Ruházat az elhízott nők számára

Fekete ruha az elhízott nők számára

Fekete ruha az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Miért van olyan kis fekete ruha, mint a nők?
 2. divat
 3. Stílusos modellek
 4. szövetek
 5. Fekete-fehér ruha
 6. Tippek a kiválasztáshoz
 7. Mit kell viselni?

A fekete az egyik legkedveltebb női szín, amely minden lány gyakorlati szekrényében van jelen, korától és testméretétől függetlenül. A fekete szín visszafogott, szigorú, de ugyanakkor titokzatos és csábító - sokféle ellentmondásos érzelmet okoz. Legalább egy fekete ruha valószínűleg a legtöbb nő a bolygón, mert ez a klasszikus változata a kilépési ruha, amely mindig marad a divat.

A fekete ruhák iránti különleges szeretetet a kövér lányok és nők táplálják. Több évszázados divattörténet megmutatta nekünk, hogy a fekete a legjobban illik ehhez a hölgyhez, mivel képes vizuálisan csökkenteni a kötetet. Éppen ezért, egy ünnepségre, a pyshechki mindig visel fekete ruhát.

Ebben a cikkben szeretnénk beszélni arról, hogyan kell megfelelően kezelni a fekete-t, hogy ne lássuk unalmas és unalmas, valamint hogy a fekete ruhák melyik modelljeire kell figyelni a lányokra egy kövér alakkal.

Miért van olyan kis fekete ruha, mint a nők?

A klasszikus kis fekete ruha, melyet a Coco Chanel divatjába vittek, jelentősen különbözött attól, amit a modern lányok koktélpartin viselnek. Abban az időben, amikor a francia tervező dolgozott, a fekete gyászosnak tekinthető, de a la petite köntöst (kis fekete ruha) valódi forradalmat hozott a divat világában. Rendkívül egyszerű volt: félig illeszkedő sziluett, egy térdet lefedő szoknya, hosszú, szűkített hüvely. És nincs díszítés - minden rendkívül tömör. Bármely nő megengedhetett egy ilyen ruhát, mert nagyon olcsó volt - talán ez a titok a kis fekete ruha népszerűségének az egész világon.

A luxus formájú lányok az egyszerű, de elegáns ruha leghűségesebb rajongói közé tartoznak. A fekete ruha, melyet a Coco Chanel létrehozott, alkalmas mindenféle számra, beleértve a teljeseket is. Képes vizuálisan szűkíteni és szűkülni a sziluettet, ezzel kijavítva azokat a hibákat, amelyekből csodálatos szépségek szenvednek.

divat

A magas derékú ruha

A magas derékú ruha szinte mindig egy száz százalékos ütés, hiszen ez a stílus ideális fiatal srácok számára. Javasoljuk, hogy távolítsa el a görög témát, és nézze meg a modern, közepes hosszúságú modelleket, mély, háromszög alakú nyakkivágással és keskeny ujjjal.

Köpeny ruha

A köpeny ruha a legközelebb van Coco Chanel kis fekete ruhájához. Ma a lányoknak nem kell elrejteniük a lábukat, ahogyan azt a múlt század elején tették. Ezért, ha nem tartja ezt a testrészt problémának, nyugodtan válassza ki a rövidített modelleket.

Esti ruha

A fekete színű estélyi ruha ritka kivételekkel mindenki számára előnyös. Egy gyönyörű nyakkivágás kiemeli a csodálatos mellkasot, a felszerelt sziluett megteremti a szükséges arányokat. Ha a karcsú lábak boldog tulajdonosa, mutasd meg azt a szoknya magas vágásával.

tunika

tunikaegyfajta ruha, amely forró szeretetet élvez a kövér lányok között. Az ingyenes, "balaclava" stílus tökéletesen elrejti az ábrán látható hibákat. Egy ilyen ruhával azonban óvatosnak kell lennie, különben fennáll a veszélye annak, hogy sötét, fekete felhővé válik. Használjon fényes kiegészítőket, amelyek frissítik a képet. A derékvonal például színes szíjjal hangsúlyozható.

Stílusos modellek

A fekete az üzleti stílusban használt elsődleges színek egyike, így egy fekete ruha kiváló lehet az irodában.

A divattervezők számos elegáns és elegáns megoldást kínálnak:

 • Ruha illatú: V-nyakkivágás, hüvely ¾, vékony derék a derékon, hosszúkás szoknya;
 • Ruha gallérral: szokatlan alakú gallér (pl. igát vagy rocker), egyenes vagy felszerelt sziluett, szoknya a térd közepére;
 • Dress Shift: sekély kerek nyakkivágás, nem ujjak, egyenes vágás, midi szoknya.

Formális alkalmakkor egy fekete ruha is nagyszerű megoldás lesz.

Amellett, hogy a klasszikus modell a padlóra szerelhető karosszériával és szoknyával rendelkezik, néhány eredeti ötletet is kínálhat:

 • Harisnya ruha, az illeszkedő alak rugalmas anyagból varrva. Itt két fontos feltétel áll fenn: az első a korrekciós fehérnemű kötelező használata, a második az, hogy a test minden problémás részét be kell fedni (például teljes karral, válasszon egy ruhát ujjjal).
 • Ruha aszimmetrikus szoknya Nagyon szépnek és szokatlannak tűnik. A változó hosszúságú szoknya egy nagyszerű módja a figyelem felkeltésének, anélkül, hogy bármi extra lenne. A ruha teljesen eltakarja a lábakat a hátsó részről, de elölről nyitja meg őket - ez lesz az egyensúly a kényszer és a koponya között.
 • Öltöztetős ruhaa népi meggyőződés ellenére nem csak a vékony lányok. Ha a baszk a megfelelő helyen található, akkor a figyelmet a problémás területekről fogja irányítani, és megjelölni a derékvonalat.

szövetek

A ruha kiválasztása a ruhák számára meglehetősen nehéz feladat, különösen azért, mert ma a fashionistas több száz különböző természetes és mesterséges anyaghoz férhet hozzá. A fekete ruhát bármilyen anyagból lehet varrni, csak az évszakot és az esemény formátumát kell figyelembe venni.

Természetesen vannak olyan textíliák, amelyeket bizonyos lányformájú lányoknak el kell kerülniük. A csodálatos formák tulajdonosai szatén, finom kötöttáru, csipke és olaj. Minden más csak ízlés kérdése.

A fekete selyemből vagy bársonyból készült estélyi ruhák fényűzőek. Nagyon népszerűek a különböző típusú szöveteket kombináló modellek, például a bőr és a szoros kötöttáru, a selyem és a csipke.

Fekete-fehér ruha

A sötét és világos színek kombinációja csodálatos képességgel rendelkezik a tárgy arányainak vizuális megváltoztatására. Ezt a technikát aktívan használják a belsőépítészek - a szoba méreteivel - és a ruházattal -, hogy kijavítsák a számjegyhibákat.

A fekete-fehér kombinációja örök klasszikus, amit sokan nem szeretnek az iskolai idők óta. Azonban érdemes újra megvizsgálni ezt a színpárot egy új módon: hűséges asszisztensként, amely képes elrejteni néhány figurahibát. Vegyünk egy kis szünetet a „fehér felső, fekete alsó” klasszikus változatából, mert a tervezők sokféle módon kombinálhatják ezeket a színeket. Kontraszt oldalsó panelek, függőleges csíkok - ez segít abban, hogy vizuálisan vékonyabbá és magasabbabbá váljon.

Tippek a kiválasztáshoz

 • Gyere ruhába a boltba, győződjön meg róla, hogy cipőt visel, és az új ruhát viselje a ruhát. Ez segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket a szegély abszurd hosszában vagy a kiálló elemekből.
 • Ügyeljen a szokatlan ruhadarabokra, de ügyeljen arra, hogy ne legyen túl sok fényes elem. Például egy denevér típusú hüvely és egy aszimmetrikus szegély, amely ugyanabban a ruhában jelenik meg, egyértelműen túlzott.

Mit kell viselni?

A fekete szín kétségtelen előnye, hogy tökéletesen ötvözi a színspektrum minden árnyalatát. Ezért egy fekete ruhával együtt bármilyen színű tartozékot viselhet. Ezzel a ruhával egyformán jó ékszerekből készülnek az arany és ezüst, többszínű vagy átlátszó kövekkel.

A cipő és a kézitáska színes ruhával kombinálható, és fényes foltokként szolgálhat, a kép hígításával.

Comments
 1. szerelem
  13.02.2016

  Ha a fekete ruhát fényes kiegészítőkkel hígítják, akkor egyáltalán nem lesz komor kép. Szeretem a fekete türkiz vagy piros kombinációját.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok