Ruházat az elhízott nők számára

Divatos ruhák az elhízott nők számára kis és rövid termetű.

Divatos ruhák az elhízott nők számára kis és rövid termetű.

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mit kell elkerülni?
 2. Hogyan lehet vizuálisan növelni a növekedést?
 3. Fontos szabályok
 4. Mit kell viselni?

Mi, modern lányok, nagyon szerencsések vagyunk, mert csodálatos időben élünk, amikor a nem szabványos figurák tulajdonosai nem találják magukat a divat perifériáján. Magas, alacsony, teljes, vékony - mindannyian, kis erőfeszítéssel, a divatos megoldások számtalan választásából, amit a tervezők és a stylistok kínálnak, képesek lesznek megtalálni azt, ami megfelel nekik.

Az alacsony növekedést általában csak a lányok hátrányos helyzetben tartják. A férfiak nagyrészt szeretnek miniatűr társat látni mellette, mert így nagy és erősnek érezheti magát. Ezért a ruha - a legjobb ruhák a lányoknak az ilyen építés, a legtöbb női a lehetséges ruhák. Ha egy rövid lánynak csodálatos formái vannak - ez nem ok arra, hogy elutasítsák a gyönyörű ruhákat. Éppen ellenkezőleg, a helyesen választott ruha, mint bármi más, képes korrigálni az ábra hibáit és hangsúlyozni érdemeit.

Mit kell elkerülni?

Többféle ruha létezik, amelyeket az ilyen formájú lányoknak el kell kerülniük. Mindegyikükről megmondjuk.

Ragyogó szövetből készült ruhák. Először is, ez az ajánlás „fényes” anyagokra vonatkozik, mint például a szatén és az olaj. Az ilyen szövetek ragyognak a nap és más fényforrásokban, ezáltal növelve a térfogatérzetet.

Nyúló szövetek ruhái. Nem minden, hanem csak azok, akik csúnya "ráncosak" és összegyűlnek a problémás területeken. Ilyen szövetek közé tartoznak a kötöttáru, a már említett olaj és más vékony, jól kárpitozott szövetek.

Vízszintes minták. A vízszintes csíkok vizuálisan lelapítják az ábrát, míg a függőleges csíkok rajzolódnak, így az utóbbit választjuk. A tengerészbőrből kell lennie, de sok más mintázat közül választhatunk. A függőleges tájolású díszek lehetnek virágos, növényi, geometriai, állati, etnikai stb.

Hogyan lehet vizuálisan növelni a növekedést?

Vannak egyszerű technikák, amelyek lehetővé teszik, hogy vizuálisan hozzáadjunk néhány centiméternyi növekedést. Ha meg akarunk menni a fénybe, próbálj legalább egyet használni.

Az arányok tiszteletben tartása. Ahhoz, hogy magasabbak legyenek, ki kell választania a ruhák modelljeit, amelyekben a felső rész sokkal kisebb, mint az alsó rész. A részek arányát szín, drapéria, öv vagy más elemek jelezhetik.

sarok. A legtöbb rövid lány nem része a magas sarkú cipőnek - és a helyes dolog. Pyshechkam jobb választani nem egy "üveg" vagy vékony hajtű, és a sarok vastagabb és stabilabb.

Egyszerű vágás. Alacsony, tele lányok stylistokkal egyhangúlag ajánlott, hogy hagyja abba a buja ruhákat. A hatalmas szoknyákkal rendelkező ruhák, mint a „malvina” vagy a „tutu”, vizuálisan még kisebbek lesznek, ugyanakkor néhány extra fontot adnak hozzá.

Fontos szabályok

 • Az ebben a cikkben tárgyalt lányok, akiket építettek, gyakran félénk kezek. Ahhoz, hogy kényelmesebbé váljon, válassza ki az ujjú ruhákat - nem feltétlenül hosszú. Az ¾-es ujjú modellek egyszerűek és elegánsak.
 • Az irodai ruhát választva figyeljen a zsebek jelenlétére. Az üzleti ruhákban gyakran megtalálható javító zsebek extra térfogatot hoznak létre a csípőben, melyeket az oldal varratokba varrott zsebekkel vagy azok nélkül kell eldobni.
 • Fontos, hogy helyesen határozzuk meg a ruha hosszát. Túl hosszú, eléri a sarok szoknyát, rövidül és egy sarok jelenlétében.Még akkor is, ha karcsú, szép lábai vannak, rövid viseletű mini viselése és a teljes test a legjobb ötlet. Az ideális hosszúság alig fedezi a térdeket.

Mit kell viselni?

Szükséges, hogy a ruhadarabhoz tartozékokat vegyen fel, az ábra jellemzői alapján. A díszítésnek minél masszívabbnak kell lennie, annál nagyobb a szám. Rövid természettel azonban a túl nagy díszítések túlterhelik a képet. Ezért válasszon valami észrevehető, de nem nehéz. Ez az ajánlás a kézitáskák kiválasztására vonatkozik.

Bármilyen függőleges részlet fog játszani a kezedben - legyen az egy hosszú láncra, vékony sálra, cipzárra stb. - az ilyen elemek vizuálisan nyúlik és szűkítik az ábrát.

Comments
 1. Julia
  10.02.2016

  Általában köpenyt viselek a ruhámon. Az ábra vizuálisan azonnal vékonyabbá válik. És természetesen meg kell szoknod a sarokba.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok