konyhai felszerelés

Hogyan készítsünk fúvókákat a krémhez saját kezedben?

Hogyan készítsünk fúvókákat a krémhez saját kezedben?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Díszítő tésztazsákkal
 2. A termék pergamen
 3. Fúvókák gyártása

A végső szakasz nélkül lehetetlen elképzelni, hogy a cukrászati ​​készítmény elkészítése: a terméket krémmel díszítjük. Ellenkező esetben még a legfinomabb kezelések is elveszítik a finomságot, hatékonyabban díszítik, de talán kevésbé ízletesek.

Díszítő tésztazsákkal

Különböző minták, rajzok, a krém összetételét csak a képzelet korlátozza. E célból speciális péksütemények tartoznak: tésztazsák és fúvókák. Megvásárolhatja őket egy speciális áruházban vagy online áruházban.

Vannak olyan helyzetek, amikor egy ilyen krémfestési készlet sürgősen szükséges, de nincs vágy vagy lehetőség annak megvásárlására. Ilyen esetekben kézzel is elvégezhető. Ez a készlet eldobható. Valószínűleg először előfordulhat, hogy a háziasszony nem rendelkezik elegendő készséggel, és a kis részleteket nem fogják kivágni elég szépen, de egy ilyen szerkezet megfelelően kicseréli a gyári terméket.

Egy egyszerű minta alkalmazásához cukrászda lehet. Ez nagyon egyszerű, különösen azért, mert csak néhány percig tart a munka. A tésztazsák egyszerű termékcsomaggal helyettesíthető.

Ebből a célból jobb, ha erősebb zsákokat használnak a termékek fagyasztásához.

A csemegekukorica díszítéséhez csak a sarokból kell levágni a csomagolást, és töltse fel a tésztazsákot tejszínnel. Minél nagyobb a sarok levágása, annál vastagabb lesz a minta. Ahhoz, hogy egy vékony vonalat vágjunk, nagyon kis lyukat kell vágni. Nagyon tartós kap a tésztazsák az írószeres fájlból. Egyszerűvé tétele:

 • vágja át a fájlt átlósan;
 • a kapott háromszöget bármilyen anyagra kell helyezni;
 • Fedjük le egy pergamenpapírral, és óvatosan járjuk el a vasalót a háromszög szélén.

A fájl két részének ragasztásakor megkapja a zsák szükséges formáját, amelyet krémmel kell tölteni. Ezután egy kis sarokot kell levágni a zsákból, és rá kell nyomni, édességet krémmel díszíthet.

A termék pergamen

A pergamenpapír kornetik használatával nem csak a desszertre lehet feliratot tenni, hanem finom fürtöket is alkalmazni a sütemény felületére. Ahhoz, hogy kornetet készítsen, szüksége van rá:

 • vegyen egy kis darab pergamen papírt;
 • kivág egy háromszöget belőle;
 • tekercspapír kúppal;
 • biztosítsa a széleket úgy, hogy befelé hajtja őket.

Ezután töltse ki a kornetet tejszínnel, tejszínnel vagy jegesedéssel. A kúp hegyét le kell vágni. A termék készen áll a kedvenc desszert díszítésére.

Fúvókák gyártása

A bonyolultabb ékszerekhez speciális házi fúvókákra lesz szükség a tésztazsákhoz. Könnyűvé tenni őket. Mivel az anyag különféle sapkákat, kupakokat szolgálhat fel a palackokból a víz vagy a lé számára, a gyertyák, a bébi palackok sapka. Az orrcseppekből az injekciós üvegek jól mosott részei is alkalmasak erre a célra. A konzervdoboz fúvókák nagyon népszerűek.

A saját kezűleg a tésztazsák fúvókáinak előnye a hatékonyság. Az ehhez szükséges anyagok többsége szinte mindig minden kézben van. Ezenkívül a termékek általában eldobhatóak, ami megmenti Önt a hosszabb ideig tartó mosástól.

A saját kezükkel és egyidejűleg minimális pénzzel töltve őket a képzeletével és a találékonysággal meglepődhet.

Műanyagból

A műanyag kupakok kényelmes anyag a krémek fúvókáinak készítéséhez, de elveszítik a dobozokhoz való tartozékokat, mert kevesebb lehetőség van a krémmintákra, mint amennyit az óndobozból lehet készíteni. A műanyag fedélben egy vagy több lyukat szúrjon jól fűtött tűvel. Bármely más tiszta piercing objektumot használhat. A piercing után kapott savanyú kifolyónak köszönhetően a krémet tiszta vékony vonallal felvesszük a süteményre. Ez az opció jobban alkalmas gratuláló szavak írására vagy vékony minták alkalmazására süteményekre.

A konzervdobozokból

A legmegfelelőbb anyag a különböző típusú mellékletek készítéséhez otthon. A munkához:

 • konzervdoboz az üdítőital alól;
 • olló;
 • skót szalag

Fázisú végrehajtás:

 • Vegyünk egy ónot és ollót vágunk 7x7 cm-es négyzetre;
 • kapja meg a kapott négyzet kúp formájában, és rögzítse a csőszalaggal;
 • az alkalmazott minta méretét figyelembe véve vágja a fúvóka csúcsát;
 • az élelmiszer tárolására szolgáló műanyag zacskóban vágja le egy kis sarokpontot, és helyezze be a kész fúvókát;
 • rögzítse a terméket ragasztószalaggal.

Most megteheti a tortát. Ez a fúvóka jobban használható gratuláló szavak írására a tortán. Alkalmas olyan egyszerű mintákra is, amelyek nem igényelnek speciális készségeket.

7 fénykép

Tulip fej

Egy ilyen termék alkalmasabb széles ónfedelek vagy egy fém állvány gyertya számára. Az akció algoritmus a következő:

 • készítsen egy vékony lyukat, amelynek átmérője 2-3 mm, a fedél közepén;
 • kis lyukakat készítsen a középső kör körül;
 • Ahhoz, hogy a tulipánszirmok legyenek vágva néhány ív a linóleum késsel, az ívnek hasonlítania kell egy vékony félholdra, az éles sarkokat a középre kell irányítani.

A tulipán modell még bonyolultabb variációi vannak, de a vágásban bizonyos készségeket és pontosságot igényelnek. A tulip fúvóka kifinomult változatában a szirmok kivágnak kis csipeszekből, és nem a középre, hanem a külsőre fordulnak. Ezt az opciót bársony tulipának nevezik. Különösen fontos, hogy a vágószerszám nagyon éles legyen: ez biztosítja a szükséges részletek egyenletes és tiszta kontúrját. És a burkolatokból is kivághatunk mindenféle formát: csillagok, félhold, hópehely, szív, félkör és más számok, amelyekre elég képzelet van.

rózsa

Fúvókák kialakításához megköveteli:

 • vegyünk egy ónból készült kúpot, és átlósan vágjuk végét;
 • majd a vágás egyik oldalát kissé ki kell egyenesíteni a kezével vagy a fogóval, a másik pedig keskeny;
 • A kúp egy krémmel töltött tésztazsákra kerül, sima mozdulatokkal kiszorítja a krémet, és rózsasziromot képez.

Absztraktabb rajzok készítéséhez a kúp végét finom fogakkal átlósan vághatja. Kapsz egy megkönnyebbülésmintát, amelynek mélysége a fogak méretétől függ.

A krém fúvókái az alábbiakban láthatók.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon.Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok