Hogyan varrni egy ruhát

Minta iskolai sundress

Minta iskolai sundress

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Derék modellezés vágása
 2. Hogyan lehet szimulálni egy ruhát egy első galléros gallérral?
 3. Ruházat szoknyával

A Sundress már régóta része az általános iskolai lányok iskolai szekrényének. A gyakorlatiasságát és kényelmét már sok szülő és gyermek értékelte. Kevés anya tudja, hogy nem annyira nehéz varrni egy lányt.

Ma a sundresses különféle stílusokat varr. Róluk beszélünk. Az első osztályos iskola képének kis felnőttkora pozitív érzelmekre és jó tanulmányokra ösztönzi.

Derék modellezés vágása

Ez a modell szoknya-szoknya és pántokkal rendelkezik. A minta 122-60 méretre van tervezve. Bármilyen ruházati méretet a mellkasméret határozza meg. Mellkas kerülete osztva 2-vel.

A mintát papírra vagy újságra kell húzni, figyelembe véve az összes számítást és vágni. A heveder hosszát a vágás előtt közvetlenül a gyermekre kell mérni. Itt megnyitunk egy kis titkot anyáinknak és nagymamáinknak.

A hevederek hossza kis margóval történhet, így a következő évben beállítható. Legyen nagyon könnyű. Szükséges, hogy a szalagot lefelé vágjuk, és húzzuk ki a hosszt, majd söpörjük le és varrjuk.

És most folytassa a vágást és a varrást. A kész minták elterjedtek a szöveten. Helyezze a testet, és fektesse le a szál lebenyét.

A szoknya középső hátuljának, elülső és hajtogatott vonalának a szövet közepén kell lennie. A szoknya az ábrán látható.

Vágja a mintát a szövetre krétával vagy ceruzával a kontúr mentén, és adjon hozzá varrási juttatásokat. A szöveten levő minta a kibocsátási egységek mentén halad.

Ezután tegye a következőket:

 • A levél varrja az oldalvonalakat. A terméken lévő összes nyitott szakaszt a túlkötés vagy a cikcakk varrással kell feldolgozni. Ezzel a művelettel a szövet nem törik össze, és a sundress hosszú ideig tart.
 • Vigye fel a termék szoknyáját a derékvonalra. Szúrócsapokkal (ha szükséges) megragadták. Szükséges felszerelés a bástyával. Ezt meg kell tenni a varrás előtti összes pontatlanság korrigálásához. Csak a derékvonal felszerelése után gép.
 • Most meg kell varrni egy cipzárat a hátsó közepén. Javasoljuk, hogy a lány hosszabb ideig vegye be a cipzárat, hogy a lány kényelmesen felszálljon, és tegye a sundresset. A cipzár hosszának a sundress szoknyáján kell lennie.

A cipzár varrása, lásd a videót:

 • A szíjak lefelé hajtva és varrva vannak. Akkor kiderüljön. A hegesztés a hevederek közepén vasalóval simítható, majd a pántok elülső oldala szép és szép lesz.
 • Helyezzen a testre, ahol a hevedereket varrták, be kell zárni az öltést.
 • Hajtsa össze a szundrész szegélyét egy zárt vágással a gépen, vagy kézzel, láthatatlan öltéssel a rossz oldalról varrással.

Hogyan lehet szimulálni egy ruhát egy első galléros gallérral?

Ezt a modellt a minta alapján lehet varrni. A rajz hossza 140 cm, a termék hossza a vágás előtt állítható. A stílus darts és redők nélkül van megadva.

Varrj nagyon egyszerű:

 1. Fogja meg és varrja a váll és az oldalsó varratokat. Ha a szövet beszerelésénél felfújódik, akkor nincs elég darts a mellkason.
 2. Varrjon cipzárat a hátsó közepére.
 3. Hajlítsa meg a termék alját. A művelet leírását az előző modell tartalmazza.

A figyelem megérdemli a gallért, ami az iskolai ruhákat díszíti. A képen látható, hogyan néz ki a gallér.

A következő munkát kell elvégeznie:

 • A hát és a nyak nyakának vonalait külön papírra rajzolja. Ez akkor végezhető el, amikor csak a váll varratokat varrunk (vagy papírszalagot készítünk). A gallér szélessége 5 cm, a hossza az egész nyak hossza.
 • A nyakörv 3 részből áll: 2 fő és egy nem szőtt anyagból.A Flizelin sűrűbbé teszi a gallért. A gallér jobban megtartja alakját, jobb, ha a terméken fekszik.

Varrott kívül. Kapcsolja ki a nyakörvet és húzza ki a varratot. Figyelem! A gallérban lekerekített helyek találhatók.

Ezeken a helyeken a varrott nyakörvön be kell vágni (kis háromszögek formájában). Az ollót szépen és egyenletesen vágja le. Így a felesleges szövet eltávozik. És a gallér sima lesz az elölről.

Hogyan lehet vágni, varrni egy gallért - ajánlásokat a mellékelt videóban.

A gallér egy gyönyörű, keskeny csipke díszíthetõ. A csipkét külső gallérral varrják össze. Ha bizonytalanság van a gallér varrásakor, akkor azt bármely varróboltban megvásárolhatja (a termékkel kapcsolatos részleteket a boltba vesszük, hogy megpróbáljuk a galléron).

 1. A nyakban a gallér varrni. Nyitott, vágott, közel ferde sütés.
 2. Gap fogantyú cső vagy ferde sütés. A ferde szalagot egy sundress vagy kontrasztanyag hangjába lehet vinni. Ez a varrónő döntése alapján történik. A képen a nyak és a karfurat feldolgozásának példái láthatók.

Ruházat szoknyával

Nagyon szép és érdekes modellt kap a redők. Varrni egy ilyen sundress-ot egy galléros mintával. De a rajzot meg kell változtatni.

Meg kell vágni a derékvonal mentén, és a szoknyát úgy kell módosítani, hogy tükrözze a hajtogatásokat. Minden egyes alkalommal a kettős szélesség vállalja. Példa: hajtásszélesség - 1,5 cm (1,5 cm x 2 = 3 cm). Az elülső és hátsó közepétől kezdve húzza le a hajtás szélességét. Előfordulhat, hogy több hajtogatás történik. A kész formában a szoknya mintázata úgy néz ki, hogy a hajtások egy további része ragasztott a szoknya rajzába. A fotó egy példát mutat be a hajtogatás mintájának módosítására.

A vágás után folytassa a következő műveleteket:

 1. Egyenletesen helyezze el a hajtogatásokat a 2-részes szoknya.
 2. Összecsukja a sweepet.
 3. Csatlakoztasson vissza és egy szoknya előtt.
 4. A derékvonal mentén egy írógépen feküdt a basting és az öltés.
 5. A következő munkaműveletek hasonlóak lesznek a gallérral rendelkező sundress gyártásához.

Egy szép és egyenletesen varrott sundress biztosan szívesen fogadja a háziasszonyát. Bármilyen szundresszust 2 szövetből állítanak össze. A kiválasztott két anyagnak összhangban kell lennie egymással. A termék kombinációja a következő: a test egy színben van kivágva, a szoknya kivágásra kerül a második szövetrészre.

Ma, az iskolákban, a lányok többségét láthatod. Végül is kombinálhatóak egy blúzral, és egy hosszúkás vagy hosszú ujjú vékony kabáttal. Egy másik kép nagyon szépnek tűnik: egy sundress és egy meleg blúz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok