Ruházat az elhízott nők számára

Női fehérnemű a zsírhoz

Női fehérnemű a zsírhoz

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Típusok és modellek
  2. Gyönyörű képek

A Kate Moss heroin-stílusa a múlté: a méret és a modellek egyre népszerűbbek minden nap, és megjelennek a divatházakon. A tervezők felhívták a figyelmet a kanyargós nőkre, és most már a ruházat kiválasztása, és még inkább a fehérnemű már nem jelent számukra problémát.

Típusok és modellek

Az üzletekben különféle formák, modellek és alsóneműk kialakítása látható az elhízott nők számára. Természetesen jobb, ha feladom a karakterláncot, de amikor az ágynemű kiválasztása olyan nagy - nem lesz tragédia.

A kombinációk, a melltartók, a csipke, a fűzők és a harisnyanadrág különféle modelljei mindegyike kizárólag a személyes preferenciáktól függ.

Az elhízott nők intim szekrényének külön eleme lehet karcsúsító vagy korrekciós fehérnemű. Úgy néz ki, mint a felfújott bugyik vagy pantaloons, vagy lehet egy fűzőt formáló ing. A kombinációk és a overallok, a karcsúsító figura segítenek a sziluett vizuális szűkítésében, a hibák kijavításában és az előnyök kiemelésében.

Javító bugyi

Ez a fajta fehérnemű három változatban készülhet: túlméretezett bugyi, bugyi, rövidnadrág vagy kombinált változat.

Ha a választás egy magas derékú modellre esik, akkor győződjön meg arról, hogy a gyaloglás során nem alakult ki ráncok.

A legfőbb dolog rövidnadrág kiválasztásakor - hogy ne lássuk a lógó bőrt a fehérnemű szélei alatt.

A legjobb választás színpaletták szempontjából - semleges fekete, fehér vagy bézs. Nos, ha a karcsúsító fehérnemű zökkenőmentes lesz, vagy nagyon szép, nem vastag varratokkal. Természetesen az ilyen fehérneműt nem szabad hosszú és állandóan viselni, de egy különleges alkalomra a karcsú lányok úgy döntenek, hogy elrejtik a hibákat.

Harisnya vagy nadrág

Alapvetően olyan anyagokból készülnek, amelyek cellulitellenes hatást fejtenek ki, ami jó állapotban tartja a bőrt. Ha a szokásos harisnyát vagy harisnyát választja, akkor be kell tartania a fő szabályt - a nagy mintázat és a csíkok hiányát.

rövidnadrág

Az elhízott nők rövidnadrágjának gyártásában spandexet, nylont és lycrát használtak. Az ilyen modellekben gyakran van egy fűző, amely úgy van kialakítva, hogy felemelje a mellkasot és testtartást alakítson ki.

befűz

Ez a fehérnemű tökéletesen beállítja az alakot és a testtartást. Egy hatalmas számú modell segít kiválasztani azt, amelyik az Ön számára megfelelő.

fürdőruha

A tengerparti szezon megnyitása után is alaposan fel kell készülnie - melyik fürdőruha jobb a nők számára, hogy válasszanak egy méretet?

Szükséges a fürdőruhák különálló modelljeinek megtagadása: jobb, ha folyamatos monofonikus vagy nagy virágos nyomtatási, függőleges vagy kontrasztos csíkokat választ. A körök, a borsó és más geometria nem kívánatos.

A Pareo a strandon a legjobb barát a nem szabványos figurák tulajdonosai számára. Ez a nagy kendő képes elrejteni a hibákat, nemcsak az elhízott nőknél, hanem a vékonyakban is.

A Pareo, mint egy fürdőruha, jobb választani semleges színsémában, az élénk színek közül csak az ékezetek vagy a részletek megfelelőek.

A szám vékonyabbá tételéhez válasszon olyan modelleket, amelyek középső kontrasztos fénysávot tartalmaznak.

Egyéb ágynemű

A karcsúsító és korrekciós fehérnemű mellett a szokásos. Például a test.

Ez ideális a görbe formákhoz. A test vizuálisan korrigálja a figurát, kombinálva a bugyit és a melltartót. Ez a minőség megkönnyíti a készlet kiválasztását.

A Peignoirs és a kombinációk szintén nagyszerű választás: a legjobbak a legjobbak.A stílus szerint rövid ruhaneműhöz hasonlítanak, de kényelmes lesz aludni is.

anyag

A szép csipke fehérnemű képes önértékelésre és bizalmat adni minden nőnek.. Nincs kivétel és a "plusz" mérete. Csak fontos a fehérnemű méretének kiválasztása és a saját kényelemérzetünkre támaszkodva.

A csipke minősége a gyártótól és a használt anyagoktól függ. A modern fehérneműiparban magas színvonalú szintetikus és természetes anyagokat használnak, és nem függ a mérettartománytól.

Javító fehérnemű - nylon, lycra, spandex. Ezek az anyagok tökéletesen összenyomják a sziluettet és megtartják az alakot.

szín

A szín kiválasztásánál jobb, ha semleges klasszikus változatokra támaszkodunk - fekete, bézs, fehér, rózsaszín, piros.

Finom megjelenéshez válasszon kék, rózsaszín, levendula vagy lila csipke készleteket.

De ne felejtsük el a jelenlegi trendeket. Ideális esetben a szekrénynek pár szettje van, amelyek megfelelnek a szezon trendjeinek.

A fekete csipke és az alap kontrasztja különösen vonzó és vonzó.

A fehérneműt ugyanolyan színskálában kell érlelni, hogy a sziluett vizuálisan lecsökkenjen. Jobb a hideg árnyalatokat választani és a Lurex-et kizárni. Ami a nyomatokat illeti, legyen függőleges csíkok, megismételve a sziluettet. Állati nyomatok nagyon szokatlanok, és ugyanakkor harmonikusan a kövér nőkre nézve.

Hogyan válasszuk ki?

A fehérnemű kiválasztásának fő kritériuma a méret. Nem szabad többet választanod a ruhadarabot, mint a saját méretedet, mert csak kötetet adhat, és a kellemetlen bónusz a kellemetlen kellemetlenséget okozhatja rajta.

A korrekciós fehérnemű kiválasztásakor érdemes megjegyezni, hogy miért vásárol, és nem az esztétikára összpontosít, hanem a korrekció kényelmére és minőségére.

A waffle fehérneműt úgy kell megválasztani, hogy az ne legyen kevesebb, mint 15 centiméter a derék kerülete.

melltartó

Az elhízott nők melltartójának kiválasztásakor a fő szabály a széles pánt. Megbízható támogatást nyújtanak, és megfelelő formát adnak a mellnek. Ezzel szemben a vékony pántok felesleges aszimmetriát, nyúlást vagy rosszabbodást okozhatnak, elkezdnek ásni a bőrbe és fájdalmat okoznak. Ha a hátsó melltartó a válllapokra emelkedik, azt jelenti, hogy a hevedereket nem is választották helyesen. Nem osztják el a súlyt.

Jobb, ha a csészéket függőleges varrattal visszautasítja, mert ez a furcsa kúp alakja lesz. A poharat T-alakú varrattal kell varrni.

alsónemű

A rövidnadrágban kényelmesnek kell lennie, és az anyagnak nem szabad ásni a bőrbe és nem formálódnia kell. Az ideális megoldás egy magas derékú modell. Választhat zökkenőmentes bugyit, sokkal kényelmesebbek lesznek, és nem fognak dörzsölni. De a zökkenőmentes melltartóból jobb, ha feladom.

Gyönyörű képek

Az egyszerű szabályokat követve és arányos érzéssel szép és vonzó képeket hozhat létre a "plusz" méretéhez. Íme néhány közülük.

Ez a melltartó talán ideális az elhízott nők számára. Széles hevederek, amelyek jó támogatást nyújtanak és a hátat enyhítik. A szövet teljesen lefedi a mellkasot és megtartja alakját.

A második lehetőség egy teljes korrekciós fehérnemű. A rövidnadrág alsó sora úgy van kialakítva, hogy nem teszi lehetővé a hajtogatások kialakulását. A melltartó széles pántokkal rendelkezik, és csatlakozik a fűzőhöz. A bordák mentén fekvő fehérnemű szélei lehetővé teszik az alakzat beállítását és a vékony sziluett és a derék vizuális modellezését.

Az áttetsző csipke kombináció minden helyzetben bizalmat ad. Tökéletesen elrejti a hibákat, és van egy teste, amely támogatja a mellkasot.

A vörös szín nagyon alkalmas a göndör hajú nők számára, és ebben a készletben a magas derékú bugyi megakadályozza a hajtogatások kialakulását és elrejti a hibákat.

Az alsónemű fűző változata a lehető legjobban támogatja a mellkasot és beállítja az ábrát.És a benne varrott csontok a görbéket és a nőies vonalakat modellezik. Ha úgy dönt, hogy ilyen típusú fehérneműre harisnyát visel, akkor válasszon egy széles övvel rendelkező övet, megakadályozza a harisnya csúszását.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok