Miért megszűnt az orosz nők a világ legszebbek?

Orosz nők több nem tekintik a világ legszebbnek. Ezt a következtetést a BeautifulPeople társkereső oldal felhasználói tették. Ez az oldal csak akkor érhető el, ha más résztvevők jóváhagyják a pályázatot, és értékelik a pályázó vonzerejét.

A webhely résztvevői saját országaikat értékelték, értékelve a nők szépségét. A projekt résztvevői több tízezre szerint a legrosszabb nők az Egyesült Királyságban élnek. A második hely az Indiából származó tisztességes szexből származik, a harmadik helyen a "csúnya" volt a Filipina. Az orosz nők a rangsorolás negyedik helyen álltak. A legvonzóbbak a skandináv országokból származó nők voltak.

Ez az anti-hitelminősítő szociológusokat megdöbbentette az a kérdés, hogy miért nem tekintik az orosz nőknek a világ legszebbét, mert csak a közelmúltban minden külföldi úgy vélte, hogy a legendás és titokzatos orosz szépség hazánk büszkesége.

A fővárosi szociológusok interjút készítettek több szépség bloggerekkel, és felméréseket is végeztek a férfiak körében. Kiderült, hogy a leginkább státuszú „veszteség” fő oka lehet az oroszok túlzott foglalkoztatása. Sok gondja van (tanulás, munka, gyerekek, család), ezért egyszerűen nincs időjük maguknak gondoskodni, hogy annyi időt szenteljenek maguknak, amennyire szükséges ahhoz, hogy nyereségesen hangsúlyozzák a természetes adatokat gondozó gonddal.

A szépség bloggerek úgy vélik, hogy az oka az új kozmetikai trendekben rejlik - ma sok nő természetes kozmetikumokra vált, és a dekoratív hatás csökken.

Egy másik fontos ok az orosz nők szenvedélye a nem természetes hajra, szempillákra, ajkakra és mellekre. Ez a gazdagság, a gazdagság és a „szilikon” -nak nevezett nők egyfajta jele A világ természetes tendenciája van.

A szépségszabványok megváltoznak, fontolja meg a plasztikai sebészeket és kozmetikusokat a moszkvai Szépségintézet Elena Shelokova. És mivel az orosz nőknek nem szabad zaklatniuk - egy év múlva a felmérés eredményei ellenkező irányban változnak. Emellett a politikai hangulat is befolyásolhatja a minősítési eredményeket. Ha fotóz egy orosz asszonyt, és rámutat, hogy Norvégiából származik, akkor szépségnek számít, de az „orosz” szó sok ma ijesztő, a divat területén szakértők.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok