Polina Dibrova botrányos helyzetbe került a szolgák miatt

A TV-házigazda felesége, Dmitry Dibrova Polina Dibrova a botrány középpontjába került nyilatkozatot tett a háztartási alkalmazottairól. Korábban Polina ismételten beszámolt arról, hogy a háztartási feladatokat a bérelt alkalmazottak végezték, férje megszabadította őt a főzés, mosás és tisztítás alól. A házvezetőnő mindent megteszi, és a hölgy segíti a három gyermeket.

Másnap, az első évtizedben először, a Dibrova családot szolgák nélkül maradták - az udvar és a házvezetőnő érvényes okokból szabadságot vett. A hét folyamán Polinának mindent meg kellett tennie, amellyel kapcsolatban közzétett egy szociális hálózatokon közzétett posztot, amelyet „nem akarna semmilyen körülmények között élni”. A TV-házigazda felesége ezt hangsúlyozta inkább ápolt szépség marad, és nem „minden szakmának mestere”.

Ez a hozzászólás az előfizetők és különösen az előfizetők tisztességes haragját okozza. Ez a dühös asszony, aki szokásos módon megbirkózik minden felelősséggel.

A követői röviden és tömören reagáltak Polina szavaira - „szaggatott!”. Ez azonban nem zavarja a gyönyörű Dibrova-t egyáltalán - ő biztos abban, hogy az előfizetők csak féltékeny, mert nem mindenkinek van lehetősége felvenni egy szolgát és áthelyezni neki a napi házimunkát.

Emlékezzünk rá, hogy Polina Dibrova hamarosan negyedik alkalommal lesz anya.

Novemberben a terhességről számolt be. Dmitry Dibrov számára ez a gyermek a hatodik lesz. Az első és második házasságból két gyermeke van. Polina Dibrova - Dmitry negyedik felesége 30 évvel fiatalabb nála. A házaspár három közös gyermeket emel - a fia Alexander 9 éves, Fedor 5 éves, a legfiatalabb fia, Ilya május végén 4 éves lesz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok