Ruházat az elhízott nők számára

Kötött ruhák az elhízott nők számára

Kötött ruhák az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. divat
 2. Top modellek
 3. Szín kiválasztása
 4. Mit kell viselni?
 5. tippek

A kötöttáru ma az egyik legnépszerűbb anyag. Ebből varrni cipőruhákat, otthoni ruhákat, alkalmi ruhákat és természetesen elegáns ruhákat. A kötött anyag összetétele változhat, a szintetikus, gyapjú, selyem, pamut és egyéb adalékanyagok összetételének arányától függően. Ennek az anyagnak számos előnye van: általában olcsó, kellemes tapintású, továbbá a kötött tárgyak nem különösebben szeszélyesek. Ennek a szövetnek a hátrányai azonban nem megfosztottak. Tehát a vékony kötöttárukból származó dolgok kellemetlen vonása van a nyújtásnak és összecsukódásnak a hajtogatásokban. Ez különösen érzékeny lesz a kövér alakra, így a göndör formájú lányoknak kötött ruhát vásárolva ezt figyelembe kell venniük.

Ebben a cikkben azt szeretnénk elmondani a fiatal hölgyeknek, akik luxus bolyhos figurával rendelkeznek arról, hogyan válasszák ki a megfelelő ruhát a kötöttáru közül: mely modelleket kell figyelni, és melyeket kerülni kell.

divat

trapéz

Egy egyszerű vágású ruha, rövid szoknya, alsóra nyúlik. Az ilyen típusú test esetében a szoknya hossza a térd közepére kell, hogy legyen, kissé magasabb vagy alacsonyabb. Az A-vonalú ruha általában sekély, kerek nyakkivágással rendelkezik, amelyet néha kis, tiszta gallérral egészítenek ki.

A-alakú sziluett

Nyilvánvaló, de egy kicsit túlbecsült derékvonalú ruhák. Ezek a ruhák hosszúak és midi vagy mini. Alacsony növekedés mellett ajánlatos háromszög alakú nyakkivágású ruhákat választani. Ha az esti változatról beszélünk, a nyakkivágás elég mély lehet - vizuálisan néhány centiméternyi növekedést fog adni.

Magas derék

A mellkas alatt eltolt derékvonalú modellek hagyományosan a kövér lányok számára ajánlottak. Nem kell klasszikus birodalmi ruha, fodros és zseblámpák. Ezekből a részletekből éppen ellenkezőleg, jobb megtagadni, hogy ne hozzon létre túlzott mennyiséget. Egy gyönyörű nyakvonal, amely felhívja a figyelmet a mellkasra, egy laza szoknya, amelynek minimális száma van, a legjobb megoldás a lányok számára.

Top modellek

Ruha tunika

Nyár, könnyű ruha, amely szinte mindenféle alakhoz illik. A tunikákat általában légy, repülő szövetekből varrják, de a polcokon a kötött modellek is megtalálhatók. A bolyhos figurával rendelkező lányok jobb választani a hosszúkás modelleket a térd közepére.

Köpeny ruha

A modell majdnem egyenes vágás, kissé a derékvonalat jelezve. Ezek a ruhák körülbelül a térd közepének hossza. Az eset - a stílus meglehetősen szigorú, így ezt a ruhát az irodában vagy egy üzleti találkozón lehet elhelyezni.

görög

A kötöttáruk könnyen és szépen boríthatók, így a görög stílusban áramló ruhák különösen jól származnak. A magas derékvonal kedvezően hangsúlyozza a mellkasot, és a hosszúkás szoknya vizuálisan húzza az ábrát.

Szín kiválasztása

A kötött anyag jól festett, így a különböző színű és különböző nyomatokkal rendelkező modellek kereskedelmi forgalomban kaphatók. Ha szeretne egy mintázattal rendelkező ruhát vásárolni, akkor a vízszintes vonalakkal ellentétben válassza ki a vízszintes tájolás mintáit, amelyek segítenek a figura vékonyabbá tételében.

Ismeretes, hogy a sötét árnyalatok csökkentik a hangerőt, de ez nem jelenti azt, hogy be kell merülnie a fekete-szürke színsémába. Jobb, ha a sötét színeket világos vagy világos színekkel kombinálják - így lesz a kép érdekesebb. Ezenkívül a kontrasztos színek kombinációja segít a vizuálisan helyes számhibákban.

A meleg és hideg árnyalatok között jobb választani az utóbbit. A hideg hangok elrejtik a kötetet, míg a melegek egy objektumot nagyobbak, mint amilyen valójában.

Mit kell viselni?

Ugyanez a modell egy kötött ruha is lehet elegáns és alkalmi - mindez függ a helyes kísérőtől. Egy egyszerű monofónikus ruha sok lehetőséget kínál nekünk - csak a kellékeket kell megváltoztatnod, amivel átfogóan ellentétes képeket készíthetsz.

Miután hozzáadta a nagy nyakkendővel a férfiak nyakkendőjével egy ilyen ruhát, kapunk egy üzleti megjelenést - egy szigorú, de ugyanakkor egy kicsit kacéros. A matt bőr, a magas sarkú cipő, a hosszú, nagy fülbevaló színe segíti az ünnepi, elegáns képet.

Egy kötött ruhával szinte bármit viselhet, a legfontosabb az, hogy elkerüljék a részleteket, amelyek összegyűjti az anyagot ráncokban, például ne viseljen felsőrészt vagy inget kötött ruházatból készült ruha alatt.

tippek

 • Chubby lányok jobban választhatnak ruhákat a vastag kötöttárukból, mivel ez a szövet kevésbé ráncos lesz. Ne felejtsük el a korrekciós fehérneműt - a segítségével csökkentheti a látható alak hibákat.
 • A kötött ruhát csak a felszerelés után lehet megvásárolni, ezért jobb, ha nem vásárolnak online áruházakat. Próbáld meg azonnal a ruhát a ruhával, amellyel viselni fogod, különben kellemetlen meglepetésed lehet. Menj ki a helyiségből, és mozdulj - figyelj arra, hogy a hajtogatás járás közben vagy más mozdulatokban megy.
 • A kötött anyag nagyon elasztikus, így a kopás vagy a mosás után hajlamos. Ezért mindig válassza a ruhát a méret szerint: ha a ruha kicsit laza, akkor valószínűleg egy idő után csúnya lesz, és felhívja a figyelmet az ábra hibáira.
Comments
 1. Arina
  10.02.2016

  Hetekig vásárolhatok, és nem választhatok (most már tudom, hogy melyik modellt keressük először!)

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok