Varrózsákok

DIY Kézzel készített Patchwork táska

Kézzel készített Patchwork táska

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Japán stílusú táskák
 2. Eredeti utazási modell: mesterkurzus
 3. Négyzet alakú patchwork

A do-it-yourself patchwork táska kiváló módja az egyéniség megjelenésének. A hatalmas anyagválaszték és a varrás megkönnyítése miatt készítsen ilyen tartozékot bármelyik lány ereje alatt, amelynek arzenáljában varrógép van.

A patchwork technika nemcsak patchwork raznotsvete. Ma ez egy igazi művészet. Megfelelően kiválasztott minták + fényes kontraszt foltok - a tartozék sikerének alapja.

Japán stílusú táskák

A japán stílusú modellek egyediek. Megváltoztatják a stílust, és a felismerésen túl is megváltoztathatják a zsák bármilyen alakját. Mindegyik termék középpontjában a különleges alakzatú és töredékes töredékek alapjainak összeszerelése áll. Ezek nem csak kis négyzetek vagy többszínű csíkok: a modell gyakran 8 vagy több töredéket tartalmazó szirom ékeket tartalmaz.

A sok mintázat előnye, hogy nemcsak a vágás részleteit jelenítjük meg, hanem a „patchwork” technikájában végzett munka elvégzésének módszereit is. Ez kényelmes és egyszerűsíti a munkát. A vázlatos rajzok formájában javasolt kulcsfontosságú pontok egyértelműen igazolják a szabás jellemzőit.

A japán stílusú táska könnyen készíthető, bár kitartást és pontosságot igényel: minden üresnek meg kell felelnie a varratok tökéletes illeszkedésének. Ezek a műhelyek bemutatják a stílusos tartozék összeszerelésének módját, és megmutatják, mennyire könnyű és szórakoztató.

Ennek alapja az, hogy öt különböző, megfelelő színnel rendelkező pamutszövetet vegyünk. Ez a technika egy vonalzót és egy figurát igényel: a sima él nem mindig elegendő. Így sokkal könnyebb lesz egy tökéletes vonal elhelyezése.

A tetején lévő szárnyak mellett szükség lesz egy tömítésre (sintepon), bélésre, vastag viszkózzsinórra, egy vékony vezetékre a hurkokhoz, a szálakhoz.

Kezdetben vágja le két azonos mintázatot a szirom formájában. Az egyiket a tervezett tervnek megfelelően darabokra vágjuk.

A kényelem érdekében felsorolhatja az egyes töredékeket, amelyek a fedél elülső oldalát és színét jelzik.

A következő varrási lépések:

 1. Teljes igény gyűjtsünk össze 6 üres adatot a többszínű rongyokból és a 6 bélés és szigetelés szerves részét képezi.
 2. Miután rögzítették az űrlapokat és az erősítőt egymás között, egyetlen darabba szerelik össze, amely egyesíti az egyes töredékek oldalsó határait.
 3. A bélés részleteit csatlakoztatjuk, nem felejtve elhagyni egy kis bemélyedést (a későbbi inverzióhoz), majd hajtsa össze a kapott bázissal a jobb oldali belső oldalakkal, és varrja a vágást egy írógépre. Az ékek csatlakoztatásakor a bélés varrásszélességének 2-3 mm-rel nagyobbnak kell lennie, mint az alap.
 4. Miután ki kell kapcsolnia a táskát, díszítse az alját egy dekoratív virággal, ami különösen fontos, ha az alsó elem összes elemének összekapcsolása nem volt rendezett és pontos.
 5. A vastagvezeték „fogantyúját” eredeti hurkok segítségével kell rögzíteni a zsák felső széle mentén. Továbbra is feszítenie kell a kábelt, és zárja be a virágbimbó végét.

Eredeti utazási modell: mesterkurzus

A tágas utazótáska időnként releváns. A bőr a táska ideális anyagának tekinthető, de a textilmodell mobilabb és könnyen tisztítható.

A varráshoz jobb, ha új anyagot használ. (a különböző színek kis vágásai lesznek). A bázis mellett szükség van egy szövetre a béléshez, a sinteponhoz, a textíliákhoz a táskafogantyúkhoz, a műbőr szalagokhoz és a varrás kiegészítőkhöz.

És akkor:

 • A tarka csíkok összegyűlnek, és két szilárd méretű vászont alkotnak, amelyek a kívánt méretűek egy téglalap formájában vannak. Az oldalfalak részleteit is megtalálhatja.Bőrszalagokat alkalmazunk a szárnycsapok varrására és dekoratív varrással rögzítjük.
 • Miután két nagy és két közepes vászon elkészült, kivágjuk a zsák tetejének részleteit. Az alapok mellett sablonok segítségével ki kell vágni a bélést és a tömítést. A bélelt poliészter alapréteggel történő rögzítéséhez speciális ragasztót használhatunk spray formájában. Ahhoz, hogy a terméket jó állapotban tartsák, a kész vászonokat általában ragasztópárnával párosítják.
 • A bázis részleteire rögzítik a cipzárat, majd varrják az oldalfalakat. Ezután meg kell előkészítenie és varrni a fogantyúkat az alap elejére, a cipzár megérintése nélkül. A bélés összegyűjtése után az aljzathoz csatlakozik a felső széle mentén, majd bekapcsolja az arcot. Divat kiegészítők kész!

Négyzet alakú patchwork

Ezzel a technikával varázsolhat egy szép és szükség esetén tágas modellt zsákzsák elemekkel.

Egy négyszögletes tartozék létrehozásához:

 • többszínű foltok kis négyzetek formájában;
 • textilszalag;
 • szintetikus winterizer;
 • alsó tömítő;
 • Dekoratív szalag;
 • ferde betét és varrás kiegészítők.

A homlokzat négyzetei egymáshoz vannak kapcsolva (10 db 2 sorban elöl és ugyanaz a hátoldalon). Az alsó vágáshoz szövetszalagot varrunk. A varratokat ki kell üríteni, majd a pengéket a csiszolószerkezethez csiszolási módszerrel csatlakoztatják.

Ahhoz, hogy a termék megjeleníthetőbbé váljon, jobb, ha a szövetet a dulerinnel ragasztjuk, mielőtt csatlakoztatnánk az alapot és a tömítést. Tehát a táska alakja keményebb lesz.

A zsák oldalai leereszkednek és gyűrűt alkotnak. Ha a kialakítás dekoratív zsinórra vonatkozik, az alap és a bélés összekapcsolására van kialakítva.

A kontraszt szegély a felső élhez van kötve (az elülső oldal felső szélének szélétől 3 cm). Ezután összegyűjti és varrja a fogantyúkat. A bélés magassága nagyobb lesz (a zárfüggöny esetében). A felső széle varrja a szegélyt, és hagyja, hogy a csipke menetes legyen. Ezután a bélés az aljzat tetejéhez van csatlakoztatva, a vezeték megkötése és a végeinek rögzítése dekoratív ütközőkkel.

A gyűrű kerületének mérése, az alsó vágása, az erősítőhöz és a béléshez csatlakoztatva, majd a zsák aljára varrni egy ferde betét segítségével. A modellt szalaggal vagy más díszítéssel kell díszíteni.

11 fénykép

Egy egyszerű modell varrása, lásd a következő videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok