hírek

BRIT Awards 2016: képek a vörös szőnyegen

BRIT Awards 2016: képek a vörös szőnyegen

csatlakozzon a vitához

 

A Brit Awards, a fő zenei díjat Nagy-Britannia fővárosában tartották. A jelöltek a színpadon és a vörös szőnyegen versenyeztek.

A fődíjat Adele énekes kapta. A ruháját az egyik legjobbnak tartották, de a közönség kevésbé lelkesen üdvözölte Rihanna és Kylie Minogue ruháit.

Kimberly Wyatt és Fleur East, Tony Garrn és Pixie Geldof mellett, nem szívesen figyeltek az alakjuk sajátosságaira, és nem tudták ellenállni a kifutópályák divatirányzatának - áttetsző ruháknak.

Barokk stílusban beleszeretett Thalia Stormba és Alisha Dicksonba. Az ünnepségre mindkét énekes fekete rövid ruhát választott, amelyek az adott korszak jellegzetes mintáit díszítették.

Több, mint amilyennek a gálavacsorákon látható volt, bizonyította Lily Donaldson-t. A magas vágás folyamatosan szegecselt a szemére.

A szabad és világos stílusú boho Lana Del Rey-t választotta. Gyakran választja a laza maxi ruhákat, de ezúttal úgy döntött, hogy a nagy vágásra koncentrál.

Cheryl Fernandez-Versini a Brit Awards 2016 vörös szőnyegen megjelent a közönség előtt aszimmetrikus nyüzsgő ruhában.

A Jerry Halliwell leopárdnyomtatott ruháját a nyilvánosság alkalmanként értékelte, és nem alkalmas az eseményre. Ám Alex Chang-t úgy hívták, hogy este „hölgyek feketeek”.

Érdemes megjegyezni, hogy a vörös szőnyeg tele volt különböző stílusokkal, a fent említetteken kívül klasszikus ruhák voltak, vászon stílusban, amiket Firenzei Welch hozott.

A fényes diszkóstílus sok hírességet részesítette előnyben.

Comments
  1. Olga
    27.02.2016

    Imádom Adelt! Ábra ellenére mindig nagyon szépnek és nőiesnek tűnik. Igen, és a hangja miatt megbocsáthatsz egy pár tucat extra fontot.

  2. Rita
    24.02.2016

    Leginkább szerettem Kylie Minogue-t. Szeretem az íjakat kalapokkal! Sőt, igazán megfelel neki.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok