Ruha stílusok és modellek

A ruhák elrejtése, stílusai és típusai

A ruhák elrejtése, stílusai és típusai

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mennyi ideig kell előnyben részesíteni: hosszú, közepes vagy rövid?
 2. Milyen színek illenek jobban?
 3. Egy kicsit a szövetekről
 4. Milyen színben korrigálja a formát?
 5. Trim érték
 6. Milyen tartozékokat vegyen fel?
 7. Tippek: elrejti a gyomrot és az oldalt

Ruha - ez a legjobb ruhák egy lánynak, mert csak benne érezheti magát vonzónak és kívánatosnak. De sajnos sok lány megtagadja ezt a ruhát a figura hibái miatt. Az egyik leggyakoribb probléma a kiálló has. A "has" megjelenése nem mindig a lány hibája. Nemcsak a nem megfelelő étrend és a sport elhanyagolása, hanem a szülés vagy a betegség miatt is megjelenhet. A kiálló hast álcázása érdekében a lányok általában két radikális utat használnak: vagy ha takarmányokat viselnek, hogy elrejtsék az alakjukat, vagy szűk ruhákba húzódnak, remélve, hogy vizuálisan lágyabbak lesznek.

Ebben a cikkben szeretnénk elmondani a divatos ruháknak a hasát elrejtő létező stílusairól. Megtudhatja, hogy még egy nem ideális figurával is megengedheti magának a szép és elegáns ruhákat.

Mennyi ideig kell előnyben részesíteni: hosszú, közepes vagy rövid?

Hosszú ruhák

Vizuálisan húzza az ábrát, így nagyszerűek ahhoz, hogy elrejtsék a hasat.

Azonban ez a tulajdonság a ruháknak a padlón nem érvényes a nagyon kis növekedésű lányokra. A "Thumbelina" hosszú ruha még alacsonyabb. Ezért, ha a miniatűr lányokat kezeled, jobb, ha megtagadod.

Közepes ruhák

Midi hosszú ruhák alkalmasak a különböző testtípusokra. Ez a legjobb megoldás azoknak, akik egy kiálló hasat akarnak álcázni.

A közepes hosszúságú szoknya csábítóan megnyitja a lábakat, ugyanakkor elrejti a test minden problémás területét.

Rövid ruhák

Ez a legveszélyesebb terület azoknak a lányoknak, akik félénkek a pocakjukról. A mini-szoknya, különösen, ha a csípőt lefedi, vízszintesen osztja az ábrát azon a helyen, ahol ez egyáltalán nem szükséges. Válasszon laza stílusokat, amelyek nem fogják hangsúlyozni a hasát. Alkalmas egy keskeny csípővel rendelkező lángolt szoknya is.

A hibák kiküszöbölése érdekében jobb, ha az ultrahang ruhákat teljesen elhagyják, miután meghatározták magának a térd fölötti egy tenyér maximális megengedett hosszát.

Milyen színek illenek jobban?

A ruha színe, amit meg kell választania az Önnek megfelelőnek. Nagyon fontos, hogy emlékezzünk rá, mint sok lány, tudva, hogy a sötét színek vizuálisan egy vékonyabb személyt hoznak létre, az élénk színek szekrényében. Fekete és szürke színsémát viselve természetesen kijavíthatja a figurát, de állandóan sötét színekben öltözve, könnyen elfelejtheti a megjelenésének egyéb előnyeit.

Friss arcszín, szép szem árnyék, szokatlan hajszín - mindezt egy megfelelő színezésű ruha segítségével lehet kiemelni. Ezért világos, gazdag vagy finom pasztell színeknek kell lenniük a szekrényben.

A színekben kontrasztos oldalfalakkal díszített ruha vizuálisan szűkíti az alakot - a hasi lányoknak határozottan meg kell nézniük ezt a stílust. Ha szereted a nyomtatott ruhákat, akkor válasszon függőleges tájolású mintákat - egy ilyen rajz „húzza” az ábrát.

Egy kicsit a szövetekről

Ha van egy kiálló has, a szoros szöveteket el kell kerülni. Eldobja a vékony kötöttáru vagy a rugalmas gipsz ruháját. Ezek az anyagok nemcsak a meglévő gyűrődéseket hangsúlyozzák, hanem új is.Ha szereted az áttört szöveteket, akkor válasszon olyan modelleket, amelyeknek van egy rúdhüvelye vagy egy dekoltázs területe, de hagyja, hogy a problémás területeket sűrűbb anyaggal borítsák.

Szintén gondoskodni kell a fényes szövetekről, mivel a fényes felület több, mint amilyen valójában. Ezért a selyem és a szatén ruhákat is félre kell helyezni. A választás tehát vastag, matt szövet, mint például pamut, vászon, velúr, krepp-sifon, batis stb.

Milyen színben korrigálja a formát?

Nemcsak a ruha hossza, hanem annak színe is vizuálisan beállíthatja az alakzatot. A teljes színpaletta két részre oszlik: az egyik meleg árnyalatú, a másik hideg. Ugyanakkor az egyik szín a spektrumban meleg és hideg hangokkal is rendelkezik. A hideg árnyalatok inkább vizuálisan teszik az objektum távolságát, és a meleg árnyalatok ellenkezőleg, csökkentik azt. Ezért a kötetcsökkentés illúziójának megteremtéséhez hideg tartományban kell választania a ruhákat.

A hideg és meleg tónusok megkülönböztetése nagyon egyszerű. A színpaletta legmelegebb színe narancssárga, a leghidegebb lila. Most nézd meg közelebbről a színes rajongót: a narancshoz közelebb eső rész meleg, és az, ami közelebb van az ibolyához, hideg.

Trim érték

A szövet befejezésének kezdeti funkciója dekoratív. De ha el kell rejtenünk a has jelenlétét, a befejezésnek nagyobb jelentősége van, mert átkapcsolja a figyelmet az alakról a ruhára. Nagyon sokféle ruhanemű díszítés van: drapéria, csipke betétek, hímzés, applikáció és perem - még mindig nagyon hosszú ideig felsorolhatja őket. Ahhoz, hogy befejezd a játékodat, kerüld a vízszintes vonalakat és a kis mintát. Függőleges dekoratív varrás vagy hímzés, drapéria, felülről lefelé eső - ezek a leghatékonyabb módszerek az ábra vizuális korrekciójához.

Milyen tartozékokat vegyen fel?

Kiegészítők - ez egy újabb hűséges asszisztens a kiálló has ellen. Csakúgy, mint a befejezés, a figyelmet elterelik. Számos lehetőség van a tartozékok használatára a hiba elrejtésére:

 • Olyan dolgok, amelyek függőleges vonalakat hoznak létre, például hosszú nyakörveket vagy láncokat.
 • Fényes dolgok, amelyek a megfelelő helyeken ékezeteket hoznak létre, például nagy brossok vagy mesterséges virágok (csak ne rögzítsék őket a derékvonalhoz - jobb, ha erre egy dekoltázs zónát választunk).
 • Használjon különféle hevedereket. Széles hevederek, fűzők közvetlenül a derékra kell helyezniük, és vékonyak - egy kicsit magasabbak, és tágas ruhákkal, szabad vágással kell viselniük.

Tippek: elrejti a gyomrot és az oldalt

 • Javító fehérnemű - Ez egy olyan dolog, amit a problémás derékvonalú hölgyeknek kell viselniük, ha nem minden nap, akkor legalább olyan esetekben, amikor a legjobbat kell keresni. A derékszövet különféle típusokból áll - különálló felső és alsó, vagy egy szilárd modell, amely ugrálóruhához hasonlít.
 • Helyes testtartás kialakítása: amint elkezdünk szúrni, a hasi izmok azonnal ellazulnak és a gyomor „kiesik”. Gyaloglás közben próbáljon a gerincre támaszkodni: a gyomor automatikusan meghúzódik, és karcsúbbnak tűnik.
 • Vigyázz a figurád előnyeire, és hiányosságai kevésbé észrevehetők. Mit szeretsz magadról? Talán ez egy csodálatos mellkas, és talán egy szép hát vagy karcsú láb. Amire büszke vagy, a helyesen választott ruhadarab segítségével hangsúlyozni kell.
Comments
 1. Helena
  29.01.2016

  Kinyúló pocakom van.Általában magas derékú ruhákat választok.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok