Ruházat az elhízott nők számára

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szoknyát egy teljes nő számára?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szoknyát egy teljes nő számára?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Megfelelő stílusok
 2. hossz
 3. szövetek
 4. Nyári modellek
 5. Színes megoldások
 6. Tippek a kiválasztáshoz
 7. Mit kell viselni?

A csodálatos formákkal rendelkező nők nagyon gyakran befejeződnek a csodálatos formáikról, megpróbálják elrejteni őket formamentes ruhák alatt. Ezt nem érdemes megtenni, mert a széles dolgok megnehezítik az alakot.

Ha a szoknya megfelelő stílusát és modelljét választja, akkor a teljes nő szép, bájos és stílusos lesz. A lekerekített formákat nem szabad hátránynak tekinteni, éppen ellenkezőleg, a nőknek tisztességes nemet adnak.

A szoknya megfelelően kiválasztott stílusa egyedülálló sziluettet teremt, a színek kiválasztása és a vágás segít a lánynak, hogy megmutassa az egyéniségét.

Megfelelő stílusok

Egyenes vonalak

Az egyenes stílusokat a divat sok nője választja, mert lehetővé teszik, hogy stílusos és szexi megjelenésűek legyenek.

A ceruza szoknya nagy a kereslet az elhízott nők körében. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy karcsú sziluettet hozzon létre, hangsúlyozza a fenék és a borjak szépségét, húzza meg a gyomrot.

A ceruza szoknya a legjobb választás a munkához vagy egy üzleti találkozóhoz, valamint egy párt- vagy gálavacsorához. Ennek a stílusnak a szoknyája tökéletesen ötvözi a blúz, pulóver vagy kabát.

A körte alakú lányoknál egy ceruza szoknya lehetővé teszi, hogy a csípőre extra centimétert elrejtse. A tetejére egy szorosan illeszkedő vagy drapedelt csúcs jó megoldás.

A vastag anyagból varrott, függőleges, fényes betétekkel kiegészített szoknya-szoknya tökéletesen néz ki a görbe formájú lányok számára.

A-Line

Ez a stílus univerzális, így lehet egy gyönyörű nő szekrényében. A legjobb megoldás egy lángolt A-vonalú szoknya lenne.

Előnyben kell részesíteni azokat a könnyű anyagokat, amelyek könnyen boríthatók. A szűk derekán lévő A-silhouette szoknya segít elrejteni a csípő és a has térfogatát.

Nyári ajánlat tervezői indiai gézből vagy crepe de chine-ből, de télen a kötött vagy gyapjú mezből készült A-silhouette szoknya kiváló választás.

Tulip szoknya

Ez a stílus tökéletes az elhízott nőknek, akik nem élénken csípődnek, mert a csípőn lévő hajtogatások miatt arányosabbá teszik az ábrát. A legtöbb a hosszú modelleket részesíti előnyben, bár a bátor lányok még egy mini hosszúságú tulipán szoknyát is viselnek.

Nagy igény a magas derékú modellekre. Elegánsan elrejtik a hasát, és vizuálisan meghosszabbítják az egész sziluettet.

Raskloshennye

Az izzadt szoknyák nagyon szépek a kövér nőknél. Tökéletesen elrejtik a csípőt, hangsúlyozzák a derékvonalat, minden testtengelynek varázsát és varázsát adják.

Az ilyen modellek nagy igényt mutatnak: harang, gode és shestiklinka. A lángolt szoknyák különféle szövetekből készülnek, különböző színeket mutatnak be, így minden évszakra kiválaszthatók.

Ezeknek a szoknyáknak a sokoldalúsága lehetővé teszi szép mindennapi vagy ünnepélyes képek létrehozását.

Frill

A szoknya stílusát gyakran a teljes lányok választják. A széles frill tökéletesen hangsúlyozza a körkörösséget, és egyenesen és ferde vonal mentén is el tud menni. Előnyben kell részesíteni a könnyű és rugalmas szöveteket.

többrétegű

Ezt a stílust sok kanyargós lány választja, csak a könnyű anyagból és legfeljebb három rétegből álló modelleket kell kiválasztani. A kövér nőknek a hossza nem kisebb, mint a boka.

kötött

Az étvágygerjesztő figurák tulajdonosai megengedhetik a kötött szoknyákat is.Csak egy közepes méretű viszkózus modellt kell választania. A mintáknak kicsiknek, simaaknak és alacsony textúráknak kell lenniük. Ideális választás lenne a magas derékú kötött szoknya, mert nem csak a luxus csípőre, hanem a has jelenlétére is elrejti.

Nap szoknya

A napsütés nagyszerű a forró nyári időszakban. A speciális kivágás lehetővé teszi, hogy könnyű és tágas sziluettet hozzon létre. Az elhízott nők számára a tökéletes nap-szoknya a legjobb a térdre.

hossz

Az elhízott nők számára a tervezők a szoknyák és stílusok széles skáláját kínálják. A hossz is eltérő lehet: mini, midi vagy maxi. Ha egy lány karcsú lábakkal rendelkezik, akkor megengedheti magának, hogy egy szoknyát viseljen a térd felett.

midi

A térd vagy az alsó szoknya a túlsúlyos nők körében kereslet, mivel ez a hossz lehetővé teszi, hogy elrejtse a további fontokat, hangsúlyozza a csípő és a láb szépségét. A borjúhosszúságú modelleket gyakran az idősebb nők választják. A fiatal lányok számára a különböző stílusok széles választékát kínálták a térdig vagy kissé alatta.

hosszú

A hosszú szoknyák tökéletes megoldást nyújtanak a kanyargós nők számára. A sziluettet vizuálisan meghosszabbítják, elrejtik a kövér lábakat.

Nyáron a puha áramló szövetek stílusát is felveszi. A Maxi szoknyák mindig trendben vannak, mert hangsúlyozzák a nőiességet, a sziluett karcsúságát adják. Ezek a képek különböző stílusok létrehozására használhatók.

Napjainkban a tervezők luxus modelleket kínálnak a maxi szoknyáknak, amelyek ideális esetben a combokon ülnek, majd a kis árnyékolással díszítik a sziluettet. Az eredeti szegélyléc a modell szépségét és eleganciáját adja. Számos modellt gyönyörű nyomatok díszítenek, amelyek nagyon szépek a hosszú szoknyákon.

szövetek

Ebben az évben a formát jól megtartó szövetek könnyen elválaszthatók, és a megkülönböztethetőség a plaszticitás nagy igénye van.

Ez a szezon a gabardinból vagy a viszkózból készült szoknyák előnyben részesítése. Ezek az anyagok nagyszerűek még a legösszetettebb tervezési ötletek megvalósításához.

Az egyéni figyelem megérdemli azokat a természetes anyagokat, amelyek nagyszerűek a meleg nyáron. Az elhízott nők új szoknya gyűjteményei pamutból, lenből vagy selyemből készülnek.

Sok lány kedveli a farmer szoknyát, mert a kényelem és a praktikusság jellemzi őket, és nőies, mint a farmer. A farmer szoknya minden nap alkalmas, az informális légkör elengedhetetlen feltétele.

A farmer tökéletes a teljes nők számára, mert ez a szövet sima és sűrű, így tökéletesen ül az ábrán.

Nyári modellek

A világ tervezői stílusos szoknyák nyári kollekciói új horizontokat nyitnak meg a teljes lányoknak. A romantikus, szelíd és kifinomult kép létrehozásában fényes akcentus lehet.

Ebben a szezonban a napfény a napfény, amely tökéletesen alkalmas a göndör hajú nők számára. A csípőre illeszkedő, enyhén torzított forma megnöveli az alakot. A tervezők midi hosszúságú szoknyákat kínálnak, vagy kissé a térd alatt.

A forró nyári időszakban érdemes felvenni a szoknyákat a könnyű szövetekből. A teljes lányoknak előnyben kell részesíteniük az áramló anyagokat, amelyek körülveszik a csípőket, és lágy hullámokkal az alsó részre esnek. Kiváló választás lenne egy koponya vagy steppelt szoknya. Az élénk színek segítenek a kép díszítésében, rendkívüli nyári sziluett kialakításában.

Színes megoldások

Ebben az évben a tervezők a nemes árnyalatokra hajlamosak, így elegáns, barna, szürke és kék szoknyákat kínálnak. Sok modell élénk színekkel, egyedi nyomatokkal rendelkezik.

Napjainkban a trendben sokféle minta létezik, nagy absztrakt kompozíciókkal kezdve és az állatok csodálatos rajzaival zárva. A kövér nők jobbak, ha sötét háttérre nyomtatnak egy szoknyát, így látványosak lehetnek, és elrejthetik a csípőre jellemző extra hangulatot.

Az optimista hangokat kell előnyben részesíteni.A tengervíz színe, a nyári bogyók segítenek egyedülálló kép létrehozásában.

Ma nagyon divatos cella. A kanyargós formájú lányok számára ez pontosan a szoknya egy átlós ketrecben, mert segít abban, hogy a figura vékony legyen. Szükséges, hogy minden összetettségből világos mintát válasszunk, majd a kép elegánsabb lesz.

Tippek a kiválasztáshoz

 • Először ki kell választania a megfelelő anyagot, mert a szoknya illeszkedik. Előnyben kell részesíteni a sima, nem megkönnyítő anyagokat.
 • Érdemes elfelejteni a nagy sűrűségű harisnyanadrágokat annak érdekében, hogy ne tegyenek extra centimétereket a combokba. A magas sarkú cipők segítenek vizuálisan meghosszabbítani a képet. Még egy kis sarok is segít egy látványos és egyedi sziluett kialakításában.
 • Sok csodálatos formájú lány a sötét árnyalatokat részesíti előnyben, mert vizuálisan elrejtik az extra centimétereket. De egy teljes színű szoknyát tudsz felvenni. A kontrasztos nyomatok gyönyörű kiegészítéssé válhatnak, csak a kis minták, valamint a vízszintes csíkok elkerülése.
 • Chunky lányok nélkül a derék tökéletes hosszú szoknya a csípő. Kerülje a vízszintes rajzokat is.
 • A szoknya-stílus kiválasztásánál érdemes az alak típusától kezdeni. Így a körtefajta tulajdonosai szépen fognak kinézni egy ceruza szoknyában. Még a térfogati formák is kevésbé lesznek vizuálisak, és a kép vonzóvá válik. Az almafajtájú nők is elegáns ceruzahüvelyeket vagy szoknyákat vehetnek fel, enyhe hosszabbítással. A megvilágított változat kiváló választás lesz a fordított háromszögű nők számára. A legboldogabbak egy homokóra figurával rendelkező lányok, mivel bármilyen stílus megfelel nekik. A téglalap alakú figuráknak el kell hagyniuk a szorosan illeszkedő modelleket, és a derékvonalra kell összpontosítaniuk.

Mit kell viselni?

A kövér lányok az elegáns szoknyák különböző stílusainak segítségével hangsúlyozhatják alakjuk szépségét. Egy elegáns és szigorúan képzett teljes lány létrehozásához egy felső szoknya és egy azonos színskála használatát kell kombinálnia. A kép kiváló kiegészítője a világos színű dzseki vagy kardigán.

A ceruza szoknya harmonikusan néz ki egy blúz vagy nyakörvvel. Hűvös estéken a képet divatos kabát vagy kabát egészítheti ki. Egy sétára könnyű tetejét vagy farmer dzsekit viselhet. A párt sziluettje segít díszíteni a sifon vagy szatén blúzját.

A csípőtől való figyelem eltereléséhez érdemes egy drapériával díszíteni. A hosszúkás tunika vagy blézer tökéletes megoldás a derék nélküli lányoknak. A csodálatos formájú nőknek előnyben kell részesíteniük egy ceruzatípust, melyet sötét oldalfalak díszítenek. Ez a technika lehetővé teszi a sziluett meghosszabbítását.

Trapéz alakú szoknya biztonságosan viselhető, laza ing, felszerelt blúz vagy kabát. A Trapeze szoknya előnyösnek tűnik egy pólóval vagy pántokkal, hogy egy alkalmi megjelenést hozzon létre. De a nyakkivágású ing segít a romantika sziluettjének hozzáadásában.

A szoknya év kombinálható pulóverrel, pólóval, felső, blúz, ing vagy kardigánnal. Egy ilyen stílus lehet ferde cellában. A közepes hosszúságú szoknyát tunikával vagy felsővel kell kombinálni. A selyemből vagy sifonból készült blúzos Maxi szoknya elegáns sziluett kialakítását teszi lehetővé.

A tulipán szoknya egy csodálatos együtteset hoz létre, amelynek teteje nem fedi le a csípőt.

A cipő kiválasztásakor előnyben kell részesíteni a magas sarkú modelleket. A póló vagy a blúz jobban kitölti a szoknyát. Az ábra meghosszabbításához viselhet egy V-nyakú blúz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok