konyhai felszerelés

Blender Steamer: mi az, márkák és választások

Blender Steamer: mi az, márkák és választások

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A működés leírása és elve
 2. Előnyök és hátrányok
 3. Népszerű márkák és modellek
 4. Hogyan válasszuk ki?
 5. Használati utasítás

A kis konyhai készülékek ma jelentősen időt és pénzt takarítanak meg, ami különösen fontos azoknak a nőknek, akik nemrégiben fiatal anyák lettek. Most, egy egyszerű gőzölő-keverő segítségével gyorsan és függetlenül főzhet bármilyen baba- és diétás ételeket otthon. Ez a konyhai egység nem sok helyet foglal el, de lehetővé teszi, hogy valódi kulináris remekműveket készítsen. Itt van egy keverő, hogyan kell megfelelően használni, és amit a gyártók gyártanak egy ilyen eszközt, ezt a cikkben fogjuk megmondani.

A működés leírása és elve

A turmixgép eredetileg kifejezetten bébiétel előállítására készült, különösen a gyermek első életévében és a kiegészítő etetés idején. Egy ilyen konyhabútor lehetővé teszi, hogy nemcsak otthon készítsen egészséges burgonyapürét gyerekeknek, hanem párolt zöldséget is készítsen benne, ami sokkal hasznosabb, mint a vízben főzött. A készülék egyes modelljei a különböző szószok főzésére is alkalmasak. Amint azt a neve is mutatja, ez a kis és kompakt konyhai lámpatest lehetővé teszi, hogy nemcsak egy pár terméket készítsen, hanem közvetlenül a főzés után is különböző konzisztenciájú burgonyapürévé váljon. Használhatja a készülék funkcióit és külön is.

A keverő gőz tűzhely két szakaszban működik. Az első szakaszban a zöldségeket egyszerűen párolták, és a működési mód vége után a fúvóka és a püré állapota összeomlik.

A készülék konkrét modelljétől függően mindkét üzemmód automatikusan egymás után aktiválható, és csak emberi beavatkozással aktiválható. A gőzkazán-keverők legmodernebb modelljei lehetővé teszik az őrlés intenzitásának kiválasztását vagy a keverő üzemidejének automatikus beállítását. Kezdetben ezeket a konyhai asszisztenseket kizárólag frissen vagy fagyasztott, párolt zöldségekre és további csiszolására tervezték. Ma néhány modell lehetővé teszi, hogy főzze és gyümölcs-, hús- és halételeket készítsen.

Előnyök és hátrányok

Mint minden más konyhai eszköz, ez a kétségtelen előnyei és hátrányai is. Ezért, mielőtt elkezdené a turmixgép párologtatóját, gondosan meg kell vizsgálnia annak tulajdonságait, és csak akkor döntenie kell az ilyen beszerzés szükségességéről. A technika használatának vitathatatlan előnyei a következők.

 • Kompakt méretek. Ez azt jelenti, hogy a turmixgép a legkisebb konyhába is könnyen illeszkedik, és nem zavarja a hétköznapi tevékenységek végrehajtását.
 • Könnyen kezelhető. Ez az egység csak két funkcióval és több vezérlőgombbal rendelkezik. Ezenkívül minden modellhez részletes használati utasítások tartoznak.
 • Könnyen karbantartható. A készülék használata után mindössze annyit kell tennie, hogy a tálat és a kést meleg folyó vízben öblítse.
 • Blender pároló könnyen helyettesítheti a különféle konyhai eszközök egész sorát - egy húsdarálót, egy külön keverőt és egy dupla kazánt. Ez azt jelenti, hogy nem kell ezeket az eszközöket külön megvásárolnia és túlfizetnie.
 • Kompakt méretek könnyű súlyokkal kombinálva megkönnyítik, hogy szinte mindenhol magával hozzák a készüléket, és kényelmesen lefordítsák, ami nagyon fontos azok számára, akiknek gyakran kell utazniuk.
 • A nő időt takarít meg. Mint ismeretes, ez az erőforrás mindig hiányzik, különösen azok számára, akik nemrégiben szülőkké váltak.
 • A főzés lehetősége változatos, egészséges és ízletes ételek.

Ez az eszköz hátránya.

 • Kis csésze mennyiség. A termékek átlagos kész részének mérete 200-300 g. Egy család számára ez nem elegendő, de elég egy gyermek számára.
 • A tálat nem lehet több, mint a megadott mennyiség.
 • Nem lehet főzni és fagyasztani az ételeket egy turmixgépben.

Ez az eszköz nem tartalmaz más egyértelműen kifejezett hibákat. Az előnyök azonban sokkal nagyobbak, mint a mínuszok. Ezért nem meglepő, hogy egyre több fiatal anya próbál vásárolni egy turmixgépet családjaik számára.

Népszerű márkák és modellek

Napjainkban a konyhai készülékek sok gyártója, a kevéssé ismert és a világ nevével kínálja a vásárlóknak ezt a termelési egységet. Összeállítottunk egy speciális minősítést a legjobb párológépek és modellek legjobb márkáiról. Ezért a vásárlás megkezdése előtt javasoljuk, hogy megismerkedjen vele egy állandó modell kiválasztása érdekében.

Philips

Ez a gyártó már több mint 100 éve a piacon volt, és ez idő alatt kizárólag a legmagasabb minőségű és modern háztartási készülékek gyártója, köztük a konyhára szánt termékek gyártója. Ezért nem meglepő, hogy a piacon megjelenő első terméke volt a gőzkeverőknek.

 • Philips Avent SCF875 - ez egy igazi egyedi "2 in 1" eszköz. Más cégek által gyártott alapegységekkel ellentétben ez egy további jégmentesítési funkcióval rendelkezik. Egyszerű és stílusos kialakítás, könnyű kezelhetőség és könnyű kezelhetőség - azok a tulajdonságok, amelyek a fogyasztókat a leggyakrabban választják ebből a keverőből. A készülék 1 literes tálca kapacitása, az időzítő beállítási ideje, az egész készülék mindkét kezével és a mosogatógépben mosható. A nagy plusz az a tény, hogy van egy kiegészítő berendezés légmentesen lezárható edény formájában a kész étel tárolására, valamint egy speciális tippek és receptek.
 • Avent Philips SCF870 - A konyhai készülékek egy másik fejlettebb modellje. Automatikus leállítási funkcióval rendelkezik, ha a víz teljesen elpárolog. Egyszerű mechanikus vezérlés, hangjelzés van. Az edény hasznos térfogata kb. 500 ml, a kábel hossza egy kicsit kevesebb, mint 75 cm. További csomagként egy kanál, mérőpohár és részletes használati utasítás található.
 • Philips Avent "4 in 1" - Ez a modern gőzkeverők egyik legfejlettebb típusa. Egy ilyen eszköz lehetővé teszi, hogy ne csak egy pár ételeit főzzük, hanem burgonyapürévé alakítsuk, de ételeket is melegíthetünk benne, és egy napig különleges tartályban tartsuk hűtőszekrényben. A gyártó két cserélhető tálat kínál késsel egyszerre késekkel, és a készletből származó tartály mikrohullámú sütőben használható.

Természetesen minél jobb az egység modellje és a gazdagabb opcionális felszerelése, annál magasabb lesz a költsége.

Chicco Easy Meal

Egy másik népszerű modell, amely több okból is áttekintésre került:

 • nagy tál térfogata;
 • könnyű használat és gondoskodás;
 • világos és elegáns kialakítás;
 • funkcionalitás.

A dupla kazán-turmixgép fedelén található speciális késeknek köszönhetően azonnal őrölhetik az ételeket, és maguk is a tálba kerülnek a további előkészítéshez. Még ennél is egyszerűbbé válik a gyermek ételek elkészítésének ideje és egyszerűsége - végül is a háziasszonynak most már nincs szüksége késre. Könnyen őrölheti az ételeket az egység fedelén. Fontos az is, hogy egy ilyen készüléknek alacsony ára legyen.

Boldog baba fúzió

Ez a modell egy kis konyhai készülék különbözik az összes korábbi jellemzőtől a következő jellemzőkkel.

 • Minimális funkcionalitás és felszerelés. A készülék kizárólag dupla kazánként és hagyományos keverőgépként használható. Nincsenek további funkciók a fűtés vagy az étkezés leolvasztása, valamint a további konfiguráció.
 • Egyszerű és elegáns kialakítás - könnyű mechanikus vezérlés. A készülék ideális azok számára, akik nem ismerik a modern készülékeket.
 • A teljes készülék kompakt mérete és egy kis hasznos térfogata lehetővé teszi, hogy pontosan annyi ételt készítsen, mint egy gyermek egyszerre.

Azok a fiatal szülők, akiknek csak egy burgonyapüré készítéséhez szükséges turmixgépre van szükségük, ez az opció egyszerű, és az alacsony költségű berendezések megfelelnek a számlának. És a népszerűsége a márka nem kell fizetnie.

Beaba Babycook

A márka alatt ma eladásra kerül azonnal két különböző modellt használjon.

 • Szabványos dupla kazán keverő Beaba Babycook. Ez egy tipikus eszköz, amely egy levehető tálral rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy egy pár ételeit főzzük és azonnal főzzük. Elegáns és modern kialakítású, egyszerű és kényelmes vezérlést biztosít.
 • A Beaba Babycook Plus már modernebb és továbbfejlesztett modell. Itt csak két tál található, amelyek az oldalakon találhatók. Egyidejűleg ételeket főzhetnek és őrölhetik. Egy ilyen eszköz fő előnye, hogy egészséges és ízletes ételeket készíthet nemcsak egy babának, hanem az egész családnak egyidejűleg.
 • Beaba Solo egy másik modellje ennek a konyhai elektromos edénynek. Elegáns és világos, modern dizájnnal rendelkezik. Tartalmaz egy provariontálcát és biztonsági hálót. Mechanikus vezérlés, a forró víz forrása elleni védelem különleges funkciója. Ebben a készülékben nemcsak a termékeket gőzölheti és vághatja le, hanem felmelegítheti, valamint leolvaszthatja őket.

A háztartási üzletek polcain ilyen típusú gőzhajó-keverők ritkák. Ezért könnyebb, megbízhatóbb és olcsóbb lesz az egység közvetlenül a gyártó honlapján történő megrendelése.

Tefal

Ez egy másik népszerű és jól ismert gyártó a háztartási kisgépek világpiacán. BH 7400 gőzgép-keverőt kínál ügyfeleinek, ez az eszköz egyszerű, megbízható és tartós. Az egyszerű és mechanikus vezérlés lehetővé teszi, hogy gyorsan megértse a megfelelő használatát. A tálca kapacitása 400 ml, ami átlagosan két adag késztermék egy gyermek számára. A minimalista kialakítás és a megfizethető ár egy ilyen eszközt sok fiatal anyának kívánatos vásárlást biztosít. És a rendelkezésre álló leolvasztási funkció egy szép hozzáadott bónusz.

Kitfort CT-2305

Egy másik népszerű gőzölő-keverő egyszerű mechanikus vezérléssel. A készülék súlya 2 kg, a vezeték hossza 75 cm, a gyártó egy spatulát tartalmaz a termékek keverésére, valamint egy speciális mérőpoharat a víz beöntéséhez a tartályba. A készülék teljesítménye 400 W, és csak a közvetlen funkciók elvégzésére szolgál - páros főzés és további csiszolása. A test nagy teljesítményű műanyagból készül. A lábaknak van egy gumírozott bevonata, ami nemcsak egyszerű, hanem a lehető legbiztonságosabb használatát teszi lehetővé.

Goodhelper

Ez a márka számos gőzhajó-keverő típusát mutatja be. A KBS-8131 modell azonban különösen népszerű a vásárlók körében. A cserélhető kés és tál biztonságos és megbízható anyagokból készül. A készüléknek egy működési módja van, és a vezérlés típusa mechanikus. A gyártó felszerelte a készüléket a működési mód aktiválásának és befejezésének jelzésével A modellnek nincs további funkciója, és további készletként egy speciális lapát keverhető a termékek keverésére.Ez egy egyszerű és alacsony szintű modell, amely kiváló munkát végez a fő funkciójával - az élelmiszertermékek gőzölésével és további őrlésével. A készülék cserélhető részei moshatók a mosogatógépben.

A gőzkazán-keverők összes fent említett modellje a legszükségesebb és nem csak a hazai, hanem a külföldi piacon is megvásárolható. Ezért, miután úgy döntött, hogy ilyen kis konyhai eszközöket vásárol, először is figyelnie kell ezekre a modellekre.

Hogyan válasszuk ki?

De a boltba egy új megszerzéshez megy, Érdemes nemcsak az ilyen berendezések tulajdonosainak felülvizsgálataira támaszkodni, hanem más pontokra is.

 • Az eszköz és az energiafogyasztás osztálya. Minél magasabbak ezek a mutatók, annál gyorsabban készülnek az élelmiszerek, és minél kevesebb energiát fogyasztanak.
 • A tál hasznos kapacitása. Az elkészített étel valós mennyiségét mutatja. Minél idősebb a gyermek vagy annál több gyermek a családban, annál magasabbnak kell lennie ennek a mutatónak.
 • Kések és tálak típusa, valamint a mosogatógépben való mosás lehetősége. Ezek a mutatók nagyon fontosak. Jobb, ha olyan modelleket választunk, amelyekben ezek az alkatrészek eltávolíthatóak és írógépben moshatók. Tehát a fiatal anyának még több szabadideje lesz.

A vásárlást megelőzően gondosan meg kell vizsgálni a gőzfőzőt és biztosítani kell a test és az összes alkatrész integritását. A vásárlástól való legkisebb kár jelenlétében el kell hagyni. Egy ilyen eszköz nemcsak rövid élettartamú, hanem nem biztonságos. A háztartási használatra tervezett turmixgép kiválasztása a legjobb, ha a gyártó kiskereskedelmi üzleteiből fedezzük fel a választékot. Itt és a választás több, és az árak alacsonyabbak, és nincs is kockázata, hogy olcsó hamisítványt kapjon.

Használati utasítás

A gőzkeverő minden modelljéhez speciális utasításokat kell mellékelni a készülék helyes használatához. Bizonyos gyártók szintén közzétették az ebben a készülékben elkészíthető ételek receptjeit. Használat előtt fontos, hogy gondosan vizsgálja meg a gyártó betétét, és szigorúan kövesse az ajánlásait. Mindazonáltal minden modellnek általános működési elve van:

 • apróra vágott termékeket tegyen a gőzösbe;
 • töltse ki a tartályt a gyártó által ajánlott vízmennyiséggel;
 • zárja le a fedél szelepét az edény rögzítéséhez;
 • állítsa be a szükséges munkaidőt;
 • engedélyezze a párologtató üzemmódot;
 • a sípolás után kapcsolja át a „blender” funkciót;
 • várjon a működési mód végéig;
 • húzza ki a készüléket az áramforrásról;
 • távolítsa el a tálat a gőzfőzőből;
 • a kész pürét egy külön tartályba kell helyezni;
 • távolítsa el a késeket és öblítse le őket a tálral.

Mielőtt eltávolítaná az egységet a tároláshoz, a cserélhető részeket nem csak alaposan meg kell tisztítani, hanem jól kell szárítani. A Steamer keverő egy igazi konyhai asszisztens minden fiatal anyának. Használatának alacsony költsége és sokoldalúsága időt és pénzt takarít meg, és mindig friss, természetes, egészséges táplálékkal táplálja gyermekét.

A keverő gőzölő megfelelő használatához lásd az alábbi videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok