Konyhai kiegészítők

Hogyan nyitható meg egy konzervdoboz palacknyitó nélkül?

Hogyan nyitható meg egy konzervdoboz palacknyitó nélkül?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Egy késsel
 2. Használjon kanalat
 3. Más módon
 4. megállapítások

Gyakran előfordulhat, hogy a mindennapi életben, kiránduláson, vagy egyszerűen véletlen egybeesésen keresztül a palacknyitók, vagy, ahogy még mindig az emberekben mondják, nem nyitottak. Egy speciális eszköz hiányában felmerül a probléma, hogyan kell megbirkózni egy zárt konzervdobozral.

A cikkből megtudhatja, mit kell tennie, és hogyan lehet megnyitni a konzerveket, anélkül, hogy speciálisan kialakított szerelvény lenne.

Egy késsel

Speciális felszerelés hiányában használhatja azt a tényt, hogy valamilyen módon hasonlít rá a funkcionalitás vagy a forma szempontjából. Ebben az esetben ez egy közönséges kés. Hosszú ideig az emberek sikeresen megnyitották a bankokat, mert a nyitó még nem volt feltalálva. Ez a módszer régi, jól tesztelt és megbízható.

A kinyitáshoz bármilyen kést, például konyhát vagy tollat ​​kell elhelyezni.

 1. Először is annak érdekében, hogy a bank szilárdan álljon, biztosan biztosítani kell azt. Erősen megtarthatja a térdét, vagy annak érdekében, hogy ne sértse meg a lábak izmait, a korsót a cipőjével préselheti.
 2. A következő lépés - függőlegesen tartva a kést, csatlakoztassa a csúcsot a széléhez.
 3. Annak érdekében, hogy a fém áttört, szorosan tartsa a kést az egyik kezével a doboz szélén, hogy egy erős ütést tegyen a fogantyú fölött, hogy szó szerint meghajtja a kés csúcsát a fémbe.
 4. Ezután tegyük a transzlációs mozgásokat a bankok körül, mintha a fém felső rétegét levágnánk. Így levághatja a fedél szélét az egész kerület körül, és nem lesz rosszabb, mint a nyitó.
 5. Ahhoz, hogy az üveget teljesen fel lehessen szabadítani a felső rétegből, a fedelet le kell tolni a kés szélével, és fel kell emelni.

Tehát nagyszerű lehet, hogy megnyitja a dobozot, különösen, ha fizikai ereje van. De sok ember valóban rendelkezik vele, sőt, mindig késsel hordozza őket, így minden ilyen helyzetben ez nem okozhat problémát. A legfőbb dolog - a körbevágás gyakorlása, hogy a metszés a szélénél kiderüljön.

Mindazonáltal szem előtt kell tartani: ez a lehetőség nagyon veszélyes, és komolyan sérülhet tapasztalat nélkül.

Használjon kanalat

Ha nincs kés, ne aggódj, mert még a szokásos asztali edények is segíthetnek ebben az esetben: villával, kanállal, vagy bármely más szilárd, de keskeny tárgyral az egyik oldalon. Fontolja meg, hogyan kell helyesen használni, és hogyan lehet megnyitni egy korsót, ha csak egy kanál van, de tényleg nem éles. Ez egyáltalán nem félelmetes, mert a doboz elég puha fémből készül, és elég lesz egy szó szerint törölni azt egy helyen, valami szilárdabb, mint egy kanál szélén.

Nos, ha ilyen edényei tartós fémből, például rozsdamentes acélból készültek. De az alumínium is meglehetősen puha, és nem világos, hogy mi fog törni korábban - a konzervdoboz vagy a kanál.

Szóval próbáljuk.

 1. A sikeres nyitás érdekében erősen rögzítse az üveget a kezébe, vagy ismét térdre - ebben az esetben semmi sem sérül meg. Ezt úgy tesszük, hogy ne fidget, és ne zavarja az egyetlen hely szükségességét.
 2. Annak érdekében, hogy egy kanállal nyissa ki a fedelet, először meg kell törölnie egy lyukat a mirigyben, és a szélénél kell lennie. Ezért helyezze a kifolyócsövet a szélére, és addig dörzsölje, amíg egy kicsit mélyebbre nem engedheti az üveget.
 3. Miután már sikerült lefelé áttörni a kanál, próbálja meg mélyebbre tolni a progresszív mozdulatokkal, és készítsen egy bemetszést az egész kerület mentén.
 4. Ennek eredményeképpen a kanál egyszerűen egy karra válik, és eltávolíthatja a fedelet, teljesen felszabadítva a tartalmat.

Más módon

Az alábbi lehetőségek mindegyike erős fizikai erőt igényel. Valóban, a konzerveket csak saját kezével lehet megnyitni. Nézzük meg, hogyan kell csinálni.

Egyszerűen összetörheti a tartályt mindkét oldalról, így két egyenlő részre oszlik. Természetesen ez nem lehet a legtisztább út, mert a pác a piszkos lesz, de a tartalom sértetlen marad. És még a tartozékok és a tippek nélkül is eljuthat a jar tartalmához.

Ahhoz, hogy ezt helyesen tegye, először a vízszintes irányba kell fordítania a konzervdobozot - ez segít jobban megragadni. Ezután meg kell ragadni az üveget annyira, hogy megnyomja a kezét.

Erősen fogd meg a kezeddel, és a hüvelykujjával pontosan nyomd meg a tartály közepén, hogy a fém belsejébe hajoljon. Ha minden rendben van veled, akkor van egy bankod a kezedben, hajlítva az egyik oldalon, hajlítsd a másikra - és kapsz fémek szakadását az oldalakra.

Meg fogjuk érteni, mit tegyünk, ha nem vagy olyan erős. Valóban, nem szokatlan, ha egyszerűen nincs erőnk arra, hogy megtörje a dobozot az éhségtől vagy a test tulajdonságaitól, de még mindig meg kell nyitnia. Ezután olyan alternatív módszereket igényelhet, amelyek egy kicsit trükkösebbek, de nem kevésbé hatékonyak.

A fedél sikeres eltávolításához meg kell értenie, hogy ez hogyan viseli ezt. Elég primitív. Egy kerek, lapos fémdarabot vesznek fel, de nem ideális esetben a doboz átmérőjével megegyező méretű, de egy kicsit úgy, hogy a szélei a tartály teljes kerülete mentén lehajthatók. Így kiderül, hogy ez csak egy fedél, és eltávolítható.

Ennek ismeretében nagyon könnyű könnyedén kinyitni egy ilyen korsót a fedél eltávolításával. Ehhez keress egy kavicsot.

Kényelmesebb lesz számodra, ha a kő nagy, de kicsi lehet.

 • Ha a kő nagynak bizonyult, a legbiztosabb mód az lenne, ha a konzervdobozot lefelé fordítjuk, és csak körkörös mozdulatokat hozunk létre az ívelt élek törléséhez. Szükséged lesz pár percre a nyitáshoz. Amikor az élek már lyukaknak tűnnek, csak egy kicsit préseljük az üveget, és maga a fedél elválik az alaptól.
 • Ha csak egy kis kőed van raktáron, akkor mindent meglehetősen egyszerű - ugyanazt a köveket kell keresned a kerület körül, vagyis nem mozogsz egy dobozban, hanem egy kőben. Ez a módszer egy kicsit kényelmetlenebb, és egy kicsit hosszabb, de az eredmény nem lesz hosszú.

megállapítások

A fentiek alapján egyértelműen elmondható, hogy a konzervek megnyitása több, mint reális, és ehhez nem szükséges speciális eszköz. Ha éhes vagy, a saját ereje segít abban, hogy helyreállítsa az energiát, és még ha nem is látszanak ott, akkor rendben van: használj találékonyságot és durva macskaköveket. A doboz, akárcsak nyitva lesz, és most pontosan tudja, hogyan kell csinálni.

Ebben a videóban megtudhatja, hogyan nyithat meg egy konzervdobozot kezével bármilyen eszköz használata nélkül.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok