Ruházat az elhízott nők számára

Fürdőruha az elhízott nők számára

Fürdőruha az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Divatmodellek
 2. anyag
 3. Szín és nyomtatás
 4. Hogyan lehet felvenni?
 5. Gyönyörű képek

A strandszezon megközelítésével a gyönyörű fürdőruha vásárlása egyre fontosabbá válik.

A csodálatos formák tulajdonosai stílusosan és hatékonyan szeretnék megnézni a strandot vagy a medencét. Minden esélyük van erre. A 2017-es tervezési fejlesztések lehetővé tették, hogy többféle fürdőruhát alakítsanak ki a teljesek számára, amelyek divatosak, így vizuálisan javíthatják a sziluettet és elrejthetik az alakzatokat.

Divatmodellek

Új fürdőruha-gyűjteményt mutattak be a tengerparti divathéten, amely minden évben megrendezésre kerül Miamiban.

Tengerparti divat ebben az évben:

 • fürdőruha egy vállszíjjal;

 • fürdőruhák fekete, hús, piros és kék;

 • fürdőruhák, oldalsó kötelekkel díszített olvadásokkal;

 • fürdőruhák magas csíkokkal a csípőn;

 • pompomák és bojtok fürdőruha díszítés formájában.

Kétségtelen, hogy a buja csípő, a mellek és a derékvonal határozza meg a fürdőruha választását bizonyos szabályok szerint. Divattervezők azt tanácsolják:

 • nyomtatott fürdőruha, amely vizuálisan csökkenti a kötetet;

 • évjáratú úszótörzsek, amelyek magas derékvonalúak, valamint retro stílusú 50-es és 60-as évek;
 • Tankini - fürdőruhák, amelyek egy kis blúz és úszótörzsek;
 • fürdőruhák, amelyek egy kis ruhának tűnnek;
 • karcsú fürdőruhák;

A különböző modellek megkülönböztetik és nevüket a test alakjának megfelelően kapják meg.

Az egy darabból álló (zárt) fürdőruha modellek az idei évre elegánsak és fényűzők lettek, nemcsak a bőséges dekoráció miatt, hanem a gazdag színválaszték miatt is.

Az egyrészes fürdőruha egy szekrényben a nyaraláshoz mindig kifizetődik. Ebben a fürdőruhában napozhat, sétálhat a tengerparton, menjen a parti partin. Az egyrészes fürdőruha kiválasztása nagyszerű, és gondosan mérlegelje a választásukat. A zárt fürdőruhák sokoldalúsága az, hogy az ábrát vizuálisan vékonyabbá teszi, köszönhetően annak, hogy elrejti az oldalakat és a gyomrot.

Nagy mellek és meredek combok - az oka annak, hogy figyeljünk a különálló fürdőruhákra.

A Bando fürdőruhák, amelyeket draped bodices jellemez, nemcsak a mellkas szépségét hangsúlyozzák, hanem vizuálisan is növelik annak méretét. A szíjmentes banda elég elegáns, ugyanakkor a vállpánt közepétől a nyak köré kötődő vékony pánt eleganciát ad a teljes készletnek.

A Bando a fürdőruhák zárt modelljeiben is előnyös.

A zárt és nyitott fürdőruha csészékkel ellátott kötőfülke alakja sokoldalú és kedvezően hangsúlyozza a nagy vagy közepes méretű mellkasot. Ez a modell széles pántokkal rendelkezik a vállon vagy egy pánton keresztül a nyakon.

Félmeztelen fürdőruha tökéletes az úszáshoz és a szabadtéri tevékenységekhez: nem kell aggódnia a testcsúszás miatt. Emellett vizuálisan szigorítja az ábrát.

Ugyanezen elv alapján választottuk a fürdőruhát a medencéhez. A helyes készlet az úszáshoz vagy az aqua aerobikhoz szorosan illeszkedik az ábrához, a mozgások korlátozása nélkül, nem laza, nem nyomja meg és nem dörzsöli. A karosszéria a széles pántok miatt jól tartja a mellkasot. Gyakran előfordul, hogy a medence fürdőruháinak varrására cipzárral ellátott betéteket használnak, vagy az elülső közepén lévő cipzárral rögzített szettet, amely vizuálisan vékonyítja az ábrát.

Úszómedence-készlet a kényelem és kényelem érdekében, hogy semmi sem zavarja az órákat.A húrokkal ellátott fürdőruhák nem alkalmasak a fizikai aktivitásra, mert a legmegfelelőbb pillanatban lekapcsolhatók.

A mai divat trend lehetővé teszi, hogy összegyűjtse a készleteket, ügyesen ötvözve a különböző típusú fürdőruhák bodokjait és alját. A különböző nyomatok és a hozzájuk illő monofonikus textúrák kombinációja kedvezően néz ki. Tehát több fürdőruha modell egy exkluzív strandszekrényt hoz létre.

A csodálatos formák tulajdonosainak különleges problémája a hasterület. Lehet, hogy érdeklődnek egy korrekciós és karcsúsító figura fürdőruha megvásárlásában. Az anyag, amelyből a készlet készül, nem csak vizuálisan vágja le az ábrát, hanem valójában húzza le. A hasüregben további fontok kerülnek eltávolításra, és a hason további támogatást kap egy elülső oldalon elhelyezett speciális panelen.

A korrekciós fürdőruha kiválasztásakor nem szabad megmenteni: a zokni folyamatában lévő anyag nem nyúlhat ki és elveszítheti tulajdonságait.

A sztereotípia, amely szerint a korrekciós fürdőruhának sötét színűnek kell lennie, visszaszorul a múltba. Természetesen biztonságosan kiválaszthatja a különböző nyomatokat és színeket, figyelembe véve az ábra egyedi jellemzőit.

A csodálatos figurák tulajdonosaiban nagyon nőies a fürdőruhák szoknya. Ez a készlet segít a csípő túlzott mennyiségének elrejtésében. Ha a gyomorban extra font van, érdemes választani a szoknya egy darabból álló fürdőruhája mellett.

A szoknya optimális hossza az, amely a csípő legszélesebb részét fedi: egy rövidebb szoknya túlságosan masszív. A flitterek, strasszok vagy ruches nemkívánatos feleslege. Ebben az esetben a transzfer laconikus győzelmet nyer.

A buja szépségeket és a rövidnadrágot tartalmazó fürdőkészletet nem veszik figyelembe. Ebben az esetben megfelelőbb zárt fürdőruha.

A túl széles csípők tulajdonosainak gondoskodniuk kell arról, hogy a rövidnadrágok hossza nem egyezik meg a legszélesebb részével, mert így vizuálisan a figura zömök és a lábak rövidebbek lesznek. Ha a figura teteje masszívabb, a vékony kötések segítségével az oldalra összegyűjtött rövidnadrágok segítenek egyensúlyba hozni.

Ismét, a retrostyle trendben van, vagyis a magas derékú fürdőruhák. Ezek a fürdőruhák népszerűek azoknál a nőknél, akik el akarják rejteni a has és a combok teljességét, vizuálisan meghosszabbítják a lábakat és a vékonyabbak. Emellett a magas olvadás lehetővé teszi, hogy elrejtse a kozmetikai hibákat, a striákokat, a hegeket.

Mindenféle nyomatok és minták, rendkívüli tervek, élénk színek még vonzóbbá teszik ezt a modellt a választási divatokra.

A fürdőruha egy mini ruha formájában is népszerű. Az aránytalanul nagy számban lévő nők segítenek a felső és az alsó test egyensúlyában. Fontos tudni, hogy az alsó rész vizuálisan nő, ha a szoknya lefelé nyúlik. A színekben található világos és sötét színek megfelelő kombinációjával harmonizálhatja az ábra arányait. Előnyösek a sötét és világos alsó részek.

anyag

A fürdőruha kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani arra a anyagra, amelyből varrt. Ismert tény, hogy minél olcsóbb a termék, annál alacsonyabb a használt anyag minősége. Ez viszont a fürdőruha nyújtásához, a színek elhalványulásához és az ilyen dolgok megszabadulásához vezet. Az anyag összetételében a Lycra jelenléte nagy mennyiségű tartalommal biztosítja a testhez illeszkedő fürdőruhát. Ez közvetlenül vonatkozik az úszókészletekre.

Minőségi anyag alkotja a melltartó megfelelő csésze alakját, és ezáltal egy jó támogató hatást. Ugyanakkor nincsenek összehúzódások a mell és a vérkeringés. A kiváló minőségű szövet egy része befejeződött, sőt varratok is vannak, a szálak vágva vannak, a teljes megjelenés szép és kész.

A kötött fürdőruhák egyedülálló trendet biztosítanak, hangsúlyozzák az egyéniséget.Összetételükben elasztán hozzáadásával len vagy természetes pamut van, ami megakadályozza a termék deformálódását a szárítás során.

Ezek a fürdőruhák szépek, nőiesek és erotikusak. A természetes összetevők miatt hipoalergiásak. Azonban ezek a modellek nem nagy mellek számára készültek, és ne feledjük, hogy a kötött fürdőruha a nedvesedés után csúszik le.

Mindenesetre, kötött fürdőruha magában foglalja a kézi munkát, amely nem lehet olcsó. Ha figyelembe vesszük az ábra minden egyes sajátosságát, akkor a kész dolog exkluzív lesz és mások figyelmét vonzza.

Szín és nyomtatás

A színek és a stílusok széles választékban vannak. A trendben a színek kontrasztjainak kombinációja: gazdag és sápadt, sötét és világos. Lehet szomszédos árnyalatok.

Szilárd színek nem veszítik el relevanciájukat ebben a szezonban. Ehhez a fürdőruhához különböző díszítőelemek tartoznak, mint a kövek, kötelek, drapéria, fém betétek.

A tarka színek magukért beszélnek. Különböző díszek, absztrakt rajzok, kis borsó és virágok. A nagy színek vagy más nagy minták formájában színekkel rendelkező, buja formájú fürdőruha nem alkalmas, mivel vizuálisan nagyítják az ábrát.

Hogyan lehet felvenni?

A fürdőruha kiválasztásakor természetesen figyelembe kell vennünk a szezon divat trendjeit, de ne kövessük őket vakon. Itt az ábra pluszjai és mínuszai, egyedi tulajdonságai kulcsfontosságúak. A megfelelően megválasztott fürdőruha elrejti az alakzatokat, az érdeklődésre összpontosítva.

A teljes lány fürdési szettét egy feszes karcsúsító anyagból kell varrni a derék és a csípő betétekkel. A testtartó alátámasztó elemeket tartalmaz. A problémás nem arányos alak esetében kívánatos egy zárt fürdőruha kiválasztása.

Hiba lenne, ha egy fürdőruhát egy méretű egységet vásárolnánk kisebbre, mivel összeomlik a testbe, és egyértelműbbé teszi a ráncokat. Ideális esetben a fürdőruhának szorosan be kell vonnia a testet, ugyanakkor nem korlátozhatja a mozgásokat és soha nem dörzsölheti.

A kanyargós formájú lányoknak jobban el kell kerülniük a ragyogó színeket, hatalmas mennyiségű díszítést, strassz és flitter formájában. A színekben előnyben részesülnek a függőleges minták, amelyek vizuálisan vékonyak az alakra, kis virágnyomatok, monokróm textúrák. A szoknya vagy a pareo segít elrejteni a túl széles csípőt.

Egy fényes, kontrasztos virágnyomtatás, széles köntöstartó és könnyű pareo hozzon létre egy romantikus megjelenést.

Ideális esetben, ha a helyiségben áll, jó érzés, hogy ez pontosan ez a dolog, és már nem kell mást keresni. Ebben az esetben a vásárlás igazi élményt nyújt.

Gyönyörű képek

Magas derékú, karcsúsító elemekkel ellátott úszótörzsek és egy finom, drapedelt kötőfülke.

A fürdőruha-ruha mindenki számára előnyös, vizuálisan csökkenti a csípő térfogatát, a testen lévő széles pántok megbízható támogató hatást biztosítanak.

A fényes és merész nyomtatás, a varrott csészéknek és a széles pántoknak köszönhetően a nyakkivágás tiszta vonala hatékonyan kiemeli a fényűző formákat.

A karcsúsító, zárt fürdőruha a mellkasát tartja, világos alakzatot hoz létre az ábrán, amely tökéletes az úszáshoz és a víz aerobikához.

A Leopard nyomtatás vagy monokromatikus konzervatív változat, valamint egy széles köntöstéjszíj és a könnyű pareo hozza létre a romantikus megjelenést.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok