Ruházat az elhízott nők számára

Köpeny ruha az elhízott nők számára

Köpeny ruha az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. nyalánkság
 3. Nagy méret nem ok arra, hogy szomorú legyen!
 4. A munkától az ünnepségig
 5. A legnépszerűbb szín fekete.
 6. Tippek a kiválasztáshoz
 7. Mit kell viselni?

A köpeny ruha több mint fél évszázadig nem hagyta el a fashionistas szekrényét. A ruha népszerűségének csúcsa a XX. Század 60-as években jött, de ma a köpeny ruha nem vesztette el a jelentőségét. A lányok szeretete ennek a ruhadarabnak könnyen megmagyarázható: a ruha rendkívül lakonikus stílusa lehetővé teszi, hogy bármely alakot kedvező fényben mutasson be.

A klasszikus köpeny ruha két részre van szabva, azaz nem rendelkezik varrással a test és a szoknya között, amely vízszintesen osztja az ábrát. A szoknya hossza általában eléri a térd közepét, de rövidebb lehet. A köpeny ruha nagyon elegánsnak tűnik a szűkített sziluettnek köszönhetően, de nem illik az ábrához.

Ki alkalmas?

Amint már említettük, a köpeny ruha nem rendelkezik szigorú korlátozásokkal az építés tekintetében, mert ez a stílus alkalmas a legtöbb típusú számra.

Lányok egy figurával „Homokóra” - a teljes mell és a csípő, valamint egy kifejezett derék - egyhangúlag elismerték a legszomorúbb figura tulajdonosai. A köpeny ruha csak rajta ül. A nagyobb hatás érdekében ajánlatos a derékvonalat egy vékony hevederrel hangsúlyozni.

Azok számára, akik aktívan részt vesznek a sportban, ami nyomást gyakorol a karokra, a vállak gyakran sokkal szélesebbek, mint a derék és a csípő. Ezt a formát nevezik „Háromszög”. Az arányokat a mellkas alatti dekoratív elemekkel ellátott ruhával kiegyensúlyozhatja. Egy baszkból álló ruha tökéletesen megbirkózik ezzel a feladattal.

Ha a kiálló has a testünk legbonyolultabb területe, akkor valószínűleg a típus "Apple". Ebben az esetben ki kell választania egy köpeny ruhát, amely vizuálisan nyúlik és szűkíti az ábrát. A bizonyított módszerek függőleges csíkok vagy oldalfüggő betétek. A derékvonal kialakítása segíti a korrekciós fehérneműt.

nyalánkság

 • A köpeny ruha egy nagyon funkcionális ruhadarab, amely az év bármely szakában megfelelő. A nyári modellek könnyű, természetes anyagokból készülnek, mint például pamut és ágynemű. Télen jobb modelleket választani, sűrűbb, melegebb szövetekkel - gyapjú, csőr, stb.
 • A köpeny ruha nem tartozik egyetlen ruhadarabhoz sem, pontosabban mindegyikhez tartozik. A klasszikus ruha alacsony kulcsú színben is lehetővé teszi a legszigorúbb munkaruhát. Egy koktélpartin egy olyan esetben jelentkezhet, amely csábítóan hangsúlyozza a gömbölyű alakzatokat.
 • A köpeny ruhát egy alapvető ruházatnak tekintik, amelynek alapján többféleképpen hozhat létre. A kabátot vagy kabátot, klasszikus cipőt vagy magas csizmát viselni, átlátszó harisnyával vagy vastag színű harisnyával. Ez jól illeszkedik a különböző kiegészítőkhöz - kalapok, sálak, kesztyűk és pénztárcák.
 • A köpeny ruha továbbra is releváns bármilyen korú és bármilyen arcú lányoknak és nőknek. Csak a ruha hossza és az azt kísérő tartozékok változnak. A csodálatos formákkal rendelkező gyönyörű nők számára a köpeny egyszerűen nem cserélhető, mert a tökéletlen alakban is jól néz ki.

Nagy méret nem ok arra, hogy szomorú legyen!

Néhány évvel ezelőtt a több mint 50 éves ruhát viselő lányoknak különböző trükköket kellett keresniük, hogy stílusosak és elegánsak legyenek. A nagy méretű tulajdonosok divatos ruházatot kapnak, a varróstúdióhoz fordultak, vagy külföldi katalógusokban rendeltek dolgokat.Ma a divatipar végül felhívta a figyelmet a buja szépségekre. A plusz méretű modellek képesek voltak bemutatni a nyilvánosság számára a luxus formák szépségét, és a túlsúlyos nőket arra kényszerítették, hogy olyan módon öltözzenek, hogy a hibáik előnyeikké váljanak.

A nagyméretű köpenyek szinte minden áruházban találhatók, ahol a bemutatott méretek nem korlátozódnak az L. kövérre. A modellek lehetnek monofonikusak, kombináltak vagy mintázattal. Jobb, ha a ruhákat nagy mintával választjuk, és elkerüljük a vízszintes vonalakat.

A munkától az ünnepségig

Ruha köpeny - ez a ruha, amely majdnem minden helyzetben megfelelő lesz. Tekintsen több lehetőséget erre a ruhára különböző alkalmakkor.

 • A köpeny ruha és a szigorú kabát az egyik legsikeresebb üzleti kombináció. A munka szempontjából jobb választani egy hosszúkás modellt, amely kiterjed a térdére (különösen, ha aggódik a teljes lábakkal). Egy sekély, kerek nyakkivágás, rövid ujjú - mindegyik egyszerű és elegáns.
 • A barátaival való találkozás vagy a város körüli gyaloglás alkalmával stílusos modellt választhat. A vágás során a lehető legegyszerűbb lehet, de szokatlan anyagból, például farmerből vagy bőrből lehet varrni.
 • Ünnepélyes alkalmakkor válasszon egy elegánsabb lehetőséget. Lehet, hogy a ruha, amelybe nyaralni szeretne, több piszkos. A kivágás mélységével és alakjával játszhatsz - különféle lehetőségeket is figyelembe véve - a "hajóról" a háromszögig. Estére komplex szöveteket, például csipkéket választhat. Üdvözöljük a díszítő elemek - áttetsző ujjak, baszkok, háló, amely a nyakvonalat fedi - jelenléte.

A legnépszerűbb szín fekete.

A fekete tok igazi klasszikus, Coco Chanel kis fekete ruhájára emlékeztet. Szinte minden lány szereti a fekete színt, de a pyshechek szekrényében a fekete dolgok különleges helyet foglalnak el. Úgy gondolják, hogy a fekete vizuálisan képes a témát kisebbre csökkenteni - ez az a tulajdonság, amelyet a tervezők aktívan használnak, ruhákat készítenek a teljes fiatal hölgyek számára. Azonban nem minden fekete ruha lehet vékony. Például egy harisnyanadrág, vagy a teljes léggömb szoknyával ellátott harisnyanadrág valószínűleg nem fog megbirkózni ezzel a feladattal.

Ellentétben a fent említett stílusokkal, a fekete köpeny ruhája vizuálisan állíthatja be az alakzatot, így karcsúbb és magasabb. A legfontosabb, hogy ne felejtsük el, hogy ne vásároljunk modelleket, amelyek túlterheltek a részletekkel; Adj előnyben az egyszerű és elegáns.

Tippek a kiválasztáshoz

 • Minden ruha fontos részlete - a mellkason lévő nyakkivágás. Mivel a csodálatos mell nem kétséges előnye a teljes lányoknak, ezt a részletet különös figyelmet kell fordítani. A klasszikus „csónak” nyakkivágása gyönyörű vállakat mutat; A V-nyakkivágás meghosszabbítja a nyakot, és a széles nyakú, a nyakhoz rögzített pántok vizuálisan szűkítik a vállakat.
 • Ruha hossza - egy olyan tényező, amelyet szintén nem szabad elkerülni. Hagyományosan az ügynek ki kell terjednie a térdre, de ma a szoknya hossza változhat. Ha büszke a karcsú lábaira, válasszon egy köpeny ruhát a térd fölött, és ha a lábak kicsit kövérek, hagyja, hogy a szegély elérje a térd közepét. Egy alacsony rés a szoknya hátoldalán segít hozzáadni a koponya képét.

Mit kell viselni?

A köpeny ruha jó, mert sokféle dolgot egyesít a női szekrényből. Például egy kötött kardigán, egy könnyű esőkabát, egy klasszikus árok, kabát vagy bőrkabát viselhető felsőruházatként. Egy hűvös nyári estén a vállakon átnyúló széles nyúlvány segít megőrizni a melegséget.

Ami a cipőt illeti, az ideális partner egy köpeny ruha számára a sarkú cipő. Az időjárástól függően azonban balettlakásokkal, elegáns szandálokkal, szűk tetejű csizmákkal vagy boka csizmákkal helyettesítheti őket.

Az ékszereket és kiegészítőket a rendezvény formátumának megfelelően kell kiválasztani. Egy irodai munkanapra vagy a város körüli sétára egy diszkrét jelmez ékszer használható. Egy esténként kitűnő alkalom arra, hogy bemutassuk a legérdekesebb ékszereket, különösen, mert a tömör fülbevalók, nyakláncok és karkötők számára a tömör ruhaköpeny lesz a tökéletes hátteret.

Comments
 1. Julia
  14.02.2016

  A köpeny ruha alatt természetesen korrekciós fehérnemű szükséges. És a sarok természetesen nem fáj.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok