Varrózsákok

Minta és szabás táska-hátizsák

Minta és szabás táska-hátizsák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Hogyan készítsünk egy női transzformátor hátizsákot saját kezével?
 2. Varrunk egy gyereket
 3. Strand modell szőnyeggel

A mai napig a legnépszerűbbek a sok tartozék közül nyertek hátizsákot. Nemcsak a város körülményei, hanem a különböző kirándulások számára is nélkülözhetetlen dolog. Nem probléma, hogy egy zsák hátizsákot vásároljanak, de azok számára, akik szeretik a kézimunka, sokkal érdekesebb és kellemesebb a saját kezükkel varrni, különösen azért, mert az anyagválasztás mindig a varázsló számára marad. Ezért a saját kezével varrott tartozékot egyedi design jellemzi, anélkül, hogy elveszítené a funkcionalitását.

Hogyan készítsünk egy női transzformátor hátizsákot saját kezével?

Az ilyen transzformátor gyártásához el kell készíteni:

 • flizofiks;
 • 55 cm x 140 cm neoprén vágás;
 • bőrbőr;
 • 160 cm széles és 45 cm hosszú rongyfül;
 • 35 cm-es cipzár;
 • Három csat:
 • valamint szálak, csapok, olló, vonalzó és két kész fogantyú, 85 cm hosszúságú karimával.

Rajzoljon három részből álló mintát. Két téglalap, mérete 33x23 cm és 43x13 cm, a kör átmérője 28 cm.

Az összes rész méretében figyelembe veszik a varrási juttatásokat.

Következő lépések:

 • A neoprénből, a szőnyegből és a ragasztóból egy kör alakú darabot kivágunk, és vasalattal ragasztjuk, a neoprén és a szőnyeg között egy ragasztókört helyezünk. Ugyanez történik a 43x13-os, bőrből, neoprénből és ragasztóról vágott részekkel is. Egy téglalap alakú ragasztott munkadarabon egy oldalsó varratot hajtunk végre, és hozzáadjuk hozzá, egy 1 cm-es széltől, egy körtől.
 • Vágjunk ki két, 33x23 cm-es neoprénből és szőnyegből álló darabot, amelyeket hosszú oldalon varrunk össze. A cipzárat a két részre rögzítjük, anélkül, hogy hajlítanánk a vágásokat, amelyekhez ragasztunk, majd két, 2x44 cm-es bőrszalagot varrunk.
 • Most húzzuk le az üresen lévő oldalsó varratokat, és két csatot csatoljunk a cipzár különböző végeihez. A csatoknak a zsákhoz való csatolásához vágjunk két darabot. Mindegyik rész két, 6x45 cm-es négyszögből áll, amelyek 2x2 cm-es jumperrel vannak összekötve, és a csatokat beillesztjük és ragasztóval és vasalattal rögzítjük, majd az oldalsó varratokba varrjuk.
 • A harmadik csattal a 2,5x5 cm-es kenyeret meg kell vágni, és rá kell ragasztani a ragasztott részek üres oldalára (a zsák alja). Most csatlakoztatjuk a tartozék alját és tetejét a rossz oldalról varrással, az alsó oldalsó varratot a felső varrattal összekötve. A táska kész.
8 fénykép

Varrunk egy gyereket

A baba számára egy szép hátizsákot tervezhet és varrhat, átalakítva a táskában lévő fogantyúval.

Szükségünk lesz:

 • kétféle szövet: monofon és dísz;
 • szigorú és szintetikus winterizer tömítéshez;
 • egyszínű szövet és négy cipzáras színe.

A gyártáshoz szükséges hardver mágneses csatból, három csatból, két félgyűrűből, két karimából és egy rögzítőelemből áll. Szerszámként szálat, ollót és varrógépet használunk.

vágás

 1. A díszítéssel ellátott szövetből hét téglalap alakú kivágást vágunk ki. Két darab egy 25x25 cm-es hátsó zsebhez, 16x25 cm-es elülső zsebhez, 15x32 cm-es oldalsó falakhoz és egy 8x130 cm-es üres vászonszalaghoz a vállon.
 2. Egyszínű anyagból kivágjuk egyenként a hátizsák hátsó és hátsó falához 25x32 cm. Duplikált részek kétféle öltéshez 8x15 cm és 8x10 cm méretben, valamint egy hátizsák övhez 8x80 cm.
 3. A hátizsák felső részét két 25x25 cm-es darabból fogjuk varrni, amelyben mindkét oldalon levágjuk a 7 cm-es sarkokat.
 4. A zsák aljára 28 cm széles és 16 cm magas ovális rajzot készítünk.

Varrási lépések

 • A fedél, az alsó, a két fal, az öltés és a hátizsák hevederek lezárásához egy részletből kivágtuk a szigeteket. Továbbá kondenzálja az alsó és a hátsó falat párnázó poliészterrel. Az aljzathoz három darabot helyeztünk el egymás között, és félretettük őket.
 • A zsebek üres részeihez az egyik oldalon villogjon. Varrjuk a zsebeket a hátizsák elejére és hátuljára. Óvatosan igazítsa a zsebet, viccel a falhoz. A cipzár felső részén egy zsinórra helyezzük, és a fő munkadarabhoz rögzítjük. Kettő üres zsebbel.
 • A hátsó falra az oldal zárt részeit varrjuk, átfedjük a vágásokat. A csiszolókorongokon befelé fordítjuk a vágásokat, majd félig hajtsuk be és varrjuk végig. A kész hurkokba helyezze be a keretet és varrja a hátsó falra.
 • Most készítünk hátizsákot. Ehhez a hosszirányú oldalakat befelé fordítjuk, majd félbevágjuk, és mindkét részt vasaljuk. Helyezzen be cipzárral és öltéssel.
 • A hátsó falból és két oldalfalból álló munkadarabot elülső és alsó részekkel őröljük. Bemutatjuk és hozzáadjuk a 8x80 cm-es szalagot, amelyet korábban hajlított széleihez terveztek, és a felső széltől kb.
 • A hátizsák fedelén részleteket varrunk, vasaljuk, behelyezzük a rögzítő felső felét, díszítjük, majd hátizsákos hevederekkel együtt a fő készítményt varrjuk. Az oldalakon csatolások kerülnek beillesztésre.
 • A kapocs második felét behelyezzük az elülső falba. Most varrjuk a bélést, és zsebet adunk cipzárral. Helyezze a kész bélést a hátizsák belsejébe, hajtsa a felső vágást 2 cm-re, és vonja vissza a szélétől 5 mm-re. Ezután visszahúzzunk még 5 mm-t, és egy vonalat készítünk a csipke szalagon.
9 fénykép
 • A kábelt a tűn belül helyezzük be a termékbe, és a végeket a záróeszközön keresztül húzzuk, a végeket csomóval kötjük össze.
 • Most egy vállpántot varunk. Hajtsa be a vágásokat befelé, hajtsa félbe, vasalja és ütje az elülső oldalon.
 • A végeken állítsa be a csatot a hossz és a karabiner szabályozásához.

A táska kész.

Strand modell szőnyeggel

Ahhoz, hogy a strandhoz jusson, kényelmes és funkcionális hátizsákot lehet ölteni medve alakú szőnyeggel.

Ahhoz, hogy ez az érdekes és szórakoztató strandtartozék szükséged lesz:

 1. Két frottír törölköző mérete 70x140 és 50x90.
 2. A szövet, amely nem jut 100x150 nedvességet.
 3. Különböző méretű szövetek vágása zsebek, mancsok és fejek számára. A fülek felső zsebében és bélés oldalán - 50x100 cm, bélésszövet a mancsok számára - 50x50 cm és az alsó zsebben - 50x90 cm.
 4. És szükség van egy hátizsák szalagra - 270 cm, cipzárral - 50 cm, félig automatikus csattal a szalagra - 4 darab, tépőzáras - 50 cm.
 5. Emellett szálakra, ollóra, csapokra és jelölőre lesz szüksége a szövetre.

varrás

 • A vágást egy 47x37 cm-es vágásból kivágtuk. Rajzolunk papírra, majd kivágjuk a szemet, egy orrát, fülét. A kapott részeket a szövetre felvágjuk, vágjuk és vágjuk. A kapott preparátumokat egy fejjel kapjuk meg a fejjel.
 • Ezután kivágtunk két részletet a bélésszövetből és az azonos méretű anyagot, amely nem engedi át a nedvességet. A fülek részeit bélésszövetrel varrjuk és félretesszük.
 • A csapok rögzítik az övszíjat. Varrjuk az egyik béléscsík zsebébe és hurokba egy félgyűrűvel. A bélés és az elülső részek között villámcsapást tartunk. A kényelem érdekében varrd a rep szalagot. A körbefutókat a kerület körül összeragasztjuk, az elülső oldalakkal összecsukjuk. Varrjon az arc fülére.
 • Főzőlapok mancsokhoz. Ehhez kivágtunk négy darabot mindegyik mancsra: kettőt a béléshez, az egyiket a frottírból és az egyiket a szövetből, amely nem engedi a nedvességet.
 • A fő terét és az egyik bélést felfelé hajtogatjuk. Ezután behajtjuk a varrott részeket felfelé, és egy másik sort készítünk. A második bélésfelületet felfelé helyezzük, és felfelé összeragasztjuk a terry oldallal, a 2-3 cm-es szélétől visszahúzzuk, és egy olyan anyagból készült, amely nem teszi lehetővé a nedvességet lefelé.Minden részletet csapokkal rögzítünk, és ovális alakot rajzolunk a mancsra az alsó széltől. A kerület körül vágjuk és varrjuk, ne érintsük meg a felső vágást, és ne váltsunk ki. Egy zsebes mancsot mutatott. Ugyanezt csináljuk a fennmaradó három lábbal.
 • Vegyük az elkészített 70x140-es törülközőt, és a pofáját a kisebb oldalra tesszük, kivágjuk a nyakát, 2 cm-rel távolítsuk el, majd vágjuk a vágott test méretére egy olyan anyagból, amely nem enged át a nedvességet. Egy törülközőn helyezze a lábakat lefelé, és a munkadarab tetejére egy olyan anyagból, amely nem jut át ​​a nedvességnek, és körbefutjuk a kerület körül, majd forgassuk át.
 • A táska hátuljára csatokat rögzítünk a szalagra, a hosszú öveken lévő csatokkal való dokkolás. Tegyen egy 15x47 cm-es bélést a tetejére, és húzza le a hosszú oldalt. Az arcra helyezze a 35x47-es méretet lefelé, és varrjon. Ezután varrjuk a kontaktlécet a bélés alsó részéhez. A bélésrészek zacskójának hátizsákjában a csatolt érintkezőszalagoknak egybe kell esniük.
 • A zsák egy részét rövid béléssel bontjuk ki, 25x47 cm-es szőnyeget és bélésszövetet helyezünk felfelé, lefelé. Kombinálja a részeket és őrölje az alkatrészeket. Most kombinálja a zseb szekcióit, amelyek szőnyegek lesznek, és csiszolja le az oldalakat. Forgatás és öltés az alsó részén. Varrjon egy zsákot egy körbe.
 • Helyezze be a zsebet a zsák aljára, és vegye bele a törülközőt. Rögzítse az alsó érintkező szalagot.

A táska kész.

Hogyan lehetne még egy hátizsákzsákot ölteni, lásd a következő videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok