz, hogy megszabaduljon a korábbi fűszerek szagától, minden használat után a készüléket alaposan meg kell tisztítani és mosni.

  Az elektromos eszközökön Peugeot van egy start gomb. A magas csiszolási sebesség miatt az egész folyamat másodpercek alatt történik. A kézi opciók előtt az elektromos malom fő előnyei a csiszolási fűszerek sebességének és választási fokának megválasztása. Az elektromos készülékek könnyen megbirkózhatnak a sókristályok és bármely más ízesítéssel. Az ilyen lehetőségek rendkívül igényesek a szakácsok között, mivel elég gyorsan elvégzik a feladataikat anélkül, hogy további erőfeszítéseket tesznek.

  A Peugeot malmok különböző anyagokból készülnek. Megtörténnek fa, acél, ezüst, akril stb. A nagy választékban kiválaszthatja az adott célra alkalmas eszközt, állítható csiszolással és különböző színekben.

  A Peugeot elektromos só- és borsos malmok áttekintése, lásd alább.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok