Az orvosok elmondták, hogy lehetséges-e gyorsan megszabadulni a cellulitból

Megmondták, hogy a Rakhmanov nevű Bőrbetegségek Tanszékének orvosai, a Sechenov nevű első MSMU orvosi karja volt. Lehet-e megbirkózni az örök női katasztrófával - cellulitttal. A "narancshéj" problémája a bőrön felülkerekedhet, a szakértők azt mondják, de integrált megközelítésre van szükség, amely magában foglalja a szénhidrátok, a masszázs és a sport jelentős csökkenését.

Ha mindent jól csinálsz, akkor néhány hét múlva az eredmények láthatóak, úgy véli, hogy a kutatócsoport Lyudmila Smirnova vezetője.

A táplálkozás és a sport terhelésének napi szinten kell lennie, de a kézi és mechanikus masszázst hetente kétszer kell elvégezni, a szakértők hangsúlyozzák.

A cellulitellenes krém önmagában hatástalan, de masszázshoz használható. Egyszerűen alkalmazzuk a krémet, és várjunk, amíg eltűnnek a nyúlványok és a cellulit - naiv és hülye, bár pontosan az, amit az ilyen kozmetikumok gyártói számítanak, ígérve a nőket arra, hogy erőfeszítés és munka nélkül gyorsan megszabaduljanak a cellulitból.

A cellulit a zsírok túlzott felhalmozódása az intercelluláris falakban, és nőknél fiziológiájuk miatt ez a jelenség gyakoribb, mint a férfiaknál.

Sajnos a cellulitisz megszabadulása örökre lehetetlen feladat, mondjuk a kutatók. Az a tény, hogy a kívánt eredmény elérése nem jelenti a sport megszüntetését és a szénhidrátmentes étrend elutasítását. Ha egy nő visszatér az előző életmódhoz, a cellulit szükségszerűen visszatér. A tartós eredmények életmód elérése meg kell változtatnia egyszer és mindenkorra.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok