Ruházat az elhízott nők számára

Női farmer dzseki nagy méretű

Női farmer dzseki nagy méretű

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Hogyan válasszunk egy modellt az ábrán?
 2. Nyári modellek
 3. Meleg modellek
 4. dekoráció
 5. Tippek a kiválasztáshoz
 6. Mit kell viselni?
 7. Hol vásárolhatok?

A csodálatos formák tulajdonosainak divatos farmer dzsekijük kell, hogy legyen a szekrényben. Ma a farmer ruházat nagy a kereslet, amelyet gyakran a híres tervezők stílusos gyűjteményeiben mutatnak be.

2016-ban a divatos nők stílusos farmer tárgyakkal kell kiegészíteniük szekrényüket, beleértve a kabátot a meleg és hideg időben is. A lányok inkább a farmer dzsekik, mert sokoldalúságuk, praktikusuk és stílusuk miatt.

Hogyan válasszunk egy modellt az ábrán?

A farmer dzseki a divat divatos díszítése lehet, ha a megfelelő stílust és méretet választja. A kövér lányok rövidebb, a derékvonalat hangsúlyozó modelleket engedhetnek meg. Egy másik jó megoldás lenne a középső comb hosszúságú kabát, mivel elrejti a teljes csípőt.

Érdemes megnézni a V-nyakú egyenes vágású modelleket. Ön képes lesz arra, hogy hangsúlyozza a mellszobor szépségét, és így a figyelmet a csípő zónájából irányítsa.

Ahhoz, hogy egy farmer dzseki tökéletesen illeszkedjen, meg kell ragaszkodnia a méretéhez, és nem kell nagyobbat vásárolni, mert ilyen esetekben a teljes lány még vastagabbnak tűnik.

Nyári modellek

Ebben a szezonban nagyon népszerűek a farmer dzsekik, bőrkabátok, kerek nyakkivágással és vak gallérral ellátott modellek, és természetesen a felszerelt stílusok. A csodálatos formák tulajdonosai a rövid és hosszú ujjú modelleket is meg kell nézniük, mivel minden opció egyedi, stílusos íj létrehozását teszi lehetővé. Hosszú ujjú dzsekik kombinálhatók meleg ruhával, és egy rövid ujjú tökéletes egy forró nyárra.

Meleg modellek

A szőrmével ellátott farmer dzsekik tökéletesek a hideg szezonban. A meleg bélés és a prémes galléros modell praktikus és stílusos. Használható divatos íjak kialakítására bármilyen stílusban.

A nagy méretű kabátok nagyon szépek és elegánsak, amelyek gallérját fehér szőr díszíti. A gyapjú vagy szőrme bélésére alkalmas őszi modellhez.

A teljes csípő fedezéséhez kiváló választás lenne egy hosszúkás farmer dzseki, szőrme béléssel. A megjelenése sok tekintetben hasonlít egy kabáthoz.

dekoráció

Ma az egyszerű farmer dzsekik már kicsit elfáradtak, így a tervezők új utakat keresnek a dzsekik díszítésére, kiemelésre és excentrikusságra. Sok modellt számos díszítőelem egészít ki. Patch zsebek, egyedi szegecsek vagy gombok, dekoratív vonalak, egy másik anyagból készült betétek lehetővé teszik stílusos és érdekes farmer dzsekik létrehozását.

Tippek a kiválasztáshoz

 • Egy nagy farmer dzseki hasonlít egy kabátra, és nem néz ki, mint egy táska.
 • A női és romantikus sziluett megteremtéséhez meg kell nézni a felszerelt modelleket.
 • A nagy méretű kabátoknak minimális díszítéssel kell rendelkezniük, mivel a kiegészítő elemek térfogatúak, így a lányok teljesebbek.
 • Érdemes elkerülni a jelenleg trendben lévő fényes fémes szöveteket, mert kiegészítik a teljesség képét.
 • Elfogadjuk, hogy a sötét színek segítenek a vékonyabbnak, de ez a szabály nem vonatkozik a farmer dzsekikre. Figyelmet kell fordítani az élénk színekre. A telített színű kabát fényes akcentussal mások figyelmét vonzza.
 • A buja csípővel és a fenékkel rendelkező lányoknak el kell felejteniük a rövid modelleket, hogy ne nézzenek még teljesebbé.Kiváló megoldás lenne a termék hosszúsága a térdre vagy a comb közepére.

Mit kell viselni?

A nagy méretű farmer dzseki egy sokoldalú dolog, amit szinte minden szekrényelemmel lehet viselni. A virágnyomtatással díszített világos ruha tandemje és egy farmer dzseki nagyon szépnek és nőiesnek tűnik.

Azoknál a lányoknál, akik a férfiak motívumait választják a ruhák kiválasztásakor, egy férfi flanel ingét viselik. A vékony kötött pulóver és a nagy méretű dzseki klasszikus kombinációja szintén nagyon népszerű az elhízott nők körében.

Hol vásárolhatok?

Minden szezon új trendeket és trendeket hoz. Idén a tervezők különös figyelmet fordítottak a farmer dzsekikre, és nem felejtették el a teljes lányok modelljeit. A farmer dzsekik nagyszerűek a szezonon kívül, és gyakran kiegészítik a hideg nyári estek megjelenését.

A kövér lányok egy elegáns modellt vásárolhatnak egy rendszeres áruházban, vagy használhatják az online áruház szolgáltatásait.

Napjainkban számos helyszínen stílusos és méretű ruhát kínálnak, de csak néhánynak van nagy méretű farmer modellje.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok