hírek

Az "Emmy" esti televíziós díj legjobb képei

Emmy televíziós díjak legjobb esti képei

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Elizabeth Moss
 2. Gina Rodriguez
 3. Január Jones
 4. Julie Bowen
 5. Szófia Vergara
 6. Ariel Winter
 7. Kerry Washington
 8. Sarah Hyland
 9. Taraji P. Henson
 10. Jessica Pare

Az idei Emmy TV-díjat Los Angelesben tartották szeptember 21-én. A legtöbb díj - 43 figura - kapta meg a HBO csatornát. És mi, mint mindig, jobban érdekelnek a stílusos és hihetetlenül látványos estélyi ruhák.

Elizabeth Moss

Lenyűgöző rózsaszín ruha, gyöngyökkel és gyémántokkal, hihetetlenül Elizabeth. Ahogy elmondta a paparazinak, "7 karkötőt viseltem a 7 Emmy jelölésemre."

Gina Rodriguez

Gina első alkalommal jelölték ki, képe nagyon ünnepélyes, látványos és még mesés. A Lorena Sarbu gyengéd rózsaszín ruhája selyemből és tüllből, gyöngyökből és gyémántokból készült.

Január Jones

Egy elegáns smaragd színű színházi ruha tökéletesen hangsúlyozta a figurát, és egy csodálatos, drágakövekből készült brossot helyeztek a gyönyörű csípőjére. Egyébként az Usuana Sergeenko orosz tervezőt hozták létre.

Julie Bowen

Stílusos ruhát egy mermaid stílussal, nyitott Georges Chakra Couture vállával Julie Bowen választotta. A képet kiegészítették a Monica Vinader ékszerek és a Rauwolf tengelykapcsoló tartozékai.

Szófia Vergara

Szófia Szófia John, kézzel díszített, 64 000 Swarovski strasszos díszítéssel díszített, szokatlanul lenyűgöző volt. Még több csillogást adott hozzá Lorraine Schwartz ékszerekkel.

Ariel Winter

Ariel Romona Keveza lédús eper váll estélyi ruháját választotta. A képet ellentétes tengelykapcsoló, Anne Sisteron fülbevaló és arany karkötő egészíti ki.

Kerry Washington

Kerry szokatlanul vonzó ruhát választott a Marc Jacobs kollekcióból. Ezüstszandálokat adott hozzá a képhez, és a képében használt drágakövek ára több mint 1250 000 dollár volt.

Sarah Hyland

Sarah Hyland egy szép, hosszú ruhát választott, amelyen egy vékony sziluett nyílt vállú. A bor vörös és bor színe az arcán volt. A manikűr és az akrtis kiegészítők ugyanazt a színt kapták, az eredmény harmonikus kép volt.

Taraji P. Henson

Taraji ruhát választott az Alexander Wang kollekcióból, amely hangsúlyozta a tónusú alakját.

Jessica Pare

Romantikus rózsaszín ruha, a nyakvonalon rózsafüzér formájában, Fred Leighton gyémántai harmonikus képet alkotnak.

Különösen emlékezetes Julian Howe képe, amelyben kihívást jelent a társadalom.

Más csillagok is emlékezetes képeket tartalmaztak, amelyek közül néhányat az egyedülálló nőiesség jellemez, mások pedig szokatlan megjegyzésekkel.

Comments
 1. Natalia
  07.10.2015

  Gina Rodriguez a legszebb ruha!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok