A 66 éves Veronica Castro-t lenyűgözte a plasztikai sebészet - a rajongók már nem ismerik fel

A mexikói színésznő, Veronica Castro, 66 éves korában annyira lenyűgözte a plasztikai sebészetet, hogy ő még a leghűségesebb rajongók felismerése is megszűnt.

Egyértelműen sikeresek voltak a műanyag műtétek, amelyekből a 90-es évek sorozatainak sztárja több tucatnyi volt. Az eredmény meghaladja az összes elvárást. Ma Veronica nincsenek ráncok. De a rajongók szerint nagyon furcsa és még ijesztően természetellenesnek tűnik.

Egy nő vágyai, hogy úgy nézzenek ki, mint a fiataljai, megérthető, sok Veronica rajongója a világ minden tájáról azt mondja, de tiszteletben kell tartania az életkorát, és nem próbálja meg „erőltetni a természetét”.

Veronica Castro Mexikó volt, mint egy őshonos a Szovjetunióban - egy nagy országban több millió ember várt rá naponta TV-képernyőkön. A sorozatok, amikben szerepelt, a kedvenc TV-műsorai - a „The Rich Weep” is, a „Wild Rose”. Az új évezred kezdete után kevés volt ismert a színésznőről. Két fiút szült, egyedül emelte őket, soha nem házasodott, annak ellenére, hogy személyes életét az újságírók mindig széles körben megvitatták.

És az igazi élete nem sokban különbözött a sorozattól: a legidősebb fia, Christian, egy nő miatt veszekedett az anyjával, és Veronika csak az újságokból tanult meg saját lányáról. A fiatalabb fiát, Veronicát többször a rendőrség őrizetbe vette, gyanúja volt a kábítószerek használatáról.

Mégis, Veronica marad Mexikó és a világ egyik legszebb nője. Gyakran meghívják a show-t, a televíziós műsorokban továbbra is reklámozásban jár. És az elmúlt években, nem egy kicsit elhagyva a megjelenése fenntartása miatt, miért most eltalálta a kritikát.

ifjúságában
most
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok