Hogyan varrni egy ruhát

Hogyan varrni egy ruhát: minták és mesterkurzusok

Hogyan varrni egy ruhát: minták és mesterkurzusok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Nyári strand pareo-ruha gyorsan és egyszerűen csináld magad
 2. Hogyan kell varrni egy modellt a vállán lévő shuttlecock-tal?
 3. Minta sundress a boho stílusából a lenből
 4. Terhes nők számára
 5. A teljes illata
 6. Modell ruha nyitott háttámlával
 7. Modell egy rugalmas szalagon
 8. Egyenes pamut modell szimulációja
 9. Amerikai páncélozott padló
 10. Sundress trapéz
 11. A meleg üzleti szekció modellezése

Ruha - a női szekrény nélkülözhetetlen eleme. Lehet strand, otthon, város, iroda és még este. A sundressek mintái segítenek Önnek ezen opciók létrehozásában.

Nyári strand pareo-ruha gyorsan és egyszerűen csináld magad

A forró évszak könnyű ruházatot igényel, és itt is nagyon hasznos lehet. A természetes, áramló, repülő szövetek segítenek Önnek kényelmesen érezni magát, és ellenállhatatlanok lehetnek mind a saját kertjében, mind az üdülőváros utcáin lévő esti sétányon. Természetesen semmi sem kényelmesebb a tengerparti kirándulásokhoz.

A strand modellje egy óra alatt könnyen elkészíthető otthon, minimális varrókészlet és primitív minta segítségével.

A "sundress-pasha" csak egy mérést igényel - a csípő átmérőjét. A kapott számot meg kell szorozni kettővel, ez lesz a sundress szélessége. A hosszúságot önkényesen határozzák meg, amíg a fürdőruha alját lefedi. A legjobb megoldás a comb közepe.

A hosszúságot és a szélességet fel kell tüntetni a szöveten, óvatosan vágni egy téglalapot. Ha az anyag szintetikus, elegendő forró ollóval vágni az élek feldolgozása nélkül. A jobb felső és bal felső sarokban ollóval készítsen két karfát, és a termék készen áll.

Ha az anyag természetes, a minta mindegyik éléhez hozzá kell adni egy és fél centimétert egy varrásra, továbbá két csíkot vágni a szíj nélkül.

A hevedert varrva a szövet téglalapja fel van hajtva, hogy a rossz oldal tetején legyen, az egyik oldal hosszában és szélességében húzva, az első oldalon egy horoggal vagy ceruzával, majd a második oldal öltésével.

A hevedereket a termék felső sarkaiba varrják, és mind a négy oldalról túlkötéssel kezelik.

A sundress viselése nagyon egyszerű. Az egyik pántot a jobb váll fölé kell dobni, ki kell hagyni az elülső szöveget a bal kéz alatt, hátra, előre, és tegye a második pántot a bal vállra. A szövet gyönyörűen drapedik, a test alakját veszi fel, és hátul egy szép nyakkivágást nyit.

Ezt a modellt más módon is lehet viselni. Csavarja be a testet a mellkas előtt, és kössön egy íjat vagy egy csomót. Az anyagnak elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a szövet szabadon lehulljon és teljesen lefedje a fürdőruhát. Egy ilyen sundress-pareo járás közben szépen repül, és egy cserzett testet mutat, de nem teszi túlságosan zsírosnak a képet.

Hogyan kell varrni egy modellt a vállán lévő shuttlecock-tal?

Az elmúlt néhány évszakban a nyitott vállú ruhák nem mennek ki a divatból. Ahhoz, hogy bejuthassunk a trendbe, elég egy kicsit bonyolítani a nyári sundress mintáját, és egy varázslatot varrni a vállán.

Ehhez szüksége lesz:

 • ruhával;
 • szál szín;
 • kréta;
 • biztonsági csapok;
 • olló;
 • mérőszalag;
 • jegyzetfüzet és toll;
 • gumi 1-1,5 cm széles.

A munkát szakaszokban végzik:

 • Az első lépés a mérések eltávolítását jelenti. Egy egyszerű ruha esetében hagyományosan meg kell találnia a mellkas, a derék és a csípő félfogantyúját. Ha a ruha nincs felszerelve, elegendő a mellkas és a csípő mérése.Ha az emlő nagyon buja, a szövet vágásakor figyelembe vesszük a centiméterek extra centiméterét.

A mérések meghatározzák a késztermék méretét, ezért fontos, hogy mindent helyesen végezzen. Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg, használhatja a csaló lapot az internetről;

 • A második szakasz egy mintát rajzol. 4 részletre van szükség: kettő a ruha alapjához, kettő a transzferhez. A ruha hosszát és szélességét a méréseknek megfelelően kivágják, plusz 3 centiméterenként minden egyes oldalon. A shuttlecock nagysága attól függ, hogy a drapednek kell lennie, plusz 2 centiméter a varratokhoz. Egy öv kivágása ugyanabból a szövetből történik;
 • A harmadik szakasz elsöprő. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a dolog túl kicsi lesz, csökkenteni kell a többletet, vagy új mintát kell készíteni. Ezenkívül könnyebb egy írógéppel dolgozni, ha az alkatrészeket előzetes varrattal együtt rögzítik. A transzfer jobb, ha nem varrni az aljzatra, hanem csapszegekkel;
 • A negyedik szakaszban a gépet a firmware-hez használják. A két alap téglalapot össze kell hegeszteni, legfeljebb 25 cm-re a felső széltől - ezek a kezek karjaiak. Szerintük meg kell határozni egy befejező vonalat.

A shuttlecock részei az oldalsó varratok mentén vannak varrva, majd össze kell kötniük a ruha alja közepét és a shuttlecock közepét, hogy ugyanolyan mennyiségű szövet nyúljon ki az élek mentén. T-alakú ruhának kell lennie. Ezután a két darabot csapokkal vágjuk és varrjuk meg az alátétet az alapra a karfuratból a két oldal karjaiba.

Most itt az ideje, hogy zárt vágással varrással nyújtsa be a sundress tetejét, és hagyjon egy kis részt, amelyen keresztül a rugalmas lesz. A varrás szélessége kissé nagyobb lesz, mint a gumi szélessége, a gumi hossza megegyezik a vállak kerületével vagy valamivel kisebb.

A gumi behelyezéséhez kényelmesen rögzítjük a csapot az egyik végéhez, ragasztjuk rá a nem varrott végére, és összegyűjtjük az anyagot egészen a varrás következő nyílásáig. A gumi végeit el lehet távolítani, hogy megkönnyítsük az írógépen öltést, távolítsuk el a csapot.

Amikor a ruha teteje készen áll, megmarad a szegély és a transzfer alsó széle, a hajlítószalaggal, és felülbírálva azokat. Végül egy öv van varrva, és egy ruha, amelyen a vállán egy tollaslabda van, készen áll.

Ez a modell teljesen tetszőleges lányok számára alkalmas. Egy övvel és tartozékokkal módosíthatja, és kedvenc ruhájává teheti a sétát vagy romantikus dátumot.

Kötöttáruból varrott ruhát is lehet varrni. Nagyon érdekes és szokatlan modellek mutatkoznak, amelyek tökéletesek mind a gyalogláshoz, mind az esti órákhoz. Hogyan csináld ezt, mondd el a következő videót:

Minta sundress a boho stílusából a lenből

Boho - a stílus neve, ami azt jelenti, hogy rengeteg pamutszövet, virágmotívum, élénk színek, csipke, hosszú szoknyák a padlóhoz, és egyéb bohémiai és "virággyermekek". Mindez a nyári szundresszusok számára a legmegfelelőbb.

A szövet kiválasztása a stílus irányától függ. A klasszikus stílusban készült modell bársonyból vagy kötöttáruból készül, a boho glamourot csipke és chiffon szövetek, hippi-selyem, zsákvászon és velúr, boho-eco alkotja. A melegebb időjárás és a mindennapi viselet leginkább sokoldalú lehetősége a lenszárny.

A vászonruha 100% -ban természetes, egyedülálló higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik, lélegzik, nem okoz izzadságot, kellemes a bőrt. Könnyen mosható, gyorsan szárad, nem fakul, nem fakul, praktikus viselni. Ráadásul az ágynemű szokatlan, stílusos és rövidsége ellenére drága.

7 fénykép

A boho stílusban a lenvászon legegyszerűbb mintája minimális számú részből áll, és nem igényel bonyolult méréseket. Ez az úgynevezett sundress-kötény széles pántokon.

A mintát három vagy négy részből állítják össze, attól függően, hogy a sundressnek van háttere, vagy a hevederek a szoknya övéhez vannak varrva. A klasszikus sundress kötény egy mellből, keresztezett pántokból és szoknyából áll.

Minta rajzolásához meg kell mérni a mellkas szélességét (mellkasi rész) és a mellkasrész magasságát. A hevederek hossza a hátsó és a felsõ magasság magasságából áll, plusz 2-3 cm a varratoknál. A hevederek szélességét tetszőlegesen választjuk.

A minta az alábbiakban látható.

A varrás kezdődik azzal a ténnyel, hogy a mell külön-külön varrott, és a hevederek varrva vannak. A hevederek a mellre vannak varrva, majd a szoknya vászonján összegyűlnek a foltok. A háton kell kiadni egy öv ehhez kivágott egy csík tíz centiméter széles és pritachivaetsya.

A szoknya szegélye a szegélyre van varrva, és túlhevederrel történik. Végül, meg kell söpörni a ruha felső és alsó részét, és minden írógépen kell villannia.

A nyári sundress színe bármilyen lehet: fehér, kék, zöld, kék, cseresznye, barna. Egy kis virágnyomtatású, kordbársonyos és etnikai motívumokkal ellátott szövet készül.

Fontos, hogy egy pólót, pólót, blúzot viseljen. Mint felsőruházat, egy nagyméretű kardigánnal, egy vékony parka vagy faux velúr kabáttal egészül ki.

Terhes nők számára

Nyár a hevedereken

Ez a modell kifejezetten az ábrával történt változásokhoz készült. Elég szabadon ül, nem szorosan illeszkedik a hasához, és nem tartja le, és hangsúlyozza a nő szépségét a terhesség alatt.

A minta szimulálása nagyon egyszerű. A klasszikus sundress a széles pántokon csak két darabból áll: az alapból és a hevederekből.

Az alapozáshoz két paramétert kell mérni: a hónaljtól a térdig, a borjaktól vagy a bokától a végig terjedő hosszúságot, és a szélességet egyenlő a derékkörülettel azon a ponton, ahol a gyomor leginkább ki van téve.

Ha a terhesség végéig még néhány hónap áll fenn, a szélesség tetszőleges mértékben 10-20 centiméterrel növelhető a „növekedésért”.

meleg

A hűvös idő érdekében készítsen fel egy modellt, amelyen nagy zsebek vannak félig gyapjúból. Tökéletesen kombinálható a turtlenecks és blúzokkal. Egy ruha másképp néz ki, ha a farmerből, bársonyból vagy más vastag szövetből varrja.

A 120 cm hosszú fő szövet mellett a zsebre és ragasztóra is szüksége lesz a bélésre, valamint egy gumiszalagra, szalagra a húzózsinórra és a szabványos varróberendezésre.

A minta következő részletei a kívánt méretre és nyomtatásra nőnek.

12 fénykép

vágás

Hajtsa fel az anyagot félre és terjessze rá a mintákat. Az alsó rész kivágásra kerül. Miután rögzítettük az alkatrészeket csapokkal, körbevágjuk a kontúrokat, adjunk hozzá 1,5 cm-es kibocsátási egységeket az oldalakhoz és 2 cm-re az aljzathoz, majd vágjuk ki.

Két zsebet vágnak ki a bélésszövetből, melyeket el kell látni az elülső oldalra. A seamy oldali sűrűség miatt a kiperny szalagot ragasztják.

9 fénykép

gyülekezés

A felső részek középső vágását öltjük össze, feldolgozzuk a kibocsátási egységeket és levesszük a varratokat (az utolsó műveletek minden egyes varráshoz kapcsolódnak). Az alsó részt a zsebek kombinálásával rögzítjük. Ezután őrölje meg. Ezután egyesítjük a hát és a vállrészek részleteit.

A szövetek maradványaiból kivágtuk az öltéseket és varrjuk őket, miután korábban erősítettük ragasztóanyaggal.

Miután kipróbált egy sundress-et, jelölje meg a húzózsinór vonalát (kb. 10 cm-re a mellkas vonalától), rögzítse a szalagot, húzza le az oldalsó vágásokat, és csavarja a rugalmas anyagot a húzózsinórba. Továbbra is az alsó él feldolgozása és az új dolog díszítése gyöngyökkel vagy bármilyen díszítéssel tetszés szerint.

13 fénykép

A teljes illata

Hiba van azt gondolni, hogy a ruhák a kivételesen vékony hölgyek előjoga. Számos szundresszusmodell létezik, amelyek hangsúlyozzák az étvágygerjesztő formákat, amelyek a reneszánsztól a mai napig megragadják az embereket.

Otthon fontos a megfelelő stílus kiválasztása. A teljes méretben, 52 méretből és többből a széles modellek előnyösek, de nem formázatlan overallok, de a felsőtestre helyezve a hangsúlyt. A V-nyakú sikeres stílusnak tekinthető, amely hangsúlyozza a buja mellkasot és vizuálisan meghosszabbítja a nyakát, valamint a levehető derékú modelleket.

A sokoldalú opció, amely elrejti a hibákat és összpontosít a figyelemre a térfogati alak előnyeire, egy szagú szag.

A bodice-t többféleképpen modellezheti. Itt, a ruha mintázata nélkül, nem tehetjük.

A derékvonal mentén vágja le egy előnyös módon kihajtott minta tetejét. A mellrés szoros, és a derék kiterjed. Vágjon egy zárt mellkas tetejére, és tegyen egy pontot a rajzon látható módon.

Menj a bodice kialakulásához. Az oldalsó szelet felső pontjától 4 cm-re helyezze el a jobb oldali ponttól 1 cm-t (6. pont) és rajzoljon párhuzamos vonalat.

A B4 ponttól (az első középső vonal) a minta 13-15 cm (K pont). Többet tehetsz. A G7 felsõ alsó felébõl 10 cm-re mérjük a második pontot (K1). Most K és 6 pontokkal összekötjük. De mivel szükséges a szag elrendezése, a K1K vonalnak a bal oldali párkányra kell mennie, legalább 5 cm-re az elülső középvonaltól.

Most meg kell szimulálni a hátat. Az oldalsó szelet tetejétől 4 cm-re, balra 1 cm-re mérjük le, a kapott pontból vízszintes vonalat rajzolunk a hát közepének vonalához, és párhuzamosan is, mint az elülső mintában. A taliumcsúcs bezárul, és a felső és alsó vágások sima vonalakkal vannak lekerekítve.

A végső változat szagtalan.

A második változatban az oldalsó vágás 4 cm-rel csökken, és a jobb oldali félszőnyeg hossza 5 cm-rel nő, az alsó csapszeg nem zárva van, de rögzítve van. Jelölje meg a borjú kezdetét, mérve magát a vállvonalról. Ezután, a mintában látható módon, csatlakoztassa a felső pontot egyenes vonallal a szagponthoz és egy sima vonalat egy oldalsó vágással.

Ami a szoknyát illeti, lehet egyenes, lángolt vagy félig napos.

Van egy harmadik lehetőség. Lehetőség van a meglévő papírra, például a tetejére szaggal. Szükség esetén állítsa be és vigye át az anyagot. Vágás után összegyűjtöttük a feleket, és egyesítjük.

A modell felszereléséhez és a szükségtelen varratok elrejtéséhez két részletet fogunk kivágni a 10 cm magas lapkáról, a „szendvicset” az igából, a testrészből és a második részből. Ebben az esetben mindkettőnek szembe kell néznie. A karfuratokat ferdén sütjük.

A hátat összegyűjtjük az ínyre. Számára egy téglalapot levágunk 1,5-szer szélesebbre, mint a hátsó rész méretét, és a hosszt a karfurat kezdetétől a coquette végéig.

Miután elvégezte a szegélyt, és elasztikus szalaggal öltötte a hátát, öltéssel az elejére. Továbbra is ki kell vágni egy szoknyát és feldolgoznia kell az alját.

Egy példa a chiffon modellezésére, lásd a következő videót.

Modell ruha nyitott háttámlával

A vékony vékony ruha, enyhén alacsony derékvonalral tökéletesen kiemeli a barnaságot. És ez adja a fényerőt és egy kis extravaganciát.

A ruha mintázatú elülső részén a mellkasi rést a következőképpen helyezik át a megkönnyebbülésre: osztja fel a karfurat vonalát, állítsa be azt a pontot, amelyből egy sima vonalat rajzolunk a derékon a tuckon. A vállon lévő rést bezárja. Ezután 2 cm-rel növeljük a derékvonalat, és a karfurat vonalát mélyítik.

A nyakkivágás hátoldalán mélyül, és mélyítse, és a derékig húzza át az oldalsó vágást. A talia vonal is meghosszabbodik.

A szoknya esetében a csípő átmérőjét mérjük.

Rajzoljon egy téglalapot. Szélesség - ¼ csípőméret és hosszúság - 60 cm A laza illeszkedés érdekében adjon hozzá 3 cm-t.

A felső szoknya előtt 10 cm-t mérünk jobbra és 25 cm-re lefelé. Vágja le az oldalt, és különvágja. Rajzoljon egy zsebet.

A végeredmény az alábbiakban látható.

A len, a krepp, a szatén, a poplin vagy bármely más pamutszövet mellett alkalmas a lencsére. A modell hátsó cipzárral rendelkezik.

Az összes részlet vágásakor ügyeljen arra, hogy növelje a varratokat.

Nyáron a sundress is alkalmas nyakkendőkre, amelyek teljesen kiteszik a hátát.

Modell egy rugalmas szalagon

Nyitott vissza - szép, nőies, és ami a legfontosabb - a nyári melegben naponta. Egy másik vitathatatlan plusz az, hogy egy nagyon egyszerű mintázattal vagy anélkül varrni is tud egy ilyen sundress-t.

A modellek előzetes kivitelezését nem igénylő modellek közül a legegyszerűbb egy rugalmas zsinórra nyíló hátlap.

A stílus alapja egy szövet téglalapja, ahol a szélesség megegyezik a csípő kerületével, plusz 6 centiméter az él feldolgozásához, és a hosszat közvetlenül az ábrán mérik az axilláris üregek szintjétől.

Ennek a paraméternek a megváltoztatásával könnyű egy rövid ruhát vagy padlót készíteni egy üdülőhelyi estére.

Ha a sundress alapja készen áll, akkor egy sík felületen elterjedt annak érdekében, hogy körvonalazza azokat a vonalakat, amelyek mentén a rugalmas szalagok varrnak. Fontos szem előtt tartani, hogy a szokásos fehérneműsávok nem alkalmasak erre a célra. Keménynek, csúnyának tűnnek, hogy összeszorítsák az anyagot, és összenyomják a mellkasát.

A sundress esetében jobb, ha gumiszalagot használunk, míg a szövet varrása szükséges, mielőtt a téglalap a hátsó vagy oldalsó varrás mentén tejföllel egy teljes hosszúságú sundress-be.

Kétféle módon lehet varrni egy szálrugalmas anyagot az anyaghoz: öltéssel egy cikkcakkkal, a termék varrott oldalára helyezve, vagy helyezze be az orsóba, és használjon rendszeres szálként.

A második lehetőség gyorsabb és egyszerűbb, de mindkét esetben hasznos lesz egy kis vonalat vázolni a vonal mentén ugyanazon a távolságon, hogy a vonal egyenletes és szép legyen.

A húrgumi vízszintes szerelvénye megtöltheti a szundréteg teljes felső részét, vagy csak a mellkas és a derékvonal mentén helyezhető el. Ha kitölti a tetejét, akkor a vonalak közötti távolságnak körülbelül 1 cm-nek kell lennie, ha két különálló vonal, akkor 4-5 sor elegendő 1 cm-es időközönként.

A szövetből álló téglalap elasztikus oldalról össze van kötve a rossz oldalról. Ezután az alsó szélét 1 cm-re, egyenes vonalú öltéssel, 1 cm-es, vasaló öltéssel, a termék elülső oldalán kell ölteni. Ezt a módszert kettős nyírási eljárásnak nevezik.

A legkülönbözőbb megközelítések a rugalmas zenekar ruhája. A divatos színben a fekete-fehér opció könnyebben kombinálható a szekrény más elemeivel. A mintával ellátott szundresszívebb és eredeti. Virágmotívumok, etnikai és állati nyomatok szépek a mintákból. A geometriai mintákat a gumiszalagok mennyisége elronthatja, mivel sokszor el van rejtve.

Egyenes pamut modell szimulációja

Pamut sundress egyenes sziluett - az egyszerűség és a nőiesség megtestesülése. Egy ilyen modell nagyon változatos a különböző textúrák és textíliák gyakorlati kombinációjával, és a különböző figurák tulajdonosai számára alkalmas. Egyenes, hosszú sundress vizuálisan minden nőt magasabbra és karcsúbbá teszi, és a monokróm szövetek és a keskeny függőleges csíkok segítenek elrejteni ezeket az extra fontokat.

A mintát közvetlenül a szövetre rajzolhatja, anélkül, hogy bonyolult mérnöki és tervezési eljárást igényelne, amelyhez papíralapra van szükség:

 • Az első méréseket végzik. Csak háromra van szükségük: a mellkas, a derék és a csípő átmérője. A sundress hossza tisztán egyedi kérdés.
 • A legegyszerűbb csatolt pántok két részből állnak. A hátoldalon meg kell jegyezni a hosszúságot, alkalmazni kell a kipufogógáz méréseit, a hőt és a hőveszteséget, valamint a hőmérséklet-mérést, előzetesen elosztva az értéket 2-vel, csatlakoztatni kell a pontokat sima vonallal. Egy karcsú alakhoz ez elég lesz, hiszen egy teljesebb, taleikus és mellkasi darts szükséges.
 • A sundress teteje egyenes lehet, majd a nyakvonal négyzet alakú, V-alakú vagy kerek. Ezen opciók bármelyike ​​kézzel előrajzolható.
 • A hevederek szélessége is nagyon változó. A vékony pántok jobban meg fognak nézni a vékony vállakon, mérsékelten szélesen lejtős és teljes. Érdekes, hogy a szíjakat más színű, sima vagy csipke szövetből nézzük. A csipkék is elrejthetnek kisebb hibákat a sundress felső részén, és hosszabbíthatják a szegélyt.

Csak néhány sor, és egy szép ruha nyárra kész!

Mint minden terméknél, az ollók után egyenes vágású présszel próbálkozik, és ellenőrzi a vágott hibákat.Miután öltötte a gépet, majd díszítse meg.

Egy másik megfizethető módja annak, hogy egyenesen vágott sundresset rajzoljon, anélkül, hogy rajzolni kellene egy olyan pólóval, amely jól illeszkedik az ábrához:

 • Megfelelő pólót visznek fel a szövetre, amelyből egy sundresset kíván varrni;
 • A csapok angol csapokkal körbefogják a széleit, és mindkét oldalon óvatosan krétával mozognak;
 • Ezután húzza az alját a kívánt hosszra. A kapott sziluetthez 2-3 cm-t kell hozzáadni a varratokhoz. A vágás két részletét vágja le és vonja le.
 • Egyenes vágású sundresset is készíthet egy egyenes ujjatlan ruha módosított mintájából. Elég, ha az alapmodell oldalsó varratait úgy bővítjük, hogy könnyedén lehessen egy sundresset darts nélkül helyezni, és egy oldalsó cipzárat helyezzen.

Kívánatos, hogy a dolog ne nyúló anyagokból származzon. A pamut nem képes annyira feszíteni, és egy ruha mérete kisebb lehet.

A nyáron ajánlott egyenes sundresses varratokat készíteni könnyű, lélegző, világos színű vagy világos mintával.

Amerikai páncélozott padló

Az amerikai karfás lyuk a felső felső része, a blúz vagy a ruha különleges ujja nélküli ujja, ami gyönyörű átlós vonalat jelent a hónaljtól a nyakvonalig. Teljesen kinyitja a vállakat, míg a nyakát is kimutathatjuk, vagy állványos gallérral borítják.

A stílus szerint a nyitott tetejét egy zárt alsó - maxi szoknya kiegyensúlyozza.

Az amerikai karfás lyuk a nőiesebb, vonzóbb és elegánsabb. Hangsúlyozza a gyönyörű női vállakat, hogy megmutassa, hogy nyáron nem csak kényelmes, hanem divatos is.

Ezt a modellt könnyen le lehet vágni, még egy kezdeti varrónő is képes kezelni.

Szükséged lesz a következő mérésekre:

 • derékméret;
 • csípőméret;
 • a termék hossza a derékvonalról a padlóra;
 • oldalhossz a karfurat aljától a derékig.

Ennek eredményeképpen egy nagy részletet kell kapnia, amelyre a nyak magasságát, a hátsó horony mélységét, a karfurat mélységét és a középső vágási vonalat kell észrevenni. Az elülső és a hátsó részeket külön-külön lehet vágni.

A modell a következőképpen van varrva:

 1. Az elülső középvonalon a ruhát a vágott jelre vágják, majd a két felét felváltva és írógépre varrják. A keskenyebb szegély, a neater a nyakkivágás.
 2. A karfát és a nyakvonalat túlfutással, 1 centiméterrel megfogjuk és varrjuk. Ha lehetővé teszi a szövetbevitel lehetővé tételét, akkor dupla elcsúszás lehetséges. A nyakkivágás ugyanúgy történik.
 3. A hátsó horony mentén egy rugalmas szalagot helyeznek a húzózsinórba (csak hátul kell lennie), amelyet kissé meg kell húzni és kisbetűvel rögzíteni. Ez úgy történik, hogy a hátsó ruha a figurán üljön, nem pedig a hajtásról.
 4. A húzózsinór nyakához meg kell varrni egy szalagot, amely kész formában nem lesz nagyobb, mint 1 cm, vagy vegyen fel egy szép sávot. A húrok funkcióját végzi. Az eredeti a zsinórszalagot fogja kinézni a bei helyett.
 5. A nyakkivágás nyakába varrott kész húr. A nyakad körül nyithatod, vagy hátulról áthúzhatod, és varrhatod a hátsó nyakába.

Egy amerikai karfával rendelkező ruha elegánsnak tűnik, ezért javasoljuk, hogy hagyja abba a kiváló minőségű, gazdag nemes árnyalatú anyagból készült anyag kiválasztását. Az egyszínű modellt öv, kézzel készített ékszerek, gyöngyök, gyöngyök vagy mesterséges kövek díszítik etnikai stílusban.

A maxi hossza olyan kényelmes, hogy lapos cipővel, sarokkal és ékekkel kombinálható. Egy egyszerű, díszítés nélküli modell ellenáll a fehér cipőkkel vagy könnyű cipőkkel való jelenlegi kombinációnak.

Sundress trapéz

A trapéz formájában kialakított lakonikus vágás sundresse sikeres alapfeltétel mind a nyári szekrényben, mind a hideg évszakban. A széles szegély elrejti a has, a széles csípőt, a tökéletlen derékot, és hangsúlyozza a karcsú lábakat.Egy egyszerű felsőrész egyaránt alkalmas egy szép mellkas tulajdonosai számára, és csodálatos mellszobra, gyönyörű vállakra és karokra helyezi a hangsúlyt.

A Sundress-trapéz ujjakkal és anélkül lehet, felső és rejtett zsebekkel, különböző nyakformájú, hímzéssel, csipkével, frizurával és egyéb díszítéssel. Olyan könnyű varrni minden modellt, hogy még azok is, akik soha nem vettek részt a vágó- és varrási tanfolyamokon, képesek lesznek megbirkózni és nem vágtak semmit, kivéve a nyomtatási kötényt az iskolai technológia osztályban.

Különös figyelmet kell fordítani a szövet kiválasztására. Az anyagnak kellően sűrűnek kell lennie, jól kell borítania, és meg kell őriznie az alakot, nem szétzúzódnak a helyeken.

A szín teljesen illeszkedik, de jobb, ha inkább a sima szöveteket részesíti előnyben. A stílus önmagában is érdekes, és nem igényel további intézkedéseket a figyelem felkeltésére, így a mintázatú szövet durva lehet.

Lehetőség van a sarafán kivágására közvetlenül a szövetre, alapul véve például egy sűrű, stretch hatású kötöttáru:

 1. 1,5 méter szélességgel csak 1 méter hosszúságú lesz, mivel a stílus rövid hosszúságot jelent.
 2. Először a szövetet kétszer kell megdönteni a varrott oldallal felfelé (rajta egy rajz lesz kivágva), hogy 100 és 37,5 centiméteres oldalú téglalapot készítsen. Ezután a kréta és egy vonalzó segítségével kezdődik a minta felépítése.
 3. Az első lépés a nyak. A mélység és az alak bármilyen lehet; a klasszikus változat egy keskeny, 4 cm mély és kb.
 4. A nyak tetejétől távolabb, a karéj magassága meg van határozva, amely a hónalj kerületének felével egyenlő. A kapott szegmens alsó pontján a jobb széltől a mellkas térfogatának egynegyedével egyenlő vonalat mérünk.
 5. Ha a modellt ujjak nélkül tervezzük, a nyakvarrás 5-10 centiméterét mérik a nyakmagasságtól. A szegmens szélső pontja sima vonallal van összekötve a kipufogógáz szélsőséges pontjával.
 6. Ezután helyezze el a termék hosszát. Lehet, hogy olyan nagy, mint amennyit a textíliák biztosítanak. Az átlagos hossza kb. 80-90 cm, a sarkok zökkenőmentesen kerekek, és egy szegélyt képeznek.
 7. A minta megépítésének utolsó lépése az, hogy egy átlós vonalat rajzoljon a szegély szélső pontjától a kar alatti éle alsó széléhez. A rajz kész és vágható. Kiderül, hogy két részből áll, amelyek közül az egyik az első és a második hát. Az elülső nyak egy kicsit mélyebbre tehető.
 8. További lépések előre megjósolhatók és egyszerűek: két rész lebontására, próbálkozásra, szükség esetén állítsuk be, és írógépre varrjuk. Minden belső varrást overlock-tal kezelünk. A szegély a lehető legszűkebbé válik, így a termék feszesebb.

A következő videó fogja megmondani, hogyan kell varrni egy hasonló trapézcsomagot egy óra múlva:

A szekrény független elemeként trapéz ruhát lehet viselni, és beágyazhatja a blúzok, ingek és hosszú ujjú és magas nyakú dolgokba.

A meleg üzleti szekció modellezése

Üzleti szekrény nem lehet unalmas. A meleg gyapjú sundress a klasszikus nadrágot és a ceruza szoknyát hígítja, és egy irodai hölgy képéhez hozzáteszi a kiemelkedést, amely még szigorú öltözködési kóddal is megengedett.

Az őszi-téli szekrény legjobb szövetei a gyapjú, a gyapjú keverék, a vastag kötöttáru és a viszkóz. Melegen melegen tartanak, szépen drapáltak és egy alak alakjába kerülnek. A sötétkék, barna, fekete, szürke és színes antracit monofonikus kivitelezése üzleti stílusban pótolhatatlan. Ezek lehetnek többrétegű készletek, amelyek nem lesznek hidegek a munka során, és nem melegek az irodában, amikor a fűtés be van kapcsolva.

Nem is nehéz egy üzleti ruhát üzleti stílusban varrni, bár több időt, szorgalmat és a minta megfelelő felépítését igényli. A legjobb minta alkalmas egyedi mérésekhez.

A ruha elejének rajzánál bezárjuk a váll dartot, és 2 nyílást nyithatunk ki a karfuratban és az oldalsó vágás mentén.Az utóbbit az A pontra kell irányítani, amelyet 2 cm-es melltartóval növelve kaptunk.

Egy új karfuratvonalat hajtunk végre, és a deréket a dart eltávolítjuk.

A kapott mintát átméretezzük és a derékvonal mentén vágjuk.

Modellezzük a lent látható gallért, és írjuk át külön. Coquet levágta.

Menj vissza. A derékra húzzuk meg a tuckot, 1 cm-rel meghosszabbítjuk a karfuratot és mélyítsük a gallérot, és ragasszuk az elülső oldalt a hátsó vállra.

Az eredmény ilyen részletek.

Amikor a mintát alkalmazza a szövetre, varrási juttatásokat kell hozzáadnia.

A bőrből egy gallér (4 részből áll), egy öv, ferde csúszás a torokkötözéshez és a karfuratokhoz. Az öv 10 cm széles lesz. És a hossza megegyezik a derék kerülettel, amelyhez hozzáadunk 90 cm-t.

Reméljük, hogy az általunk választott műhelyek és az egyszerű nyári és téli sundressek modellezésének példái segítenek egy ideális modell varrására, amely több mint egy szezonra örvend.

A következő videókban találhatók műhelymunkák a sundressek varrására.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok