Aki a csillagokból sikerült szokatlan és szexi képeket létrehozni az Eurovíziós Dalversenyen 2019?

Az Eurovision-2019 nemzetközi zenei verseny döntője Tel Avivban véget ért. A holland képviselő, Duncan Lawrence nyerte meg, és a következő évben a versenyt Hollandia fogja megtartani. orosz Szergej Lazarev csak harmadik helyet vett.

A hagyomány szerint azonban az „Eurovízió” nemcsak a vokális és koreográfiai tehetségek versenye, hanem egyfajta „show” is - a csillagok olyan szokatlan, sokkoló képeket próbálnak létrehozni, amelyek valahogy befolyásolják a divat trendjeit világszerte.

Ebből a szempontból teljesen más személyiségekre emlékeznek.

Például énekes Görögországból Eleni FureiraA közönség előtt nagyon őszinte ruhában megjelentek az ok-okozati helyek csak dekoratív fényes csillagokkal. Tavaly második helyen végzett az Eurovíziónál, Ciprus képviseletében.

Madonnavendég vendégként, kalóz-cyborgként jelent meg, annak ellenére, hogy 61-et idén nyáron fordít.

A szelíd csillag tündérek képe sikerült létrehozni Ausztrál énekes Kate Miller-Heidke. Az opera-énekes mindenkit lenyűgözött a képpel és a számmal, de nem tudott kiállni - Ausztrália csak a kilencedik lett.

Ciprus képviselői Tamta Madonnának emlékeztette az ifjúságát - a ruhája semmiképpen sem kötődött a szigorú neveléshez, amelyet Grúzia őshazája kapott gyermekkorában.

Az írek ténylegesen megmutatták magukat - Hatari csoport egyértelműen provokatív képekben jelent meg, de ez normális, mert a résztvevők maguk is mondják, hogy a BDSM-techno előadói.

Sergei Lazarev, aki Oroszországot képviselte, nem döbbent meg kifelé. Ő volt visszafogott, tiszta, képe a legjobb klasszikus hagyományokban volt.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok