cserépedény

Bernadotte ételek: jellemzők, előnyök és hátrányok

Bernadotte ételek: jellemzők, előnyök és hátrányok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. gyűjtemények
 3. Teljes szolgáltatáskészlet
 4. Hogyan válasszuk ki?

A változó divat ellenére a finom porcelán továbbra is releváns. Az elit éttermek és szállodák kiszolgálására használják. A minőség és a luxus mindig cseh porcelánnak tekinthető. Ma már több márka képviseli, amelyek közül Bernadotte méltó helyet foglal el.

Az elegáns formák, a látványos formatervezési minták, a termékek nagy szilárdsága és a sokféle választék sok gyönyörű ismerőst vonz. Ismerkedjen meg a márka termékeivel.

Jellemzők

Bernadotte ételeket Thun gyártja. Az üzem a Cseh Köztársaságban található. 1888-ban kezdte meg tevékenységét. Ma a márka termékei harmonikusan egyesítik a múlt és a modern esztétika legjobb hagyományait. Ezek a kifinomult cikkek számos jó hírű európai intézmény asztalait díszítik.

A hivatalos képviselőknek és az online áruházaknak köszönhetően kiváló cseh ételek is rendelkezésre állnak az orosz vásárlók számára.

A cég választékában tea- és kávéfőzők, tányérok, tea, kávé és bouillon párok találhatók. Ezen kívül a vállalat több mint 120 egyedi pozíciót kínál. Ezek a tálcák, tálak, tálak, kancsók, tárgylemezek, cukor tálak, lemeztartók, limonnitsa, olajozó és egyéb hasznos kiszolgáló elemek.

A termékek minősége a tetején van. A környezetbarát anyag ellenáll a fizikai károknak. A kegyelem ellenére a termékek elég sűrűek, homogének, gyakorlatilag nem képeznek repedéseket és zsetonokat. A porcelán szépség tartósságát egyedülálló feldolgozási technológiák biztosítják.

A vállalat világhírűsége azonban nemcsak a megfelelő minőségi mutatókat hozta, hanem a kiváló designt is.

Hibátlan rajzok láthatók órákig, minden részletre nézve. Az űrlapok eleganciája lehetővé teszi, hogy az ételek méltó helyet kapjanak minden gálai rendezvényen.

Az ételek gyártásához két agyag alapszínét használták: fehér és elefántcsont. A porcelánt széles színpalettában minták és rajzok díszítik. Ez a szelíd hangok és élénk színek, valamint a fehér és az arany, platina stílusos kombinációja. A bemutatott modellek között mindenki megtalálhatja az ízlését.

gyűjtemények

Számos fő ételcsoport van Bernadotte.

 • "Vadászat" sorozat. A zöld tájak hátterén álló vadon élő állatokból és madarakból álló tárgyak tökéletesen illeszkednek a klasszikus és modern környezetbe.
 • "Geese" sorozat. A kék zsebkendőkben elbűvölő libák nem hagynak közömbösnek senkit. Ez a szolgáltatás a vidéki stílusban vagy Provence-ban díszített étkezőben lesz megfelelő.
 • Ételek virágmotívumokkal. A „Vadvirág”, „Búzavirág minta”, „Vadrózsa”, „A völgy liliói”, „Szürke rózsa” gyűjteményei és mások gyengédségükkel meghódítják.
 • Tárgyak a gyümölcsképpel. A cseresznye, a szőlő, a szilva, a körte és más lédús gyümölcsök ábrázolása nyáron hangulatot teremt az év bármely szakában. Ezek a szilva és gyümölcsök sorozat.
 • Klasszikus festés. A lakonikus díszítésű termékek alkalmasak a szigorú klasszikusokat kedvelők számára. A Platinum Pattern és a White Pattern aranyrétegű gyűjtemények különösen népszerűek.
 • Fekete-fehér termékek. A színes díszítés nélküli tárgyakat csak elegáns formájuk jellemzi. Tökéletesen kiegészítik a kiszolgáló elemek színét, helyénvaló a tarka asztalterítőre nézni.
„A vadászat”
„Liba”
„Vadvirág”
„Szilva”

Teljes szolgáltatáskészlet

A porcelán teáskészlet igazi szertartássá teheti a közönséges teát.Úgy tartják, hogy a porcelán tea különleges színt, aromát és ízt szerez. A cég 6 és 12 fő részére teáskészletet kínál. Az első változat csomagja egy vízforraló, egy cukor tál, egy tejkancsó, 6 csésze és 6 csészealj. A második opciót olaj- és süteménylemez egészíti ki. Ebben a szolgáltatásban csészék, csészealjak és desszert lemezek is találhatók (mindegyik 12 darab).

A porcelán vacsorakészlet hasznos azok számára, akik szeretik ünnepelni a családtagok és barátok széles körét. A vendégek minden bizonnyal értékelik a kifinomult asztali környezetet. Bár, hogy vacsorát varázsoljon, nem szükséges meghívni a vendégeket. A finom ételeket és a luxus ételeket és a csendes családi estéket „kiemelheti”.

A márka vacsorakészletét két változatban is értékesítik (6 és 12 fő részére).

Az első szett tartalmaz egy túrát, 2 nagy edényt, 2 edényt, egy szósszalétát, egy állványt, egy fűszerkészítményt, valamint desszertet és mély 6 tányérlemezt. A második opciót egy harmadik nagy edény, egy harmadik saláta tál, vaj étel és mustár egészíti ki. Ami a lemezeket illeti, mindegyik személynek 4 fajtája van. A készlet magában foglalja a desszert 17 centiméteres, 19 centiméteres, sekély és mély lemezeket (mindegyik 12).

A kávéfőző képes lesz egy igazi kávé szerető életét díszíteni. A finom porcelán segít megnyitni az ital minden ízét és nagyszerű esztétikai élményt nyújt. A Bernadotte szettben van egy nagy kávéskanna, egy tejkancsó, egy cukorkazetta, valamint csészék és csészealjak - mindent, amire szükséged van, hogy igazán élvezze az aromás kávét.

Vásárolhatunk egy sor teát vagy kávét is. Ha már rendelkezik cukor tálral, tejkancsóval és teáskannával, akkor csészékkel és csészealjakkal egészítheti ki őket, kiválasztva őket már meglévő, stílusos és színes tárgyakhoz. Ha egyedül élsz, és szeretnél önmagadat vásárolni, akkor egy csésze, csészealj, rozettából és kanálból álló teáskészletet vásárolhatsz, amely egyetlen kivitelben készült.

A tányérok, ivó tálak, saláta tálak kiváló választás azok számára, akik szépen szeretnék díszíteni az asztalt, de nem akarják megvásárolni az egész készletet.

Az elemeket külön is megvásárolhatja. Például lehet egy gyönyörű édességet tartalmazó tál, egy gyümölcs tál vagy egy könyvespolc (dia). Még egy látványos elem is átalakíthatja az asztalt és teljesítheti a kiszolgálást.

Hogyan válasszuk ki?

Különböző lehetőségekkel könnyen összezavarodik, különösen, ha nem ételeket vásárol, hanem ajándékként. Ebben az esetben érdemes néhány pontot figyelembe venni.

 • Egy kollégának, főnöknek vagy házaspárnak szóló ajándék nyereménye - fehér monofonikus porcelán. Az arany vagy platina szerény díszítése is elegánsnak és mindig megfelelőnek tűnik. Például a Golden Sun sorozat kiváló választás lesz.
 • Egy barátot lehet bemutatni finom virágmintás termékekPéldául: „Vadrózsa”, „Szürke rózsa”, „Búzavirág-kék mintázat”, „A völgy liliói”.
 • Anya vagy egy másik rokon tetszikTöbb telített nyomtatás Például: „Zöld virág”, „Rózsaszín virág”, „Vadvirág”.
 • Ha egy nő szereti gzhel, Örömmel fogadhatja a Blue Roses vagy a Blue Flower sorozat sorozatát. A feltűnő minta nagyon hasonlít a jól ismert nemzeti kézműves technika technikájához.
 • "Vadászat" sorozat általában olyanok, mint a férfiak. Az állatok, a madarak és a táj háttér nagyon reális.
"Golden Sun"
"A völgy liliói"
"Kék Rózsa"

A következő videóban megtekintheti a cseh ételek létrehozásának folyamatát.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok