Ruházat az elhízott nők számára

Milyen stílusú ruhák alkalmasak a teljes nőkre?

Milyen stílusú ruhák alkalmasak a teljes nőkre?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. has
 2. láb
 3. kezek
 4. Rövid termetű
 5. Hogyan lehet elrejteni a széles csípőt
 6. Ifjúsági lehetőségek
 7. A 40 év feletti nők számára
 8. Az 50 év feletti nők számára

A csodálatos formákkal rendelkező lányok gyakran nem tudják, hogyan kell értékelni magukat, és nem veszik észre, milyen csodálatos figura jellemezte a természetüket. A csábító mellekkel és csípővel rendelkező csodálatos szépségek mindenkor izgatják a férfiak képzeletét, még akkor is, ha a macskaköveken uralkodó, kisfiú alakokkal rendelkező sovány modellek voltak.

Bármely fizikum, nem számít, vékony vagy teljes, megfelelő ruházatot igényel, különben az ábra minden előnye láthatatlan marad. Ennek a cikknek az a célja, hogy elmondja a gyönyörű lányoknak, hogyan kell kiválasztani a megfelelő ruhát, amely hangsúlyozza a szexi alakzatokat és elrejti a hibákat.

has

A kiálló pocak az egyik fő problémája a lányoknak, akiknek a teste van. Leggyakrabban megpróbálják elrejteni a formamentes overallok mögött. Ezt egyáltalán nem szükséges elvégezni, mert a táska alakú ruházat nem csak a hasát, hanem a csábító görbéket és a dudorokat is elrejti.

Azok, akik félénkek a hasukról, többféle ruhát tudnak tanácsolni, amely sikeresen kijavítja ezt a hátrányt. Először is, ezek A-alakú ruhák. Rendkívül hosszúak, így alkalmasak egy esti kiutazásra. Másodszor, a magas derékú ruhák az Empire stílusban. Egy ilyen stílus meghosszabbítja a sziluettet és hangsúlyozza a buja mellkasot. És végül, a ruha a szaggal. Ez a modell mind az üzleti életben, mind az esti stílusban fenntartható. Mély háromszög alakú nyakkivágás, amely szépen megnyitja a mellkasát - amit a figyelem eltereléséhez kell eljuttatnia a problémás derékvonalról.

láb

Gyakran a lányok szenvednek attól, hogy lábaik túlságosan tele vannak velük - és nem számít, ez egy igazi hiba vagy feltalált. Akárhogy is, nem szabad elrejtenie a lábadat széles nadrág vagy nadrágtartó alatt, mert nagyon fontos, hogy nőies maradjon - ezért választjuk a ruhákat!

A térd és az alsó lábak ritkán aggodalomra adnak okot, és a problémás terület általában a csípő. Ezért egyáltalán nem kell ruhákat választani a padlóra. Az optimális hosszúság a térd közepére esik. A közepes hosszúságú ruhák (pl. Köpenyek, ingek vagy tunikák) tökéletesen illeszkednek bármelyik alakhoz. Csak ne felejtsd el a sarkú cipőt. Még az alacsony sarok is lágyabbá teszi a lábakat.

kezek

Néha a teljes formájú lányok fő problémája a kövér karok. Ha ezt a problémát tapasztalja, hallgassa meg a divatstilistok tanácsát. Egyhangúlag azt tanácsolják, hogy hagyják abba a vékony kötöttáru és a guipure illeszkedő tárgyait, mivel ezek a szövetek csúnya szűk problémás területek és összecsukódnak.

A kezek teljessége a legegyszerűbb egy ruhával, egy ujjú ruhával. Ugyanakkor nem kell hosszúnak lennie, mivel a legnehezebb terület a válltól a könyökig terjed. Figyeljen az ¾-es ujjú ruhák modelljére - a csuklójukat nyitva hagyják, ami szokatlan karkötővel díszíthető. Keresse meg az eredeti ujjú ruhákat, mint a denevér. Ha aggódik a széles vállakkal, akkor adja fel a „lámpák” és a „szárnyak” ujjait - vizuálisan hozzáadnak kötetet.

Rövid termetű

A kis termetű lányok általában magasabbra akarnak mutatni, így nem ülnek magas sarkúakkal, és magasan tartják a fejüket, így kiváló testtartásuk és szép hátuk van. Ezeket az előnyöket hangsúlyozni kell, és a ruha a megfelelő módja annak.

A teljes alakkal rendelkező kisemlős lányoknak olyan ruhákat kell választaniuk, amelyek nyúlik és szűkítik a sziluettet.Itt nem csak a ruha stílusát, hanem a színeket is figyelembe kell venni. Keresse meg a függőleges mintázatú ruhákat - ezek lehetnek csíkok, más geometriai minták, etnikai minták stb. Tökéletesen szűkítse a ruha alakját a színes oldallapokkal, színben kontrasztos. Ami a ruha stílusát illeti, a legjobb, ha kissé felszerelt sziluetteket választunk. Egy köpenyes ruha, egy enyhén lángolt midi szoknyával rendelkező ruha, amire szüksége van.

Hogyan lehet elrejteni a széles csípőt

A „meredek” csípő, sok férfi képviselő úgy véli, hogy nagyon étvágygerjesztő, de a lányok általában igyekeznek álcázni figurájuk ezt a tulajdonságát minden lehetséges módon. A megfelelően kiválasztott ruha segítségével elég könnyű. A lényeg az, hogy elkerüljük azokat a stílusokat, amelyek indokolatlan figyelmet szentelnek az ábra problémás részeinek. Ezért a buja szépségeket el kell hagyni: feszes szoknyák (különösen rövidek), a derékban elasztikus ruhák, terjedelmes szoknyák, mint a csomag vagy a léggömb, valamint a rugalmas szövetből készült ruhák.

A széles csípő elrejtése segíteni fog az A-képű sziluettjei, vagyis egy szoknya, amely alsó részén kissé szélesedik. Az impozáns stílusú ruhák, amelyek egy hosszú szoknya áramló anyagból készülnek, szintén nagyon hasznosak lesznek. Végül fordítson figyelmet a széles övvel vagy övvel rendelkező modellekre - ez a részlet vizuálisan kiegyensúlyozza a széles csípőt.

Ifjúsági lehetőségek

Az ifjúság jó, mert ebben az időszakban megengedheti magának a kísérleteket olyan ruhákkal, amelyeket nehezebb dönteni egy érettebb korban. És még ha van még néhány kiló, akkor nem szabad megállnia.

Az ifjúsági divat mindig is merészebb és extravagánsabb volt, mert ebben az életkorban az emberek nem korlátozódnak a ruházati kód szigorú keretére. A kanyargós formájú fiatal lányoknak ajánlott, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak a ruhák színére, és ne korlátozzák a fekete és szürke színeket. Türkiz, bíbor, sárga ruhák - ez az, amit tudsz és kell viselni. Ne félj a merész kiegészítőktől - egy elegáns kalap, nagy szemüveg, egy szokatlan táska a figyelmet a figurától eltolhatja, és a képre összpontosít.

A 40 év feletti nők számára

Negyven éves nő már régóta nem tekinthető tiszteletreméltó hölgyeknek. Most azokat a nők érzékelik, akik bizonyos élettapasztalattal rendelkeznek, de készen állnak a fejlődésre, és mindenki számára nyitottak. A ruházat a legjobb módja ennek bemutatásának, ezért nincs szükség a szigorú ruhákra vagy a formázatlan alkalmi ruhákra.

Ebben a korban a nőknek általában ideje, hogy tanulmányozzák megjelenésük minden jellemzőjét, így tudják, hogy milyen színek és stílusok vannak, és mit kell elkerülni. 40 után egyszerûen, de elegánsan kell öltözni. Engedje meg magadnak, hogy a ruhákban csodálatos legyen: senki még nem törölte a szexualitást ebben a korban.

Az 50 év feletti nők számára

Amikor a nyugdíj megjelenik a horizonton, sok nő elkezdi megtagadni a ruhákat, öltözködni kényelmes nadrágban vagy széles szoknyában, de szerencsére az ilyen nők aránya évről évre csökken. A ruha a szekrényünk legszegényebb része, ezért semmilyen módon nem szabad elhanyagolni.

Milyen ruhákat viselhetnek a teljes nők 50 év után? A válasz nyilvánvaló: azok, amelyek a hiányosságokat kijavítják, és a figyelmet az érdemekre váltják. A teljes test előnye, hogy a teljes mellet még felnőttkorban is megőrzik. Természetesen kissé deformálódott, de könnyen rögzíthető speciális fehérneművel. 50 év után ajánlott a vállát és a karját lefedni, de ha a nyak köré rugalmas bőr van, akkor bizonyítsa ezt.

A rövid szoknyákat el kell hagyni és ruhákat kell viselniük a térd közepére, vagy kissé alacsonyabbra. Ne felejtsd el a szép cipőket - nem kevésbé fontos, mint a ruhák.

Comments
 1. marina
  02.02.2016

  Leginkább a szagokat viselő ruhákat szeretem - nagyon sikeresen elrejtik a teljességet és hozzáadnak nőiességet.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok