konyhai felszerelés

Corollák a keverő számára: típusok és jellemzők

Corollák a keverő számára: típusok és jellemzők

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Keverő tippek
 2. Milyen keverő, és egy ilyen habverő
 3. Váratlan helyzet
 4. Hol talál egy helyettesítőt?
 5. Shop vásárlás
 6. Vásárlási tippek

A modern háztartási gépek nagyban leegyszerűsítik a főzési folyamatot. Ezért egy ritka háziasszony ilyen eszközök nélkül, mint keverő és keverő.

Ha szeretne ajándékot adni egy szeretett személynek, de attól fél, hogy rossz választást tesz, akkor az eszközöket megbízható csatolásokkal adhatja meg. Ezek a fúvókák a főbb munkaelemek.

Keverő tippek

A keverő habverője a legfontosabb eszköz. Pislog és összekeveri a különböző összetevőket, amelyeket tovább használnak a főzéshez. Csak egy minőségi habverő fog tartani hosszú ideig, és biztosítja a konyhai készülék problémamentes működését.

A fúvókának meg kell felelnie a következő követelményeknek:

 • barát;
 • szilárdság;
 • előnyös kialakítású.

A készülék megjelenése (kialakítása) attól függ, hogy képes-e különleges pompázatot elérni a termékek vertezésében.

A szilárdság biztosítja az anyagot, amelyből a lapátok készülnek. Egy jó eszköz nemcsak puha krémekkel és szószokkal, hanem viszkózusabb tésztával is megbirkózik. A műanyag lapátokkal ellátott corollák nagyon vonzóak a megjelenésükben, de a speciális rozsdamentes acélból készült „testvéreik” sokkal hosszabb ideig megtartják teljesítményüket.

A műanyag idővel abrázi, és a fém szinte változatlan. Ezenkívül a habverőnek biztonságosan csatlakoznia kell az eszközhöz, és a munka befejezésekor gyorsan eltávolítható.

Milyen keverő, és egy ilyen habverő

A különböző keverők különböző típusú ütőkkel rendelkeznek. Néhány kis teljesítményű készüléket folyadékok és fénykrémek korbácsolására tervezték. Képesek keverni a tejet tojással, hogy készítsen omlettet, de nem képesek valamilyen viszkózus folyamatot feldolgozni. A nagyobb teljesítményű modellek több sebességgel és cserélhető fúvókákkal rendelkeznek különböző típusú összetevőkkel való használatra.

A konyhai keverőgépek egy- és iker ventilátorokba kerülnek.

Az utóbbi nagy képességekkel rendelkezik. Gyorsan és alaposan összekeverik az összetevőket a kettős munka egyidejű teljesítése miatt.

Az egyetlen forgó elemű eszközök meglehetősen gyakori. A kézi háztartási készülék egy habverővel könnyebb, mint kettővel. Kényelmesek:

 • gyúrja a tésztát;
 • megverte a habcsókot;
 • olaj alapú krém készítése;
 • készítsen italokat.

A párosított fúvókák valamivel kisebbek, mint az egyesek.

Különös figyelmet kell fordítani a szokatlan faragott ütőkre. Az említett intézkedéseken kívül ezt a modellt használják zöldségekkel és gyümölcsökkel. A készülék élessége miatt nemcsak puha bogyókat, hanem kemény gyümölcsöket, például almákat vagy körteet is aprít.

A keverő kiválasztásakor előnyben részesülnek azok a modellek, ahol különböző tartalék fúvókák vannak.

Ne feledkezzünk meg a bolygókeverők halóról. A rozsdamentes fém, amely az ilyen készülékekhez koronát képez, nagy megbízhatóságot biztosít. A fúvóka nagy sebességgel, néhány másodpercig forog, krémet vagy krémet ütött, dagasztja a tésztát, vagy koktélokat készít.

Váratlan helyzet

De az erős corollák néha kudarcot vallanak. Leggyakrabban ez nem a munkafolyamatban történik, hanem a mechanikai károk következtében. Műanyag szerszámok megszakadnak, amikor megüt, és túlzott terhelések. A fém deformálható, ha a szerszámot más célra használják, véletlen vagy szándékos megsemmisítés esetén.

Ha valamilyen okból eltörte a habod, nem jelenti azt, hogy maga a keverő nem alkalmas konyhai használatra. Ne rohanjon fel, hogy lemondjon a készülékről, és lépjen a kevésbé hatékony mechanikus tárolóra. Az elveszett tétel újra cserélhető.

Hol talál egy helyettesítőt?

A háztartási szerszámok alkatrészeit a lakóhelyen található szaküzletekben értékesítik, és az interneten is rendelhetők. A régi iparágak által a múlt században kibocsátott modelleknél nem valószínű, hogy lehetõség lenne pótalkatrész megtalálására. A modern eszközök esetében nem létezik ilyen probléma.

A népszerű márkák, például a Bosch, a Moulinex vagy a Braun gondoskodnak az ügyfelekről, és így biztosítják számukra a törött elemek cseréjét.

Törött felni esetén forduljon a megfelelő felszerelést kiszolgáló szervizhez. Még ha a szükséges alkatrészek nem állnak rendelkezésre, rendeljen. Néhány nap múlva befejeződik.

Shop vásárlás

Megy a boltba, ellenőrizze a keverő modelljét. Fontos tudni a készülék pontos módosítását a márkanév utáni betűkkel és számokkal. Egyes márkáknak lehetőségük van egymásra cserélhetőségre, mások nem. És ahhoz, hogy a vásárlás sikeres legyen, ne legyen lusta, hogy magával hozza a termék útlevelét. Ezután az eladó pontosan tudja, hogy mire van szüksége, és felajánlja a megfelelő terméket.

Vásárlási tippek

A modern kereskedelem számos lehetőséget kínál a háztartási készülékekhez. A válaszok során a felhasználók válaszolnak arra a kérdésre, hogy melyek azok, amelyek jobban tartanak, és hogy miként nem teszik ki a kiütési lépést. Ítélve, hogy milyen boldog ügyfelek mondják, az első hely "Bosch" (Bosch) cég keverői. A márka keréktárcsáinak megbízhatóságát mind a közönséges, mind a profi szakácsok jegyzik.

Ez tisztességtelen azt mondani Moulinex vagy Braun alacsonyabb minőségű fúvókákkal rendelkeznek. Ha ezek a márkák kissé elmaradnak a nemzeti minősítésektől, akkor nem a megbízhatóság, hanem az ár / minőség arány tekintetében. Ezen márkák bármely technikája figyelmet érdemel. Miután megvásárolt egy ilyen márka keverőjét, biztosan nem veszít el.

Ebben a videóban megtudhatja, hogyan kell helyesen és biztonságosan beilleszteni és eltávolítani a keverőket.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok