Konyhai kiegészítők

A termo-ebéd dobozok megválasztásának jellemzői

A termo-ebéd dobozok megválasztásának jellemzői

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. jellemzői
 2. faj
 3. anyagok
 4. Hogyan válasszuk ki a termikus tartályt ebédre?

A modern körülmények között nagyon nehéz a munka és az egészséges életmód kombinálása. Mindazonáltal egy személy nem robot, és szüneteket kell vállalnia ahhoz, hogy munkahelyén vagy iskolájában feltöltse erejét, és ebben az esetben az ebéddoboz szükséges tartozék. Ez a tartály egyszerűen elengedhetetlen az élelmiszer tárolásához. A modern gyártók folyamatosan javítják az ebéddobozok tervezését és jellemzőit, megpróbálják kitalálni az egyes potenciális vásárlók preferenciáit. Ezek a dobozok nemcsak kényelmesek és tartósak, hanem hosszú ideig is melegen tarthatják az ebédet.

jellemzői

Thermo-lunchbox - egy új generációs élelmiszer-konténer, amely lehetővé teszi, hogy az ételeket a lehető leghosszabb ideig melegen tartsa, és kielégíti a legigényesebb ügyfelek igényeit a funkcionalitás szempontjából.

Egy ilyen „doboz” nem sok helyet foglal el, könnyen szállítható, és a modelltől függően egy vagy több osztály is lehet. Szilárd vagy folyékony élelmiszerekhez is alkalmas, saját fűtéssel vagy külső forrásokhoz csatlakoztatható. Minden modellnek eltérő kialakítása van - lehetőség van a felnőttek és a gyermekek számára is.

faj

Először vizsgáljuk meg, hogy mi a fűtött ebéddoboz.

Electrobox

Egy ilyen tartály műanyagból készült, lehetővé teszi az étkezést néhány perc alatt. A modell légzáró fedéllel rendelkezik, amely speciális szilikon tömítőanyaggal rendelkezik a hő megtartására, valamint szoros rögzítők. A hálózati tápellátás, a fűtés csak néhány percet vesz igénybe.

Autó ebéd doboz

Ez a tartály a szivargyújtó géphez csatlakoztatható a készletben lévő vezeték segítségével. Így nagyon gyorsan felmelegítheti az ebédet, és melegen tarthatja az ételt.

Gyermek termo ebédlő

Minden szülő tudja, mennyire fontos, hogy egészséges ebédet gyűjtsön a gyermek számára a tanuláshoz. A modern gyerekeknek egyszerűen csak őrült ütemterve van, és mindenütt gyorsétterem formájában vannak kísértések, amelyeket nyilvánvalóan nem lehet egészséges táplálkozásnak minősíteni. A Thermo-ebéd-box az iskolába lehetővé teszi, hogy megszokja a gyermeket egy szervezett egészséges táplálkozásra, és vidám gyermektervezés segít abban, hogy ne felejtsük el a snacket. Az ilyen tartályok nemcsak hőállóak, hanem több szakasz is lehetnek, és ártalmatlan anyagból készülnek.

A legfontosabb dolog - figyelni a címkékre és keresse meg a jegyzeteket "biszfenol-A nélkül". A fémdoboz jobb választás rozsdamentes acélból.

Dupla termosz élelmiszerekhez

Ez a doboz lehetővé teszi, hogy egyidejűleg leveseket és forró ételeket is vegyen magával, és képes legyen melegen tartani a főzés pillanatától. Ez csak egy áldás azoknak, akiknek nincs helye az ételük melegítésére.

Mikrohullámú ebéd doboz

Senki nem akar hideg ebédet enni, így először a lehetőség az ebéd dobozok fűtésére. Nem mindenkinek van egy autója, vagy egy termo ebéddoboza, de szeretnék felmelegíteni az ételt. Akkor csak ki kell választania egy olyan tartályt, amely a mikrohullámú sütőbe kerülhet, anélkül, hogy attól félne, hogy felrobban, vagy (a mesék kibocsátásából) felrobban a sütővel együtt. Sok fajta izotermikus kátrány van, amelyek nem melegítik ki káros vegyi anyagokat.

A speciális műanyag izotermikus edénye kettős falakkal rendelkezik, hogy az ételeket több órán át melegen tartsa.

Hermetikusan lezárt fedéllel rendelkeznek, így a szagok nem hatolnak be, és az étel meleg marad, ha nem tervezi, hogy azonnal eszik, vagy befejezi azt később.

anyagok

Leggyakrabban többféle lehetőség áll rendelkezésre az ebéddobozok előállításához.

 1. Műanyag tartályok. Könnyűek és viszonylag olcsóak, de törékenyek. Próbáljon meg olyan neves gyártóktól vásárolni, akik az élelmiszerbiztonságot biztosító műanyagot biztosítják az anyagnak, így ha nem melegítik fel az egészségre veszélyes ftalátokat. A műanyag tartályok sokféle "chipet" tartalmaznak - különböző rekeszek, több "padló", csúszó rész.
 2. Üveghőmérők. Ezek nagyszerűek a mikrohullámú sütőben való fűtéshez, és teljesen biztonságosak. Nem szívják el az élelmiszer-szagokat, de nehéz a szállítás során - nem mindenki alkalmas, különösen a gyermekek esetében. Egy iskolás egy pohárba dobhat és eltörhet, és az összes tankönyv tetején lévő táskában hordozhatja azt egyáltalán nem öröm.
 3. Szilikon csomagolás. A szilikon kiváló, nem porózus anyag, nagyon könnyű és viszonylag olcsó, melegen tartja. Ilyen termikus dobozokban gyakran első tanfolyamokat viselnek, mivel a szoros fedél miatt semmi sem kerül ki.
 4. Termoplasztikus polisztirol. Környezetbarát anyag étkezési tára, különböző formájú és méretű, rekeszekkel és "harangokkal és sípokkal". A polisztirol eldobható élelmiszer dobozok többször is megtalálhatók.
műanyag
üveg
szilikon
polisztirol

A termo-ebéd-doboz vásárlása soha nem esik bele a haszontalan kategóriába, hiszen a snack-konténer fontos az erősség fenntartásához, ha egészséges akar maradni a modern élet ritmusában. Számos elfoglalt ember szünetet tart a munkahelyen vagy az iskolában termo ebéd dobozok használatával.

Ez egy divat trend, jó szokás, és szükséges rituálék azok számára, akik törődnek az egészségükkel és szeretteikkel.

Hogyan válasszuk ki a termikus tartályt ebédre?

Határozza meg, hogy milyen gyakran kíván egy snacket, hol, mennyi étel határoz meg egy konténerben, milyen tervezést szeretne. Mindezen okok miatt egyszerűen menjen vásárolni. Minden nagyon egyedi, de vannak olyan univerzális pontok, amelyeket érdemes figyelni a vásárláskor.

Milyen kötetet hordoz magával?

Valaki csak egy kis edényt vehet magával, valakinek kötelező szabálya van - hogy egy teljes, többfogásos ebédet vegyen egy dupla termosz dobozban.

Hány étel van általában?

A leggyakrabban értékesített termo ebéddobozok egy vagy néhány osztályon. Gondolj arra, hogy megfelel-e Önnek vagy többre van szüksége. Lehet, hogy kényelmesebb, ha több különálló tartályt is elszállíthat különböző ételekből. Ezután meg kell nézni a termosz, a dupla vagy a hármas tartályokat.

Ön szállít folyadékokat vagy leveseket?

  Ha igen, akkor az egyszerű konténerek nem fognak működni - meg kell gondolni a szilikon opciók szűk fedéllel vagy termoszokkal történő megvásárlására.

  Van csak hideg vagy meleg étel?

  Néha azt tervezik, hogy csak egy szendvicset vagy gyümölcsöt szállítanak egy tartály körül. Aztán nincs értelme vásárolni egy fűtött doboz - vásároljon egy rozsdamentes acél szelvénymodellt. Tartósak, nem szívják fel a szagokat, és nem mérik le a zsákot, például az üvegt.

  Ha hideg tejtermékeket, például joghurtot vagy fagylaltot használ, könnyebben szállítható egy zsákban, izo-hőbevonattal; vásároljon egy olyan opciót, amely egyesíti a miniatűr és a tágasságot, vagyis egy többszintű modellt.

  Hogyan tervezed az ételeket?

  Vegyük előre, hogy lehet-e ebéddobozt helyezni a mikrohullámú sütőbe, mivel vannak olyan dobozok, amelyek nem a fűtésre vannak tervezve, de vannak ellenálló anyagok, amelyek biztonságosan fűthetőek; ha nincs mikrohullámú sütő a belépéskor, akkor vásároljon egy hőzsákot, ami melegen tartja a hőt néhány órán keresztül. Ha van egy autója, akkor illessze be a modellt egy kábellel a cigarettagyújtóhoz való csatlakozáshoz.

  A termo ebéd doboz vásárlása nem a legegyszerűbb dolog, de ha igazán tudja, hogyan kell használni, a problémák nullára fognak menni.A piacon rengeteg kiváló modell áll rendelkezésre minden alkalomra, a pénztárca bármilyen igényére és méretére. Lehetőség van egy álom ebéddoboz megrendelésére mind az interneten, mind egy szupermarketben vagy megamollában. Ezek a konténerek csak az üdvösség azok számára, akik mindig elfoglaltak. Ne kockáztassa az egészségét az étkezések kihagyásával, csak gondoskodjon előre arról, hogy teljes munkaidőben maradhat.

  Tekintse át a "Lunchbox" termoszokat, lásd az alábbi videót.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok