Hogyan varrni egy ruhát

Sundresses a kövér nők számára csináld magad

Sundresses a kövér nők számára csináld magad

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Minták a boho stílusában
  2. Egy nyári ruhát varrunk
  3. Egy egyszerű tengerparti ruha változatai
  4. Emelet modell
  5. Téli üzleti ruha szimulációja

A lányok és a göndör formájú nők nagyon gyakran szenvednek, hogy vonzó figuráik miatt nincsenek különféle szundresszusok. Végül is, a karcsú hölgyeknek tervezett stílusok nem mindig alkalmasak az XL méretű lányoknak. De ez a probléma megoldódik. Speciális minták segítségével több mint egy sundresset varrhat saját kezével.

Minták a boho stílusában

Annak érdekében, hogy egy ilyen ruhát ruházzanak fel, meg kell vásárolni egy 3 m-es vágást minden 150 cm-es fényszövetből.

Mielőtt megnyitnánk, jobb, ha áztatjuk az anyagot, különösen, ha nagy mennyiségű pamutot tartalmaz.

Elkészített szövet félre hajtva és két egyenlő négyzetre vágva. Szükséges, hogy az egyes vakok szélét úgy vágjuk le, hogy a szövet ne varrjon a varrás közben. Ezután meg kell dolgoznia minden négyzet minden oldalát. Annak érdekében, hogy a jövőbeni varrás egyenletes legyen, jobb először vasalni, majd söpörni. Ezután minden oldal villog.

Két négyzetünk van, amelyek mérete 145x145 cm, majd mindkét vászon rombusz formájában helyezzük el egymást, és mindkét oldalon két pontot jelölünk, a sarokról a széles lépcsőn felfelé húzva. Az egyik ponttól a másikig terjedő távolság megegyezik a széles lépés nagyságával. Ezután próbálja meg a munkadarabot, és véletlenszerűen jelöljön meg még két pontot a felső rész mindkét oldalán. A saroktól a pontig tartó távolság csak az anyag tartásához szükséges.

A legfontosabb dolog az, hogy feltérképezzük azt a helyet, ahol a vállvarratok találhatók. A mellkason lágy áramló hajtásoknak kell lenniük. A felszereléskor is el kell döntenie a karfurat hosszát.

A karfurat hosszát és a vállvarrás szélességét (5 cm) ábrázoljuk, miután előzőleg befelé hajlítottuk a szövet sarkát. Mindkét oldalt összekeverjük, és próbáljuk meg újra, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a karfurat és a váll-varratok tervezett mérete megfelelő.

Mielőtt mindkét üres lapot varrná, először elő kell készítenie a kábelt, és négy részre kell osztania. Ezután helyezzen 2 alkatrészt a karok alatt a karokba, és varrja az oldalsó és a váll varratokat. Lehetőség van arra, hogy a varratokat mind a varrott oldalról, mind az elülső oldalról 1 mm-es széltől visszafelé húzza. Az elülső oldalon lévő varrás bizonyos előnyökkel jár: időt takarít meg, rögzíti a szárnyakat mindkét oldalon, és szükség esetén gyorsan kihúzhatja a varratot.

Most már a váll varratokba is behelyezheti a maradék két részt, manuálisan a rossz oldalról. Két funkciót hajtanak végre: rögzítik a sundresset, ha melltartót kötnek össze a hevederrel, és a szövetet a mellkasra borítják.

Megpróbálunk egy sundress-et megpróbálni, és a sarkokban lévő csipkék segítségével rögzítjük az anyagot, a hátsó részhez kötjük, mint egy kötény. Kívánt esetben a szövetet összekötheti. A sundress alsó sarkát egy gomb segítségével rögzítjük.

Egy nyári ruhát varrunk

A nyári ruha-sundress varrásához 1 méteres, 150 cm szélességű szövetre van szükség. Ez a hosszúság 52 és 58 közötti méretű.

Vesszük az anyagot, és 10 cm szélességtől elhagyva levágjuk a vágás hosszával egyenlő szalagot (jövőbeli heveder) - 1 m. Egy hevederet öltünk, melynek belsejében korábban lehajolt. Ezután hajtsa fel a szövetet félig, és vágja ki a négyszögletes, 70x100 cm-es méreteket.

A jövő sundress alját hajlítjuk, és mindkét oldalon feldolgozzuk a karfuratot. Most már folytathatja a felső szél feldolgozását. Ehhez hajtsa le a felső rész szélét 15 mm-rel, a kényelem kedvéért az írógépet ki tudja üríteni és ölteni.A kapott ívben helyezze be az előkészített pántot és próbálja meg.

Kívánt esetben kissé kibővítheti a sundress alját, különösen, ha a szövet pamut.

Egy egyszerű tengerparti ruha változatai

Annak érdekében, hogy varrni egy egyszerű strand ruha nem vesz sok időt.

2 vagy 3 méternyi textíliát veszünk igénybe, mindez függ a méretétől, a 150 cm-es szabványos szélességtől. A 150 cm-es szélességet egy sundress hosszára használják.

Az anyagot összecsukjuk, és vágjuk a jövő nyakvonalát. Ebben a modellben a varrás csak egy lesz, és a hátoldalon található. Nem szükséges befejezni a varrást a végéig, a vágott nyakkivágással megegyező szegmensnek kell lennie.

Most feldolgozzuk a metszést. Lehet, hogy befelé hajlik és öltés, vagy egy ferde és feldolgozott. A termék alja hajlik, majd az Ön számára megfelelő magasságba kerül. A sundress felső részét hajtogatják és feldolgozzák a húzózsinór alatt. Helyezze be a szalagot és a sundress-t.

A ruhát különböző módon lehet viselni. Ha a nyakkivágás elöl van elhelyezve, akkor a varrás hátul lesz. De kivághatja a kivágott nyakkivágást, az oldalra tolhatja, és karfarokkává válik, és a varrás oldalra lesz.

A hevederre varrni lehet egy sundress-t, ahol alapul veszi a méreteit. Az anyagot félbevágjuk, és T-shirt-et alkalmazunk. Óvatosan húzza meg a felső részt, figyelembe véve a varrási juttatásokat, és a karfuromból egyenes vonalat rajzoljon a szövet teljes szélességéhez. Meg kell lennie egy trapéz alakú alakjának. A szimmetria ellenőrzéséhez hajtsa végre a felét, és vágja le. Ha a mell nagy, akkor a frontot hosszabb ideig kell vágni. Ez azért szükséges, hogy ne emelkedjen fel.

Most söpörjük az oldal- és váll-varratokat, próbálkozzunk, és ha minden megfelel, akkor öltünk.

Emelet modell

A sundress a padlóhoz való illesztéséhez a méretétől függően szükség lesz egy darab világos anyagra. 44-46 - 180 cm, 48-50 - 325 cm, 52-54 - 330 cm méretű, 150 cm széles szélességű.

A befejezéshez:

  • 60 cm-es tuss selyem szélessége 135 cm;
  • 120 cm széles rugalmas szalag 1 cm;
  • szatén szalagok öt darab 150 cm-es vágással;
  • közbélés;
  • 60 cm-es titkos villámlás.

Először is kivágjuk a fő szövetből a nyersdarabokat: elöl - 1 db., Háttámla - 2 db, 3,5 cm széles, 1,34-1,38 m hosszú, a 44-46-as méretre, 1.45-1.51 m 48-50 méret esetén, 1,58-1,65 m 52-54 méret esetén. A bársony selyemből kivágtuk a nyak részleteit - 2 db., A részlet a karfa kialakításában - 4 db., A háttámlára - 4 db. A befejező szövet ragasztószalaggal.

Csatlakoztassa az oldalsó oldalra varrott hátul és hátul a bal oldalon, hogy kivágjon. A karfuratok és a nyak varrása oldalsó varratokat varr. A díszítés minden részén vágja le a kibocsátási egységeket a vonal közelébe, majd helyezze a belső rész és a varrás közelébe. A kiegészítő részek belső részei a varrott oldalra fordulnak, és a széleit lecsupaszítják. Kombinálja a szálak nyílt részeit, és varrja őket a karfuratokba, majd vágja le a varrási juttatásokat a varrás, a baste és a vas közelében.

A fő szövet nyakának és hátuljának összegyűjtése, figyelembe véve az 1-es és 2-es jelek helyének megfelelőségét a fő részeken és a nyak kiegészítő oldalával. Ezután varrjuk a nyak végső részét a fő részre. A juttatás szerint a vasat át kell adni. Most rögzítjük a cipzárat.

Vegyük ki a nyak (nem duplikált) befejező süteményének belső részét, és a varrási támogatást a hosszú szakasz mentén készítsük el. Varrjuk a nyakot, majd tedd az előkészített belső részt, és varrd a cipzár hevedereire. Belsõ rész, melynek elõre behúzott szélei lesüllyednek. Az elülső oldalról a varrási rögzítés mentén a lehető legközelebb álljon a varráshoz, valamint az oldalsó élek mentén.

Varrjon egy húzózsinórt a derékvonal mentén. Most feldolgozzuk a sundress alját. A széleinket összecsukjuk, nyomjuk meg és elválasztjuk őket, 3 cm-rel visszahúzzuk, most már a bal oldali bal oldali metszést kell feldolgozni.Forgatjuk a széleit, nyomjuk meg és elválasztjuk, 2 cm-re hagyjuk a szélét. A felső részekben keresztkötések vannak.

Most díszítjük strasszokkal, a dísz helyétől függően. Az elkészített szatén szalagokat a húzózsinórba helyezik, és az élek különböző hosszúságúak. Egyszerűen csatolhatja őket a húzózsinór vonalon lévő oldalsó varrathoz.

Téli üzleti ruha szimulációja

A hideg évszakban varrhat egy ruhát, amelynek alsóbbrendűje van egy felszerelt ruha alapján. A lényeg az, hogy a háton és a polcon változtassunk.

Először a hátsó rész részleteit változtatjuk meg. A nyak közepén elhelyezkedő ponttól 10 cm-re térjen vissza, és helyezzen egy pontot. Ezután a nyak tetejéről 4 cm-re feküdjön (a vállon). A kapott pontból 8 cm-t mérünk. Ezután csatlakoztatnia kell az utolsó kapott pontot a középpontban lévő nyak alatt. Szükségtelenül felfelé hátul van vágva.

Most mérje meg a pontokat a polcon. Ugyanúgy, mint a középpont hátsó részén, 13 cm-rel leereszkedünk, most 2 cm-re a nyak felső pontjától, 15 cm-re a vállon és lefelé is, 17 cm-t elhalasztunk a csúcsvonal mentén, kezdve a tetejéről. Most egymás után összekapcsoljuk a nyak alatt elhelyezkedő pontokat. Vágja le a tetejét. Az alatta levő vonal mentén bemetszést végzünk.

A kapott mintázat a szövetre kerül, úgy, hogy a hát és a polc közepe pontosan a szövet hajtásánál haladjon. Példa az anyag elrendezési mintáira, lásd alább.

A részletek leírásakor ne felejtsük el, hogy engedélyezzük a varratokat. Alsó - 5-6 cm, oldalsó vonalak - 3 cm, kartámasz - 1,5 cm, vállvonal - 2 cm, nyakvonal - 1 cm.

Hogyan kell varrni egy ruhát minta nélkül? Egy nagy meglepetés, amelyet olyan lányok készítettek, akik most kezdik megérteni a varrás alapjait.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok