Vasiljev Alexander emlékeztette, hogy milyen stílusban teszi a nők törékeny és kecses

A „Divat mondat” moderátora, Vasiljev Alexander, a nyár előestéjén foglalkozott a nőkkel, és emlékeztetett arra, hogy van olyan stílus, amely soha nem fog elavulni, ami a hölgyek kecses és törékenyek, függetlenül a karaktertől és életkortól.

A stílusról van szó Új megjelenés, amelyet maga Dior adományozott a világnak. Ezek a szoknyák, ruhák, „repülő” emeletekkel, csodálatosak. Élénk példa arra, hogy bármilyen korban gyönyörű és nőies lehet, Vasiliev idézte Elena Malyshevát, aki ezt a stílust követi.

Vasziljev biztos abban, hogy ez a stílus segít abban, hogy törékeny és kecses lány jöjjön ki minden erős és erős nőtől, akit mindenki meg akar védeni és védeni.

Ebben a nyári szezonban számos ruházati tervező újra felhívta a figyelmet az új megjelenésre, új dolgokat adva hozzá. Ha az alapok nem teszik lehetővé a tárgyak vásárlását a tervezőktől, semmi szörnyű - a Dior által javasolt halhatatlan stílus szép könnyen készíthető saját kezével. A New Look ruhát nem nehéz varrni vagy megrendelni a stúdióban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok