Hogyan varrni egy ruhát

T-shirt ruha csinálja magát

T-shirt ruha csinálja magát

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Szükséges anyagok és eszközök
 2. Milyen gyorsan?
 3. Hogyan varrni?
 4. A lányokat varrjuk
 5. Dekorációs lehetőségek

Sok lány szeret exkluzív ruhákat, de ha megrendeli őket ruházati tervezőktől, akkor nem engedheti meg magának, akkor megmutathatja képzeletét és varrhatja vonzó és eredeti ruháját a régi pólóktól. Különleges készségekre nincs szükség, de csak a vágy és néhány régi termék.

Szükséges anyagok és eszközök

A ruha létrehozásának fő anyaga egy póló. Jobb, ha előnyben részesítjük a gyapotot. Ne felejtsük el, hogy a kopott dolgokat nem lehet megváltoztatni.

Nagyszerű megoldás lenne egy új póló, de ami egyszerűen nem illik a méretéhez, mivel a mesterkurzusok többsége elmondja, hogyan hozhat létre egy nagy ruhát egy nagy pólótól.

A munka előtt válassza ki a ruha és a dekoráció stílusát, majd hozzávetőlegesen becsülje meg, vagy elegendő anyaga lesz ahhoz, hogy egy bizonyos ruhát hozzon létre. Bizonyos stílusú ruhákhoz két póló szükséges, és talán még több. Ezek harmonikusan kombinálhatók a textúra és a színek között.

Gombok, strasszok, szalagok vagy termál matricák vásárolhatók díszítésként. Ha rajzolhat, akkor rajzolhatja az eredeti mintát, nyomtathat, vagy csak használhat egy sablont.

Szükséges eszközök:

 • Varrógép. Bár vannak olyan mesterkurzusok, amelyekben varrástalan ruhát hozhat létre egy pólótól.
 • Olló vágó vagy hosszú ollós ollóval.
 • Tűk és szál.
 • Pins.
 • Dekoratív díszítő elemek, ha szükséges.

Milyen gyorsan?

Néhány perc múlva létrehozhat egy csodálatos kis ruhát egy nagy pólótól. Kézzel kell egy póló, két mérete nagyobb, mint a tiéd, egy centiméter az űrlapok, olló és varrógép mérésére.

A gyártási folyamat több lépést tartalmaz:

 • Meg kell mérnie a csípő kerületeit. A kapott számot kétre kell osztani.
 • Most egy pólóval dolgozhatsz. Félig kell hajtogatni, a csípő felét a középponttól mérni, és ezt a méretet figyelembe véve rajzoljon egy vékony kontúrot a jövő ruhájára. De ne felejtsük el, hogy további két centimétert hagyjon a kontúr mentén varratok és juttatások érdekében.
 • Ezután az inget külön részekre kell vágni. Vágja le az ujjakat, a felső részét a nyakkal. Ezekre már nincs szükség. A maradék anyagot két részre kell vágni - a felső vékony csíkot és az alsó széles részt.
 • Az oldalakon vékony csíkokat varrunk úgy, hogy egy rövid felső rész jelenik meg. Az alsó részt egy oldalcakk varrással is varrják. Az eredmény egy szoknya.
 • Továbbra is varrni kell a felső és az alsó rész között, és a felkészült vágás szép ruhája kész!

A nyári ruha létrehozásához nem csak a régi pólókat használhatja. Nagyon egyszerű és egyszerű egy vonzó modell létrehozása egy férfi pólóból:

 • Jellemzően ezek a modellek meglehetősen szélesek, ezért először csökkenteni kell az ujjak szélességét. Mérje meg a hüvely paramétereit, jelölje meg őket a szöveten, és vágja le a felesleget.
 • A széleit óvatosan törölje le, hogy a szövet becsomagolásakor nem oldódik fel. A jövő ruhájának oldalai varrhatók egy írógépre, varrati overlock alkalmazásával.
 • Ezután varrni kell az ujjakat a húzott kontúrokra.
 • A pólót kifelé kell fordítani. A derékvonalon meg kell varrni gumit, kezdetben mérve a derék méretét. Gumi cserélhető hevederrel vagy széles övvel.

Hogyan varrni?

A forró évszakra jellemző fényűző ruha szokásos pólóból és kis darabból készülhet. A gyártási folyamat nem sok időt vesz igénybe, és nem igényel szakembert ebben a kérdésben.

Először meg kell gondolni, hogy hol lesz a pólók és a szövetek csomópontja. Létrehozhatja azt a derékvonalon, csípőn vagy a mell alatt. A legjobb lehetőségek az utolsó kettő. A derék derékszögű csomópontja csak vékony derékú karcsú szépségekre alkalmas.

A pólókból és szövetekből készült ruhák varrása a következő lépéseket tartalmazza:

 • Szüksége van egy szögletes szövetre. A közepén egy kört kell vágni, amelynek sugara megfelel a csípőjének kerületének. Egy egyenletes kör kialakításához a szövetet félre kell hajtani.
 • A technológiai cselekvés nagyon hasonlít az iskolában használt hópelyhek papírból történő gyártásához. A középső sarokban egy félkör alakú vonalat kell rajzolni. Ez a combmérete negyedének felel meg. Ezután gondosan vágja ki.
 • Ha a csípő szintjén összekötő varratot szeretne létrehozni, az anyagot az ing aljára kell varrni. Ha azt szeretné, hogy a varrás a mell alatt legyen, akkor meg kell rövidíteni a pólót, majd varrni a szövetet.
 • A szövet minden varrását felülrésszel kell kezelni.
 • Ha elegáns verziót szeretne létrehozni, akkor kicsit megfordíthatja az anyag sarkait, ennek következtében a ruha alján "nap" vagy "fél nap" lesz.

Egy pólót és szoknyát vonzó ruhát hozhat létre. Ez a ruha megfelel a lányoknak a gömbölyűeknek, mert nem lesz túl rövid.

A gyártási folyamat a következő lépéseket tartalmazza:

 • A pólót jól simítani kell. Vigye át a méreteit (a mellkas, a derék és a csípő átmérője) rá, és vágja le a felesleges anyagot a kontúr mentén. Figyelembe kell venni, hogy az ingét rövidre kell rövidíteni a derékvonal alatt. Ha a felső rész mérete készen áll, akkor az alsó részre ugorhat.
 • Vegyük a szoknyát, és óvatosan nyissuk ki az övet, mivel ez már nem lesz szükség. Ha a helyén marad, később egy csúnya hajtás alakul ki.
 • A szoknya és a póló felső részének varrása tovább fedhető egy szokásos övvel vagy egy vékony szövetszalaggal. Egy új öv nem hozhat létre heget a szöveten.
10 fénykép

Hasonlóképpen, két pólót is készíthet. Egy rövid póló esetén egy másik pólóból egy csíkot kell varrni, de ugyanolyan színűnek kell lennie. A varrási vonal a mell alatt helyezkedik el. Ha hosszú modellt használ, akkor a termékeket a csípővonal mentén kell varrni.

Egy másik lehetőség, lásd a videót.

A lányokat varrjuk

Ha van egy szép, de nagy méretű póló, könnyen varrhat egy eredeti és csodálatos ruhát a lányának. Az új ruhában biztosan úgy érzi, mint egy igazi hercegnő.

A főbb szakaszok:

 • Egy nagy pólót kell bevennie, és óvatosan szétteríteni egy sima felületre.
 • Felülről a lányának ruháját kell elhelyezni, amely most illeszkedik a méretéhez. A ruhát és a póló alját egyenletesen kell kialakítani. Óvatosnak kell lennie a mérésekben, mert ebben a szakaszban mindent elpusztíthat. Néhány centiméternyi anyagot tartalékba kell helyezni, ami később a varratokhoz és varratokhoz megy.
 • Ezután meg kell vágni a ruha póló kontúrja mentén. Ezt lassan kell elvégezni, mivel két szövetréteget egyszerre vágunk. El kell kezdeni A-alakú, vágott karfuratokkal. A tetejére vágáskor ne felejtsük el, hogy a jövő ruhának gallérral kell rendelkeznie.
 • Az eredmény két azonos szövetrész lesz. A széleit egy cikkcakk öltéssel kell feldolgozni, majd írjon egy írógépet.
 • Egy póló maradványaiból két téglalap alakú darabot kell vágni. Legfeljebb 5 cm szélesnek kell lenniük, és a hosszúságnak meg kell egyeznie a jövő hüvely karjával. Ezeket a téglalapokat össze kell hajtani, vasalni, és óvatosan vágni kell a karfuratot.
 • A ruha szélétől mindössze 5 millimétert kell visszavonulnia. Az anyagot össze kell szerelni, és el kell rejteni a varratokat, ahogyan az ujjak karéjával is.
 • A termék díszítése szokatlan gallér lehet.Eredeti és stílusos fonott változat. Ahhoz, hogy létrehozzuk, meg kell vágnod néhány ruhadarabot, és fonni egy menedéket. Nem lehet szűk, hogy a gyermek lehúzhassa a fejét.
 • Pigtailet varrni kell a ruha nyakába. Készen áll a ruha!
8 fénykép

Dekorációs lehetőségek

A lányok ruházatát különféle díszítéssel lehet díszíteni. A választás teljesen egyedi. Ön maga is képes lesz díszíteni a ruhát, ahogy tetszik.

Az egyszerű stílusú ruhát fényes csipke vagy fodros díszítéssel lehet díszíteni. Ez az opció nem igényel sok erőfeszítést, és olcsó lesz.

Sok lány készen áll a hőkezelésre, amelyeket a szövetre alkalmaznak, és pár perc múlva vonzó kialakítás készül. A ruhát különböző színű és méretű gombokkal, gyöngyökkel vagy kavicsokkal lehet díszíteni.

Ma a szaküzletekben a ruhák díszítésére számos lehetőséget talál.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok