hírek

Az "Oscar-2016" szertartás fő ruhái

A fő ruházati ünnepség Oscar 2016

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jennifer garner
 2. Szófia Vergara
 3. Cate blanchett
 4. Margot Robbie
 5. Sirsha ronan
 6. Alicia Wikander
 7. Kate winslet
 8. Julianna moore
 9. Lady gaga
 10. Charlize Theron
 11. Brie larson
 12. Reese Witherspoon
 13. Olivia Wilde
 14. Rooney mara
 15. Heidi klum

Amerika egy másik szertartással - a 88. Oscar-2016 film díjjal - örült a világnak. Paparazzi megpróbálta elkapni a legszebb és botrányosabb pillanatokat.

Charlize Theron nyakkivágása bekerült a kamera lencséjébe, egy szokatlan Lady Gaga jelmez, a nyertesek boldog arcai és még sok más.

Hosszú ideig megvitatják a csillagokat, és azzal érvelnek, hogy Armani, Chanel, Christian Dior, Marchesa és Atelier Versace szerepelnek a divat és a divat legszebb ruháinak listájában.

És bemutatjuk a legemlékezetesebbeket.

Jennifer garner

A vörös szőnyeg fő érzése Jennifer Garner színésznő volt. A mai napig, aki az árnyékban volt, elegánsnak és kifinomultnak tűnt. Az Atelier Versace Jennifer ruhája a legjobb ötleteket tükrözi a klasszikus vörös szőnyeg műfajról.

Az aszimmetriájú csúcs, a szoknya mérsékelt vágása vált a fő fűszeres ékezetre, és a fényűző smink, a megfelelő frizura és fantasztikus díszítés kiegészíti a képet.

Szófia Vergara

Szófia Vergarát a közönség is felfedezte. A gyémántok és a kristályok fényessége sötétkék ruhában, csupasz vállakkal és egy kiemelkedő Marchesa derékkal nem hagyta közömbösnek a közönséget.

Cate blanchett

Szőke Cate Blanchett, aki a stílus ikonja, igazi mesterkurzust mutatott a nőiségnek. A színésznő az Armani Privé kifinomult menta színű ruháját választotta, melynek színei a derékot tökéletesen kiemelték és a nyakvonalat szépen formálták.

Margot Robbie

Margo Robbie, a Hollywood nemi szimbóluma, egy divatos, aranyos ruhával, egy klasszikus vágású Tom Ford-ral elragadtatta a közönséget.

Az aranyszín nem elég bárki számára, és egy mély nyakkivágás kissé vulgárisnak tűnik, de ebben az esetben nem. A színésznőnek nemcsak tökéletesnek, hanem tökéletesnek látszott.

A ruha tökéletesen ült rajta, a mély nyakvonal kiegyensúlyozott hosszú ujjú, kiegészítők és természetes smink hozzáadott elegancia.

Sirsha ronan

A legtöbb színésznőben tiszta árnyalattal vágott lakonikus ruha volt jelen. Sirsha Ronan kiemelkedett a Calvin Klein felszerelésének ragyogó textúrájával.

Alicia Wikander

Alicia Vikander kissé szokatlan, de édes módon jelent meg. A Louis Vuitton ezüstszálával hímzett sárga színű léggömb ruhát a csodálók úgy tartották, hogy hasonlítanak Belle ruhájához a „Szépség és a fenevad” meséjéből.

Kate winslet

A Ralph Lauren kollekcióban Kate Winslet egy fényes organza-vonattal rendelkező ruhát vonzott, amely távolról nézett latex vagy polietilén. A színésznőnek sikerült kiemelkednie a csillagok tömegéből, és nem a legjobb ruhák listájára. És minden az anyag miatt.

Julianna moore

Ezúttal Julianne Moore csipkét és klasszikusokat választott. A Chanel csillogó díszítésű ruháját nagy, látványos gyémánt fülbevaló és karkötő egészítette ki.

Lady gaga

A megdöbbentő énekes ünnepléséhez Marilyn Monroe stílusában elegáns képet választott. A Brandon Maxwell ruhája egy hosszú, nyitott ruhadarab kombinációja.

Charlize Theron

A 2016-os Oscars legcsábítóbbja Charlize Theron volt. A kritikusoktól nem félve Christian Dior és egy gyémánt medál, amely szó szerint vonzotta a szemet egy mérhetetlen nyakkivágásra.

Brie larson

A Bree Larson vörös szőnyegen fényesnek látszott egy kék ruhában, golyókkal és széles, díszített övvel a Gucci-tól. Egy kis fülbevaló és vörös rúzs hozzáadott egy kis finomítást.

Reese Witherspoon

Az Oscar de la Renta divatház divattervezői kizárólag Reese Witherspoon számára készítettek egy lila ruhát. Tiffany '& Co gyémánt fülbevaló és karkötő tökéletesen illeszkedett a ruhához, de a legrosszabb listán volt. Talán azért, mert a kötet bodice, amely állandóan próbál elcsúszni a színésznő mellkasáról.

Olivia Wilde

Olivia Wilde görög stílusban öltözve Valentino gyűjteményéből, talán az egyetlen dolog, ami nem kommentálható.

Rooney mara

A nézőknek nem volt egyhangú véleménye a Rooney Mara krémszínű csipke ruharől. És a színésznő maga nem figyelt, áttetsző, ragyogott, és a derék körül egy nyakkivágással, de egyúttal a Givenchy tömör ruhájával. Kiegészítette a sötét bordó rúzs képét.

Heidi klum

Egy csinos, lila színű, nagy virágokkal, drapériával és aszimmetriával díszített ruha, amely az új Marchesa kollekcióból származik, egyáltalán nem volt ilyen fényes Heidi Klumnak, és a közönség elítélte.

Oscar Film Awards - egyike azon kevés ünnepeknek, ahol a csillagok megpróbálják felülmúlni magukat. Hogy csinálták - döntöttél.

És a csillagok legrosszabb és legjobb ruháinak felülvizsgálatának végén egy bájos, de kevésbé fényes ruhákról készült fotó látható a „Oscar-2016” vörös szőnyegen.

Comments
 1. Olga
  03.03.2016

  És nagyon tetszett a Dorit Mouse ruha. Finom csipke, átlátszó ujjak és vastag fekete anyag - ez valami vonzó!

 2. veronika
  03.03.2016

  Jennifer Garner nagyon szép ruhával rendelkezik! Az aszimmetria nagyon jó neki.

 3. Lena
  03.03.2016

  Lady Gaga rendkívül szép. Nem arról, hogy a ruhája húsból származik: D

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok