Ruházat az elhízott nők számára

Magas derékú ruha az elhízott nők számára

Magas derékú ruha az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Melyik alkalmas?
 2. Stílusok és típusok
 3. Milyen színeket válasszon?
 4. Tippek a kiválasztáshoz

A magas derékú ruhák gazdag történelemmel rendelkeznek. Legtöbbjük olyan képekről ismert, amelyek az ókori korszakból jöttek hozzánk. Hellas lakói viselték a bézs alá kötött, világos anyagból készült laza ruhát - tunikákat és tunikákat. Az ókori görög divat iránti érdeklődés Franciaországban újjáéledt, a 19. század elején. Ezután a divatos, természetes sziluettek divatos ruháit a krinolinnal és a fodrosokkal díszítették. Hosszú, vékony, áramló anyagból készült ruhák lehetővé tették a test kontúrjainak látását - a játékosság magassága, hogy a lányok akkoriban engedhették meg maguknak.

Az ókori Görögország és a Napóleoni Franciaország idején a magas derékú ruhák ismét visszatértek a fashionistas szekrényeibe, minden alkalommal módosítva, hogy megfeleljenek a modern idők követelményeinek. Napjainkban az ilyen ruhák hatalmas változatossága létezik: a klasszikus estélyi ruhától a görög stílusban, és egy flörtölő dollárral zárva.

Ebben a cikkben a magas derékú ruhákról szeretnénk beszélni, amelyek alkalmasak a göndör hajú lányoknak. A birodalom idejét az ilyen személyek számára teremtették meg, mert ezekben az időkben a női szépség ideális nem vékony lények, hanem erős, egészséges lányok.

Melyik alkalmas?

Ez a ruhafajta szinte mindenféle alakra alkalmas, mivel az ellentétes derékvonal lehetővé teszi a leggyakoribb hibák, amelyeket a lányok általában maguknak tulajdonítanak.

Tekintse meg az alábbi jellemzőket:

 • A „téglalap alakú” formájú fiatal hölgyek számára (a vállak, a mellkas, a derék és a csípő azonos szélessége jellemzi) a magas derék nőiesebb formát fog adni, mivel a mellkashoz kötetet ad.
 • Ha aggódik a széles csípő miatt, a megfelelően kiválasztott, magas derékú ruha képes a figyelmet a test problematikus részéből elterelni, magasabbra koncentrálva. Emellett a hosszúkás derék vizuálisan húzza és szűkíti az ábrát.
 • Az ilyen vágás ruhája segítségével egy kis kiálló has vagy a terhesség első hónapja is elfedhető. Ebben az esetben olyan ruhát kell választania, amelynek fénye a mellkastól indul. A derékvonalat övvel vagy hevederrel lehet jelölni.
 • A kövér alakkal rendelkező alacsony lányoknak biztosan meg kell vásárolniuk ezt a ruhát. Az a tény, hogy a felső és az alsó részarányok egy bizonyos aránya lehetővé teszi néhány centiméteres növekedést. A ruha alsó részének sokkal hosszabbnak kell lennie, mint a felső - ebben az esetben magasabb és vékonyabb lesz.

Stílusok és típusok

sarafan

A forró nyári nap legjobb ruhái természetesen egy szép, fényes ruhával rendelkeznek. Lehetőség van sétálni a városban, a tengerparton, és ha a ruházati kód lehetővé teszi, akkor dolgozzon. Hosszú repülőgépek a padlón tökéletesen elrejtik az ábrán látható hibákat. Ráadásul ez a ritka eset, amikor a sarok nem szükséges a ruha számára - szandálokkal vagy szandálokkal kapható.

ügy

Egy vékony ruha, amely kiemeli az alakot, majdnem minden lányra néz ki. Csak a ruha méretét és hosszát kell kitalálnia. Az esetnek nem szabad lefednie a testet, csak az ábra körvonalai körvonalazódnia kell, hangsúlyozva (de nem könnyűvé téve) a leghátrányosabb részeket - a mellkasot és a csikket. A ruha hossza általában a térd közepére kerül.

Esti ruha

Az ünnepi rendezvények esetében, amelyeknek hosszú ruháknak kell lenniük, a legjobb módja a kövér lányoknak a magas derékú estélyi ruhák. Nincsenek szigorúan kijelölt keretek: a „Natasha Rostova első golyójának” szellemében egy szerény, de aranyos ruhát választhatsz, vagy megállhatsz egy szexi ruhán, amely kiemeli a luxus nyakvonalat. Mindez az esemény formátumától és a saját preferenciáitól függ.

Milyen színeket válasszon?

A színválasztás nagyon fontos szempont az új ruha vásárlásában. Hagyományosan a göndör lányok a sötét ruhákat a fényes és könnyű ruhákhoz részesítik előnyben. A sötét színek, különösen a fekete, inkább elrejthetik a kötetet, de ez nem jelenti azt, hogy a komor színek dominálnának a szekrényben.

Fekete estélyi ruha, sötétkék vagy mély szürke - ez egy klasszikus ruha, amely majdnem mindenhol megfelelő lesz. Javasoljuk azonban, hogy ne adjon fel más színeket a szekrényben. Ha fényes megjelenésű, nagy, kifejező tulajdonságokkal rendelkezik, akkor megengedheti a világos, gazdag színekből álló ruhákat. Például egy hosszú ruhát gazdag borszínből fog kinézni egy nagy barna, luxus formájú csodálatos.

Ha nem adhatja fel a kedvenc sötét színeit, megtanulhatja, hogyan kombinálhatja őket kontrasztos színekkel. A fekete és a türkiz, a szürke és a gyöngy rózsaszín kombinációja nemcsak szépnek tűnik, hanem helyes használat esetén is lehetővé teszi, hogy vizuálisan korrigálja néhány számhibát.

Tippek a kiválasztáshoz

 • A mellkason levő vágás fontos része a ruhának, amely vizuálisan megváltoztathatja az ábra arányait. Ahhoz, hogy a nyak hosszabb legyen, válasszon háromszög alakú nyakkivágású ruhákat - V-alakú vagy U-alakú. Rövid nyakláncok és láncok vizuálisan lerövidítik a nyakát, és hosszú, éppen ellenkezőleg, segítenek magasabbnak tűnni.
 • Ha azt tervezi, hogy egy fényes nyomtatású vagy szokatlan mintázatú ruhában szeretne megjelenni, figyeljen a vonalak irányára. Ha a minta vízszintesen van orientálva, az ilyen ruha megduzzad az ábrán. Függőleges elemek, ellenkezőleg, meghosszabbítják és szűkítik a sziluettet.
 • Korrekciós fehérnemű - a hűséges asszisztensed, amelyet folyamatosan emlékezned kell. Természetesen minden nap viselése nem túl kényelmes, de különösen fontos alkalmakkor néhány órányi kényelmet adhat a szépség nevében. Emellett a modern karcsúsító fehérnemű sokkal kényelmesebb viseletre, mivel rugalmas, puha anyagból varrott.
Comments
 1. Sasha
  09.02.2016

  A magas derékú ruhák nagyon nőiesek és szépek, nagyok az 50-es méretemnek).

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok