Hogyan varrni egy ruhát

Hogyan varrni egy petticoátot?

Hogyan varrni egy petticoátot?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. egyszerű
 2. buja
 3. A stílus a stílusban

Az esküvői ruha minden tartozékából a petticoat a leginkább „szerény” és nem észrevehető. Számláján sok érdem. Hozzon létre kötetet, és formát ad és eleganciát ad, és egy áttetsző felső szoknyával szerény képet készít.

Ez az elem elengedhetetlen a hercegnő ruhák, az A-vonalú ruhák és a rövid új íj ruhák számára. Ezért megvizsgáljuk Önnel az esküvői petticoat testreszabásának különböző lehetőségeit, és az értékesítési modellt más fontos ruhákhoz is használhatja.

egyszerű

Könnyebb, mint a "Tatyanka" petticoat. Itt és a speciális készségeknek nem kell magukat varrniuk.

Először méréseket kell végezni. Ez a csípő átmérője és a petticoat hossza.

A derék szélességének megkereséséhez a csípő átmérője szorozva az építési tényezővel. Értéke 1,5-3,5-szeres. Itt el kell döntenie, hogyan lesz a szoknya buja. A lényeg az, hogy vegyük figyelembe, hogy minél keményebb az anyag, annál kisebb az együttható.

A hosszúságot a deréktól vagy a petticoat elhelyezésének helyétől a kívánt hosszúságig mérjük. Ugyanakkor rövidebbnek kell lennie, mint a ruha.

Most a mérések szerint egy téglalap alakú szövetet veszünk. Bármilyen bélésszövetet készíthet, amely jól tartja az alakot. Célszerű előzetesen gőzölni, hogy a kész termék mosásakor nem csökken zsugorodás. A pamut anyagot szellőztetik. Meg lehet venni a hálót (tüll), de ebben az esetben a derék térfogata nagy lesz.

Kezelje az oldalsó varratokat dupla varrással vagy csiszolással. Majd lődd le őket. Feldolgozzuk a felső és az alsó részeket a szegélyben lévő varrattal zárt vágással. Ugyanakkor a felső vágásban hagyjon helyet a gumi húzásához. Az alsó szegélynek szélesebbnek kell lennie, hogy a szoknya alja jobb legyen. És a merevség érdekében behelyezhet egy horgászzsinórt vagy a hüvelyt.

Minden varrást óvatosan el kell távolítani. A gumi szálát egy gyűrűben öltjük össze.

buja

A buja ruha lehet két esetben is - ez a gyűrűk használata vagy rétegzés. Úgy véljük, hogy ez utóbbi opció inkább a nem luxus modellek, valamint a rövid vagy közepes hosszúságú ruhák esetében alkalmazható.

Ha már egy gyűrűs petticoat tulajdonosa, akkor a többrétegű változat elrejti a domború karikákat.

Tüll félig

A félig-szoknya alatti petticoat esetében nincs szükség a derék és a csípő területének térfogatára. Ezért a bázis egy félig szoknya és tüll frills lesz.

Az anyagból bélés alapra (durva vagy selyem) és tüllre lesz szüksége.

Végezzük el a szükséges méréseket a félig (derékméret és -hossz), figyelembe véve a jövőbeli ruhát, és vágjuk ki az anyagból. Felső fogantyú.

Ne felejtsük el, hogy hagyjanak helyet a gumi húzásához, ha nem kapják meg a kapcsokat gombok vagy cipzárak formájában.

Ideális esetben a petticoat nem lehet látható, de ha a modellnek van egy ilyen ötlete, akkor a petticoat szegélyének meg kell egyeznie a ruha anyagával. A díszítéshez csipke vagy szatén szalag tartozik.

Töltse le a 3-8 sorban a tüll. A felső rétegnek le kell zárnia az alsó réteg rögzítésének varrását 3-4 cm-rel, ezért a fúrás magassága a szintek közötti távolságból kerül kiszámításra.

A szűkösség ragyogást fog adni, de képes lesz arra, hogy felfújja a ruhát a ruházat fényében, és széles lesz a sziluett körkörössége.

A hossz a választott pompától függ. Az alsó frillnek a legbüszkébbnek kell lennie. Hosszát biztonságosan megszorozhatjuk 3-mal.

Mindegyik vágott frillet az oldalsó vágás mentén a gyűrűbe kell varrni. Alsó fogantyú.

Az egyenletes meghúzás érdekében egy vagy két vonalat helyezzen a felső részek mentén.Húzza meg a gyűrűket a kívánt méretre. Kívánt esetben manuálisan is létrehozhat könyvjelzőket, majd írógépre varrhatja.

Továbbra is meg kell próbálnunk egy ruhacsipesszel. Ha a petticoat nagyon zavaros a lábakban, akkor varrni kell a súlyozószert, a puha huzalt vagy a reglin-t, ami egy keskeny húzózsinór.

A gyűrűk rácsáról

Annak érdekében, hogy ne keverjék össze egész nap a csodálatos esküvői ruha több rétegű szoknyáin, varrunk egy petticoátot a gyűrűkre.

A rácsból nyissa ki a kívánt pompás szoknyát, amely meghatározza a gyűrűk számát és hosszát. Alapvetően egy félig napos szoknyát, egy napsütést vagy egy hatoldali szoknyát vehet igénybe. Ebben az esetben az ékeknek meg kell egyezniük a kör 1/4-ével.

Az öv rugalmas szalagon és további kötéseken tartható, és titkos cipzárral varrhat.

Most már meg kell védeni a gyűrűt széles szatén szalaggal.

 1. Fordítsa a kész petticoats rossz oldalra. Csatlakoztasson egy gyűrűt az aljára. Dugjon be egy szalagot a tetejére úgy, hogy teljesen lefedje. Óvatosan öltjük át a felső és az alsó szalagvágásokat, hogy ne törje meg a gépet.
 2. Második út van - a varratok öltése, majd a gyűrű vagy a reglin szálolása.

Az egymás távolságától azonos távolságra rögzítse a fennmaradó karikákat.

Petticoat kész. Továbbra is kiderül, és ha azt szeretné, hogy lekerekített alakja legyen, a frills. Szélességüknek meg kell egyeznie a gyűrűk közötti távolsággal. Hossz - külön-külön.

A stílus a stílusban

Egy világos vintage esküvői megjelenéshez ugyanaz az alapítvány szükséges. Nagyon buja és tarka színben.

Ezért alapul veszünk az igát, és az alsónemű 3 rétegű, puha tüllből készül. A kemény tépőhüvelyek könnyedek.

Vágási és varrási rétegek

Egy amerikai szoknya kialakításához csak a hosszú derékméretet és a rétegek számát kell meghatározni.

A petticoat hosszát háromra kell osztani, hogy megkapjuk a frill szélességét. Az 1. réteg hosszát úgy számítjuk ki, hogy a deréktérfogatot 2-gyel megszorozzuk. A második - 4-es szorzattal és a harmadik réteg hosszával megszorozva - például 8-mal megszorozva. Például, ha 60 cm-es térfogata van, akkor 120 cm-t kap; 240cm és 480cm.

Feldolgozzuk az utolsó réteg alját satin sütéssel vagy csipkével, és húzzuk le a felső vágást a második réteg (240 cm) hosszúságáig. Varrjuk össze őket.

A második réteg felső vágása is az első (120 cm) hosszáig húzódik. Varrjuk az első szintet a másodikra. Az első réteg kész. A következő rétegek az elsőek.

A petticoat tetejére merevebb volt, az első rétegben az üreg szaténból készülhet.

övezet

Mérje meg az öv pontos hosszát, és az oldalsó vágásokat középre öltje. A varratok kiürülnek.

 1. Hajtsa fel az övet hosszirányban és vasalja a hajtást az elülső oldalon.
 2. Hajtsa be a szoknyáját és az övét egymással és öltést.
 3. Hajtsa be a második vágást 8 mm-rel, és a szegély felső szegélyére tapadjon a rossz oldalról, átfedve az öv 2 mm-es öltésével. Ezután rögzítse az övet rejtett öltéssel, vagy varrja a varratot a szoknya elülső oldalán.
 4. Varrjon 4 vonalat az övre, és húzza vissza a gumiszalagokat az oldalsó vágás lyukain. Varrni a gumit a gyűrűbe, majd tedd be.

A három rétegből álló, nagyon buja petticoats így néz ki.

videó

Comments
 1. marina
  26.01.2016

  A Petticoat nem olyan könnyű varrni. Szüksége van egy jó varrógépre, és készséggel dolgozni egy ilyen anyaggal. Lányok, először csak zökkenőmentesen gyakorolják a tüll varrását.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok