Konyhai kiegészítők

Ajánlások egy osztott penész kiválasztására a süteményhez

Ajánlások egy osztott penész kiválasztására a süteményhez

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Hogyan válasszuk ki a megfelelő űrlapot?
 2. Főbb jellemzők
 3. A Bakeware fajtái
 4. Hogyan használjuk az osztott mintákat?

Ha a háziasszony sikerült megtalálni a sikeres sütőedényt, akkor egy kiváló étel garantáltan ugyanolyan jó hangulat és öröm a kulináris folyamatból. Végtére is, gyakran kiderül, hogy a sikeres receptet elrontják, mert a rossz minőségű forma folyamatosan égett, vagy nem tette lehetővé a tésztát. Találhatsz olyan sütőeszközöket, amelyek nem engednek le? Természetesen! A legfontosabb az, hogy türelemmel és bizonyos ismeretekkel rendelkezzünk, valamint hogy meghatározzuk magunknak a formát, az alkalmazási gyakoriságot és az elvárásokat.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő űrlapot?

A formanyomtatvány kiválasztásakor két fő pontot kell figyelembe venni: milyen gyakran kell sütni, és mely termékek egyszerűbbek, vagy amelyek a kulináris remekműveknek tulajdoníthatók.

Ha a sütést gyakran meg kell tenni, akkor ajánljuk az egyszerű geometriai alakzatokat. Ideális - osztott forma sima élekkel. Könnyen kezelhető és könnyen tisztítható.

Ha kreatív kulináris szakember vagy szereted a különböző kísérleteket, akkor vásárolt figurált termékeket. Tehát kevesebb időt kell töltenie a független szakértelemre, hogy megváltoztassa a kekszek alakját.

Egy vagy másik forma használatakor fontos mutatókat kell figyelembe venni.

 1. Az anyagok hőállósága. A kiváló minőségű sütőedénynek 350 fokig kell ellenállnia.
 2. Megengedett használja az edényeket a mikrohullámú sütőben, vagy tegye a hűtőszekrénybe.
 3. Milyen típusú lapot használnak? - elektromos vagy gáztűzhely.
 4. Akár az összes rögzítés, mind a zár megbízhatóan néz ki. Egyik alkatrésznek sem szabad eltömődnie, és a zárnak szorosan zárva kell lennie, és szikra nélkül kell nyitnia. Ha valóban minőségi formája van, akkor sok éven át szolgál.

Főbb jellemzők

Vannak különböző magasságú és átmérőjű formák. Tehát a sütemények és a kenyér esetében egy viszonylag magas edény (24-26 cm) van egy kisebb síkkal, és a sütemények esetében a legkisebb oldalak formái vannak, legfeljebb 20 cm-ig.

Leggyakrabban 15-26 cm átmérőjű ételeket talál. A vásárlás csak a kulináris terveitől függ.

Az anyagok attól függenek, hogy leválasztható-e vagy monolitikus.. A monolitok alumínium, öntöttvas, kerámia vagy fém. A levehető alap alumínium vagy szilikon. Néhányan az üveg- vagy acélformákat részesítik előnyben, mivel az anyagok falai segítenek a sütemények sütésében és gyors sütésben, az égés megszüntetésében. Bár az igazságosság érdekében érdemes megjegyezni, hogy a modern formáknak szinte mindegyiknek van tapadásmentes bevonata.

Plug-in
monolitikus

A háziasszonyok leggyakrabban többféle fajtája van, amelyek különösen népszerűek.

 • Csúszó kerek szilikon öntőforma. Az ilyen ételeknek számos előnye van. Puha, állítható, "tészta alatt" hajlítható, könnyen eltávolítható a sütésből. A piacon a leggyakrabban eldobható oldallal ellátott kerek penész. Sok háziasszony, látva, hogy milyen lágy és rugalmas anyag van, kétséges, és a kétségbeesett képek képzeletéből fakad, hogy a szilikon mennyire olvad át a boldogtalan cupcakes-en. Ezek azonban teljesen indokolatlan aggályok. A szilikon könnyedén akár 250 fokig is felmelegszik - sok kemence határértéke. Egy másik jó hír az, hogy az ilyen ételek könnyen tisztíthatók és nem igényelnek kenést a sütés során. A levehető rész szélei speciális horoggal csatlakoztathatók.

A rossz hírekből - a termék nagyon puha oldalai. Rövid élettartamúak, gyakran sötétebbek és megolvadnak vagy deformálódnak a nyílt tűzzel érintkezve.

  Csúszó kerek szilikon öntőforma
  • Alumínium tartály. Természetesen vonzza a hozzáférést. Az alumínium egy olcsó anyag, amely könnyen felmelegszik, ami a főzési időt felére csökkenti. A sütés nem ragaszkodik a szélekhez és tökéletesen sült. De a hátrányok közé tartozik, hogy ez a forma nagyon nehéz mosni. Néha deformálódnak az alumínium edények.
  • A forma egy üveg aljával. Ez egy lehetőség, ha a befektetés valóban kamatot fizet. Az osztott rész acélból készült, az alsó üvegből készült. Nem csak stílusosnak tűnik, hanem a kulináris szakemberek feladataival is száz százalékkal foglalkozik. Az üveg vastag és hőálló. Nagyon könnyen mosja és ellenáll a legmagasabb hőmérsékletnek. Mivel az alsó üveges, a háziasszonyok könnyen megtudhatják, hogy az étel készen áll-e. Ha eltávolítod az oldalt, akkor kapsz egy állást a tortára.

  By the way, lehet vágni a tortát közvetlenül az üveg. Nem mechanikus deformációnak van kitéve.

  A Bakeware fajtái

  Természetesen könnyű elképzelni, hogy a modern formák sokféle körvonalat foglalnak magukban, de a tér és a kör mindenkor a háziasszonyok műfajának és kedvencének klasszikusai.

  A rendezvények szívében vagy hullámos formában vásárolt modellek. Az ilyen gyülekezetek segítenek a leglátványosabb sütemények, sütemények, puffasztós torták sütésében. Ha tetszik mindenféle rakott, a négyzet alakú levehető forma lesz a kedvenced. Nagyszerű, hogy az ilyen alakzatok a sarkok körül forognak, hogy könnyebb legyen a szerkezet mosása. De a kerek penész univerzális, és egyszerűen kötelező a bevásárló listához. Teljesen mindent meg lehet főzni benne - kekszek, sütemények, torták és egyéb harapnivalók.

  A cupcakes sütéshez különleges ételeket szolgálnak fel. Ez egy toronyra hasonlít, de valójában ez egy kerek konténer, középen egy lyukkal. Ez nem a gyártó hízelgése, hanem tisztán gyakorlati trükk: így a tésztát teljesen be lehet sültetni.

  A tapasztalt háziasszonyok inkább a szilikon, mint a muffinok anyaga, mert akkor sokkal könnyebben távolíthatók el az öntőformákból, és nem próbálják meg rázni a fémlemezekből, és gyorsabban megérintve az alsó részen, hogy gyorsabban lehessen.

  Különleges alkalmakra, vagy azok számára, akik talán nagyon ritkán sütnek, vagy egyáltalán nem akarnak piszkos szerkezeteket kóstolni, szokatlan kiugró papírformák vannak! Csak egyszer használhatja őket, mert eldobhatóak, de egy ilyen „keretben” tökéletesen sütni lehet süteményeket, muffinokat és süteményeket. A papír nem csillapodik, és segíti a késztermék megtartását.

  Hogyan használjuk az osztott mintákat?

  Semmi bonyolult használat. Csak összegyűjti az összes blokkot, olajjal kefét (a szilikon edények esetében nem szükséges), és a tésztát öntsük. Ha aggódik a szivárgás miatt, akkor az alsó pergamenpapírral boríthatja. Amikor a termék készen áll, vegye ki az öntőformából, és tegye a mosogatógépbe vagy mosogatóba.

  Sütőtál - a megfelelő megszerzés, amely lehetővé teszi, hogy szabadon engedjék a kulináris képzeletedet, és az eszméket valósággá alakítsuk.. Csak akkor kell felvenni az asszisztensét.

  Hogyan válasszunk ki egy sütőedényt, megtanulod a következő videót.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok