Ruházat az elhízott nők számára

Piros ruha az elhízott nők számára

Piros ruha az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. nyalánkság
 2. Ki alkalmas?
 3. Milyen stílusban válasszon?
 4. Fekete kombináció
 5. Mit kell viselni?
 6. Tippek a kiválasztáshoz

A piros a paletta egyik leginkább kétértelmű színe. Mind pozitív, mind negatív érzelmeket és szövetségeket okoz. Az orosz kultúrában a vörösnek különleges jelentése van - az örömöt és a szépséget szimbolizálja.

A pszichológusok azt mondják, hogy a vörös aktívan hathat egy személyre. Például a piros ruhák nemcsak viselkedésünket, hanem azt is, hogy mások miért érzékelnek. A vörös a vezetéshez kötődik, így általában a siker és a hatalom keresőit választják.

A piros ruha lehet a fegyvere az önbizalomért és mások figyelméért. A teljes lányok piros ruhájának kiválasztására vonatkozó szabályokról olvassa el a mai cikkünket.

nyalánkság

 • Egy piros ruhát azonnal el kell távolítani a tömegtől. Egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni ezt a fényes, vonzó ruhát, így ha új ismerősöket keres, a piros ruha lesz a hűséges asszisztense.
 • A vörös érzéki és romantikus szín. A fejünkben elválaszthatatlanul kapcsolódik a szenvedélyes szeretethez és vágyhoz. Ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél egy dátumot tartani szeretetteddel, hagyd, hogy a választás pirosra esik.
 • Sok vörös árnyalat van - a neontól a borig. Ezért annak ellenére, hogy széles körben elterjedt meggyőződésünk, hogy a vörös szín csak kevesen áll, szinte minden lány képes megtalálni egy olyan piros ruhát, amely megfelel az ő megjelenésének típusának.

Ki alkalmas?

A „Ki viselhet egy piros ruhát?” Kérdést nem lehet egyértelműen megválaszolni. A piros szín annyira gazdag és sokrétű, hogy nehéz megfogalmazni szigorú ajánlásokat. Egy dolog biztos - a puffadt formák nem akadályozzák a piros ruhát. Éppen ellenkezőleg, ennek a ruhadarabnak a segítségével létrehozhat egy fényes, vonzó képet egy gyönyörű, fényűző figurával.

A vörös dolgok minden színtípussal rendelkeznek. Nem számít, ki vagy "téli", "tavaszi", "nyári" vagy "őszi" - nyugodtan vásárolhat egy piros ruhát, és lenyűgözheti mindenkit a lenyűgöző megjelenéssel. Csak egy figyelmeztetés van: ha vöröses bőrű, ne viseljen vörös dolgokat az arcod közelében. Ebben az esetben meg kell választania egy ruhát, amelynek gallérja vagy más színű teste van, és minden más legyen piros.

Milyen stílusban válasszon?

Számos win-win modell van a vörös ruhákban, amelyekben egy kövér lány érezni fogja, mint egy igazi királynő az estén.

Különleges alkalmakra, amelyek magukban foglalják az esküvőt és az érettségi bulit, tanácsot adhat sziluett ruha. Ez egy klasszikus mese ruha: feszes csukló és hosszú szoknya. Ebben az esetben a szoknya ne legyen túl buja, szabadon áramoljon, kissé lefelé nyúljon.

Ha tetszik rövid modellek, fordítson figyelmet arra, hogy a térd közepére egy kicsit lángolt szoknya van felszerelve. Kiegészíthetők egy hosszú vagy ¾ hüvelyes sűrű gipszel.

Félig illeszkedő felszerelések nem szabad figyelmen kívül hagyni. A piros ruha, amely az étvágygerjesztő alakot hangsúlyozza, csak hihetetlenül néz ki. Csak ne felejtsd el a korrekciós fehérneműt - ez még egy nem ideális figurát is vonzóvá teszi.

Fekete kombináció

A piros jól megy a paletta sok színével, de feketével ez különösen látványos kombinációt alkot. Ez a kombináció klasszikusnak számít, hiszen a híres tervezők a győzteseket győzték.

A fekete ruhák és a kézitáska a piros ruha legmegfelelőbb kísérője. Ha üzleti megbeszélésről vagy egy munkanapról beszélünk az irodában, a fekete ruha fekete harisnya és egy dzseki jól fog kinézni.

A piros és fekete színek nagyon merészek és eredetiek. Szándék nélkül, csak nagyon magabiztos lányok, akik szeretnek lenni a figyelem középpontjában, és elkapni a szemet, csak ilyen ruhát viselhetnek.

Mit kell viselni?

A piros ruhát mindig a fő rész alkotja - ez a felszerelés olyan fényes, és észrevehető, hogy nem kell erősítésre szoruló kiegészítők formájában. Legyen egy szép ruha az est fő díszítményévé, és a kiegészítők és ékszerek csak egy teljes kép létrehozásához segítenek.

Nem lehet több, mint két piros dolog a készletben, így ha a cipőnek megfelelő cipőt visel, vegyen egy más színű, például fekete vagy bézs színű kézitáskát.

Ékszereknek egyszerűnek és elegánsnak kell lenniük. Az arany a legjobban vörös színnel néz ki, de jobb, ha visszautasítják a rubin ékszereket - a stylistoknak nem ajánlott a köveket kiválasztani a ruhához. A gyémántok és a gyöngyök egy piros ruhában öltözött lányon fognak kinézni.

Tippek a kiválasztáshoz

 • A piros ruha nem kér, hanem egyszerűen csak azt követeli meg, hogy magassága mellett magas sarkú cipő legyen. Az egyetlen kivétel a nyári ruha, de ebben az esetben jobb, ha a szandálokat vagy a szandálokat kedves szandálokat részesíti előnyben.
 • A piros meleg szín, ami azt jelenti, hogy vizuálisan növelheti az objektum méreteit. Ezért, gyönyörű nőkkel teli, jobban megtagadja a ruhákat vörös térben: ujj-lámpák, baszk, léggömb szoknya stb.
 • A piros ruha kiválasztásakor előnyben részesíti a fagyasztott szöveteket, mivel a fényes anyagok felkeltik a figyelmet a problémás területekre. Továbbá adja fel a vékony kötöttáru és az „olaj” - a rugalmas szövetekből származó dolgokat gyakran csúnya ráncokba gyűjtik.
Comments
 1. Katia
  12.02.2016

  A piros ruhának minden magabiztos nő szekrényében kell lennie! Ez a szenvedély és nyomás, és csak a fényerő.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok