A chokerek tőkéje: az idősebb lánya, Valeria Meladze nyitotta meg üzletét

Valeria Meladze Inga legidősebb lánya megnyitotta saját üzletét - ő a régi hobbi üzletévé vált. A lány régóta szereti a szokatlan ékszerek tervezését és gyártását. Inga elismeri, hogy már régóta saját márkájának tulajdonosa lett, de bátorsága nem volt.

Az ő döntése, hogy barátait a bíróra tolja. A lányok a London School of Economics-ban tanultak. Igaz, hogy maguk a barátok, miután befejezték a bírót, más pályát választottak, de egy kezdet történt - a házi ékszereket kereskedelmi alapon helyezték el.

Most Inga chokert csinál. Ezek az ékszer-transzformátorok karkötők, nyakláncok, övek a derékban viselnek, és hajkötözőként is használhatók. Az Inga Meladze egyik ilyen szalagja körülbelül 2300 rubelt áron.

Inga tervezi magát, és barátai és nővérei már díszítik a chokereit. Csillag-apa támogatja a lánya kezdeményezését. Soha nem kényszeríti a gyermekeket arra, hogy karriert csináljanak, és mit kell tennie az iskola után, minden gyermeknek joga van eldönteni magának, a fő dolog az, hogy munkáját szeretni kell.

Az Inga ékszereket csak az interneten keresztül értékesíti. A tervek - az értékesítési pontok megteremtése a valós világban, mert a vágy, hogy mindent megpróbáljon vásárlás előtt, mondja Inga, normális és természetes.

Meladze rajongói és Inga előfizetői nem olyan optimisták. Gyakran összehasonlítják a chokereit a „BDSM-gallérokkal”, hangsúlyozva, hogy nincs semmi szép és nőies. Ingu azonban nem zavarba jött, azt tervezi, hogy bővíteni fogja a tartományt.

Valerij Meladze-nak öt gyermeke van. Az első házasságból - három lányból, és a másodikból - két fiából, akik közül az egyik született abban az időszakban, amikor Valery még az első házasságban volt. Meladze és második felesége, Albina Janabaeva megpróbálták elrejteni a kapcsolatot, de miután Albina a második gyermekével teherbe esett, teljesen lehetetlenné vált, és Valery elvált az első feleségétől és feleségül vette Dzhanabaevát.

A lányok aggódtak Papa távozása miatt, de fokozatosan minden rendben volt, most kiváló kapcsolatuk van az apjukkal.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok