Konyhai kiegészítők

Hogyan válasszunk asztali edényszárítót?

Hogyan válasszunk asztali edényszárítót?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Típusok és jellemzők
  2. Gyártó anyag
  3. Mit kell figyelembe venni a választás során?
  4. Népszerű márkák

Minden konyhát nemcsak modern készülékekkel kell felszerelni, hanem kényelmes, praktikus kiegészítőkkel is. Például ez egy asztali szárító edényekhez. A gazdasági osztályokban számos különböző lehetőség található. Hogyan válasszuk ki az asztali szárítót és mit válasszunk?

Típusok és jellemzők

A legtöbb modern háziasszony az asztali szárítót választja az ételekhez. Ez az opció praktikusabb és kényelmesebb. A termék rögzítéséhez nem kell speciálisan lyukakat készítenie a falban. Szükség esetén könnyedén átrendezheti a szárítót a konyhában lévő bármelyik kényelmes helyre.

A boltok különböző lehetőségeket kínálnak a szárítók számára. Az ilyen termékek több típusra oszthatók. Ezek például a lehetőségek normál tálcával vagy mosogatóval a mosogatóban. A második lehetőség praktikusabb és kényelmesebb abban az esetben, ha a szárítót a mosogató közelében kívánja telepíteni.

Ha a szokásos asztalon áll, akkor az asztal felülete folyamatosan nedves lesz.

Hasonló termékek is oszlanak átfogó és kompakt. A dimenziós termékek általában kétszintű modelleket tartalmaznak, amelyekben villák, kanálok és kések tárolhatók. Ezenkívül kétszintes szárító is lehet, ahol a lemezeket, csészéket, villákat, kanálokat, kést és még szemüveget is megszáríthatja. Az ilyen termékek hossza több mint 50 centiméter.

A kompakt modellek kiválóan alkalmasak lemezek és csészék szárítására. Vannak olyan opciók, amelyek külön kanállal és villával ellátott rekesszel rendelkeznek.

Az ilyen termékek hossza nem haladja meg a 15 centimétert, és ideális minden konyhában.

Egy másik lehetőség csúszó szerkezetek. Az ilyen szárítók praktikusak és kényelmesek. Kívánt esetben a terméket kibővíthetjük, és végül egyszintű struktúra helyett kétszintű lesz az asztalon. Vannak modellek kanál és kések visszahúzható rekeszeivel, ami szintén nagyon kényelmes.

Gyártó anyag

Miután meghatároztuk a tervezést és a praktikát, figyelni kell a gyártási anyagra. A szárító lehet fém, például rozsdamentes acél. Lehet műanyag vagy akár fa is. Érdekes kombinált modellek vannak. Minden opciónak saját jellemzői és előnyei vannak.

A műanyag termékek legnagyobb igénye. A műanyagszerkezet általában nem tartalmaz más anyagból készült elemeket. Az ilyen modellek minden részletét kizárólag műanyagból készítik. A hardverboltban könnyen megtalálható minden olyan színváltozat, amely a legjobban illeszkedik a konyhába.

Az ilyen termékek egyetlen hátránya, hogy néhányan nem tudnak ellenállni a tömegnek, és közvetlen napsugárzásnak kitéve elhalványulhatnak.

A fémtermékek króm, alumínium vagy rozsdamentes acélból készülnek. Vannak teljesen fémből készült termékek, és kombinált modellek vannak. Például fém és fa. Az alapszerkezet faanyagból áll, a rács pedig fém. A minőségi fémtermékek nem rozsdásodnak meg időben, és a felületükön nincsenek jelek vagy karcolások. Ezen túlmenően ezek a szárítók nem deformálódnak és sok éven át tarthatnak.

Megtalálhatja a lehetőségeket teljesen fából készült. Az ilyen modellek minden részletét szükségképpen speciális eszközzel kezeljük, ennek köszönhetően a fa nem szivárog a vízzel való állandó érintkezésből.

Mit kell figyelembe venni a választás során?

Egyrészt könnyű választani egy tányérszárítót, másrészt nem könnyű feladat. Végül is, a konyhai kiegészítőknek nemcsak praktikusnak, funkcionálisnak és kompaktnak kell lenniük, hanem esztétikai tulajdonságokkal kell rendelkezniük. Ha az objektum túl terjedelmes, akkor zavarja és nem illeszkedik a konyhába. Ezért figyelembe kell venni a választást.

Ha szereted a sarokmodellt, akkor ne feledd, hogy ez az opció kényelmes ha a szárító az asztalon található.

Ha a mosogató közvetlenül a főzőlaphoz van, akkor ez az opció nem megfelelő.

Fontos emlékezni erre ez a konyhai kiegészítő folyamatosan érintkezik a vízzel. Ezért az anyag, amelyből készült, ellenálljon a korróziónak, különben a szárító nem tart sokáig.

Ezenkívül a tervezésnek fenntarthatónak kell lennie, amely biztosítja az edények megbízható biztonságát. Ne feledje, hogy nehéz porcelán tányérok és csészék kerülnek a rácsokra. Minél megbízhatóbb, erősebb és stabilabb a tervezés, annál nagyobb a biztonság. Vegye figyelembe az oldalak magasságát is.

Minél magasabb a szárító oldala, annál biztonságosabb lesz az edények elhelyezése.

Az emeletes épület lábai nemcsak tartósak, hanem biztonságosak is lehetnek. Ügyeljen a modellre, amelynek lábai gumiszalaggal vannak ellátva. Egy ilyen termék stabilan elhelyezhető bármely felületen, és nem csúszik.

A műanyag választása esetén győződjön meg arról, hogy a termék minősége és megbízhatósága megtörtént. Ne előnyben részesítse a túl olcsó opciókat. A szárítónak kiváló minőségű, tartós és biztonságos műanyagból kell készülnie. A termék felületén nincsenek csíkok és idegen, erős szagok.

Megbízható, biztonságos és praktikus szárító - ez a termék olyan változata, amely nem csak az asztalra, hanem szükség esetén a konyhai szekrénybe is felszerelhető.

Népszerű márkák

A hasonló konyhai kiegészítők kiválasztása megfelelő formában legyen, hogy a pénzt ne pazarolja.

A mai napig különböző márkákból származó termékeket talál, amelyek pozitív ügyfél-visszajelzést kapnak.

Összeállítottunk egy kis minősítést azokról a márkákról, amelyek a legnépszerűbbek és a termékek minősége nagyon magas.

  • Angol Joseph Joseph cég praktikus és megbízható modelleket készít minden ízléshez. Különösen figyelemre méltó a márka szárító Y-állványának funkcionalitása. Ez egy kétszintes szárító, amelynek felső része ideális a különböző átmérőjű lemezek kényelmes elhelyezéséhez. A csészék és a csészék alján könnyen és biztonságosan elhelyezhetők. Az evőeszközök elhelyezésére külön rekesz található. Ez a modell nagyon mély tálcával és kényelmes vízelvezetővel rendelkezik.
  • Megbízható, modern és praktikus emeletes szárító Mayer & Boch a modern konyhához is tökéletes. A termék rozsdamentes acélból készült és különleges krómozott. A terméket az asztalra lehet szerelni vagy a falra lógni. Egyrészt kényelmes egy rekesz az evőeszközök tárolására, másrészt pedig a praktikus csészék számára.
  • Ha műanyag modellt szeretne vásárolni, vegye figyelembe a termékeket az orosz márka IDEA-tól. Ezek kompakt és megbízható műanyag szárítók a legkülönfélébb virágokból. Ez a termék nem foglal helyet a konyhában. Egy kényelmes evőeszköz-rekesz található. A szárító kiváló minőségű műanyagból készült, és teljesen biztonságos. Ez a márka nemcsak egyszintű, hanem kétszintes szárítót is gyárt.
  • Tescoma Társaság A műanyagból készült ételek szárítóit gyártja. A termék egyszintű, kompakt és nagyon megbízható. Van egy külön evőeszköz-rekesz és egy kényelmes leeresztő edény.A termék kiváló minőségű műanyagból készül, és szükség esetén mosogatógépben is mosható.
  • Bohmann cég számos lehetőséget kínál az asztali szárítók számára. A termékek krómacélból és kiváló minőségű műanyagból készülnek. A megbízható acélrácsok idővel nem deformálódnak, és tökéletesen ellenállnak a súlynak. Egyszintű és kétszintes szárítók vannak külön evőeszközökkel.
  • Számos modern háziasszony értékeli a szárító minőségét és sokoldalúságát. az Umbra cégtől. A termék rozsdamentes acélból készült műanyag részekkel. Van egy kényelmes és tágas evőeszköz-rekesz, egy külön rekesz a kések biztonságos szárításához, egy speciális keret a törékeny szemüveghez és egy mély serpenyő lefolyóval. A modell fő jellemzője, hogy egyes részei eltávolíthatóak, így önállóan megváltoztathatja a szárító konfigurációját.

A Muller edénytartó áttekintése, lásd alább.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok