Kim Kardashian egy újszülöttet ábrázolt, és feltárta a nevét

Az amerikai TV-csillag és a Kardashian modell úgy döntött, hogy megosztja rajongóival a legfiatalabb fia első képét, aki május 10-én született egy helyettes anyáról. Baba, aki csak 10 napos, Kim aludt az ágyban. A gyereket zsoltárnak hívták. Nyugat kis zsoltár lett a család negyedik gyermeke Kim és a férje Rapper Kanye West.

Egy csillagpár felveti az öt éves észak-északi lányát, a három éves fiát, Saint-t és egy és fél éves Chicagói lányát.

Kim megszületett az első két gyermeknek, de a második terhesség nagyon nehéz volt, Kim hozzáadott több mint 20 kilogrammot, számos komplikációra volt szüksége, ami állandó felügyelet mellett tartós tartózkodást igényelt.

Kim és Kanye nem utasították el azt az elképzelést, hogy a gyerekek utána vannak, de már nem akarták maguknak csinálni. Chicagói lánya 2018 januárjában született egy helyettes anyából, és most egy helyettes anya született a fiának, Zsoltárnak.

Nehéz megmondani, hogy Kim és West megállnak-e, ők maguk is többször mondták az újságírókat szeretne egy nagy családot.

Gyermekkori emelésük módszerei ismételten kiváltották a haragot és a felháborodást a szülők körében a világ minden táján - a szülők teljesítik gyermekeik szeszélyeit és igényeit, csak márkás ruhákban öltöztetik, ékszereket vásárolnak és lehetővé teszik a gyerekeknek ékszereket, ösztönzik a kozmetikumok használatát. A vádakra válaszul Kim és West csak a kezüket dobják - gyermekeiknek csak a legjobbak.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok