cserépedény

Vízforralók rozsdamentes acélból gáztűzhelyekhez: a legjobb modellek és a választás

Vízforralók rozsdamentes acélból gáztűzhelyekhez: a legjobb modellek és a választás

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Előnyök és hátrányok
 2. faj
 3. Top márkák
 4. Hogyan válasszuk ki?

Talán nincs olyan család, amelyben nincs teáskanna. Ez a konyhai eszközök cserélték a szamovárokat. A vízforralóban gyorsan forrhat vizet, és ízletes és aromás teát főzhet, amelyet a víz tárolására használnak. Bár sok felhasználó átvette az elektromos vízforralók háztartási használatát, a gáz- és elektromos tűzhelyek modelljei nem kevésbé népszerűek. Ez nemcsak a hostessek vagy a szokások preferenciáinak köszönhető - az ilyen eszközök jó segítséget jelentenek a villamosenergia-ellátással kapcsolatos problémák esetén.

Különleges igény van a rozsdamentes acél tartályokra. A termék kiválasztásakor fontos tudni, mit kell figyelni annak érdekében, hogy a vízforralót hosszú ideig kiszolgálja.

Előnyök és hátrányok

A rozsdamentes acélból készült termékek jelentős népszerűségnek örvendenek. Az ilyen tartályok nagy előnyökkel járnak, ha nyílt láng kályhákon használják.

 • A rozsdamentes acélból készült vízforraló állandóan ellenáll a meleg és hideg víz hatásának.
 • Ennek az anyagnak a modelljei leeséskor ellenállnak az ütéseknek. Ezenkívül a termék tolerálja a savas és lúg hatásait.
 • A rozsdamentes acél a legmegbízhatóbb és biztonságosabb konyhai eszközök. Az ilyen modellek tartósak, nagyon szépek, minden konyhabelső számára alkalmasak.
 • Ezeknek a termékeknek az egyik fő előnye, hogy nem toxikus, mivel az anyag nem bocsát ki mérgező és káros anyagokat. Ezenkívül ez az anyag nem reagál a vízben lévő különböző szennyeződésekkel.
 • A rozsdamentes acél vízforralónak van egy sűrűségű alja, amely hozzájárul a víz gyors melegítéséhez.
 • A modellek szoros illeszkedéssel ellátott fedéllel vannak ellátva, ami kiküszöböli a hőégetés lehetőségét.
 • A rozsdamentes acélból készült teáskannákban hőálló anyagból készült fogantyúk vannak. Forrásban lévő vízben nem melegülnek fel, ami könnyen használható.

A rozsdamentes acéltermékek hátrányai közé tartozik, hogy éles és karcoló tárgyakkal érintkezve nyomok maradnak rájuk. Szintén a vízforraló falain gyakori használatú skálázási formák.

faj

A gáztűzhely vizet forraló vízforralók különböző típusokra oszthatók. Ez lehet zománcozott modellek, öntöttvas konténerek, kerámia és üveg. De leggyakrabban a gáztűzhely rozsdamentes acéltermékkel történő főzéséhez szokásos vagy tisztított vizet. Ezek a tartályok könnyen kezelhetők, nem igényelnek további gondozást.

A legtöbb modell sípot tartalmaz, amely forró fütyülést jelent. A vízforraló fogantyújának modern termékeiben van egy gomb, amely megnyomja a sípot. Nagyon kényelmes, mert ebben az esetben az égési kockázat kizárt. Néhány modellben a síp forró víz után megnyílik.

A rozsdamentes acél tartályok különböznek a fogantyú és az anyag gyártási helyétől. Sokan előnyben részesítik azokat a fogantyúkat, amelyek nem melegülnek fel, amikor a készüléket nyílt tűzön használja. A szilikon fogantyúval ellátott modellek hőálló anyagból készülnek. A gyártók gyakran tollakat használnak. Ez az anyag úgy néz ki, mint a műanyag, de gyakorlatilag nem melegszik fel.

A rozsdamentes acél konyhai eszközök matt vagy tükörfelülettel rendelkeznek. Könnyen mosható az ilyen termékek, bár a vízfoltok és -cseppek láthatóbbak lesznek a matt felületen. A tartály alja szintén fontos szerepet játszik.Tehát a termékek kettős vagy hármas aljával rendelkezhetnek. Ezekben a víz 25% -kal gyorsabban melegszik, mint a hagyományos tartályokban. A folyadék lassan lehűl.

A termék kiválasztásánál nemcsak az anyagból kell vezetnie, hanem annak mennyiségét is figyelembe kell vennie. Tehát egy nagy család számára jobb, ha egy nagy vízforralót, legfeljebb 4 literes vizet veszünk. A kis családi modell 1,5 literes. Egy konténer vásárlásakor figyelembe kell venni a főzőlap méretét, jellemzőit.

A rozsdamentes acélból készült teáskanna jó megjelenésű, stílusosan megközelíti a konyhai eszközöket, organikusan illeszkedik a szoba kialakításába.

Top márkák

A rozsdamentes acél tartályoknak vonzónak kell lenniük, meg kell felelniük a szoba kialakításának. Leggyakrabban a vásárlók a már bevált márkákat részesítik előnyben, és Németországban, Csehországban és Kínában gyártott termékeket vásárolnak. Nem kevésbé népszerű az orosz konyhai eszközök. Fontolja meg a legjobb modellek rangsorolását.

Tefal C7921014

Megnyitja a TOP-10 teáskanna tefal c7921014-et. A cég ételei már évek óta nagyon népszerűek, nemcsak Oroszországban, hanem világszerte. A cég luxusmodelleket, valamint az átlagos árkategóriájú termékeket gyárt.

A Tefal C7921014 modell készül kiváló minőségű rozsdamentes acélból. A terméket gyönyörű kialakítása jellemzi. Térfogat - 2,5 liter. Ez a kötet tökéletes egy kis család számára. A kényelmes fogantyú biztosított. Van egy síp, amely értesíti az elfelejtett embereket a teaidőről. A fedél nagyon könnyen kinyílik és bezárul, van egy kar, amely garantálja a nyitást.

Tefal C7922024 3 L

Ez a konyhai asszisztens térfogata 3 liter, ami nagyon fontos egy nagy család számára. Nagyon elegáns konyhai készülék, kis súlya - csak 0,77 kg. Ez a modell kényelmes használat, a tok és a külső burkolat rozsdamentes acélból áll. A termék számos háztartásban élők körében népszerű, akik megjegyezték a könnyű használatot, a szép megjelenést. A modell kényelmes rendszerrel rendelkezik a vízforraló zárásához és nyitásához, van egy síp, amely hangosan értesíti Önt a forró vízről.

Rondell Premiere RDS-237

Ez a modell 2,4 literes térfogatú. Minden típusú lemezre használható. A termék súlya - 0,78 kg. A test rozsdamentes acélból készül. A bakelit a fedél és a fogantyú anyagaként szolgál, így nem melegszik fel, amikor a folyadék forr. A burkolat könnyen eltávolítható és kopott, miközben nagyon szorosan ül. Van egy síp, a szelep könnyen kinyílik. A terméket mosogatógépben lehet mosni.

TalleR "Erickson" TR-1381

Ez egy klasszikus síp modell. Ha forró hang hallható. A terméket különböző típusú égőkön használják, beleértve a gáztűzhelyeket is. A vízforraló rozsdamentes acélból készül. A termék könnyen mosható, az anyag ellenáll az alakváltozásnak és az agresszív környezet hatásainak, nem rozsdásodik. A Bakelite fogantyú nem melegszik fel, ami fontos. A termék súlya - 0,78 kg.

KitchenAid KTEN20SBOB

Technique KitchenAid utal a felismerhető amerikai 40-50-es évekre. Ez egy klasszikus modell, amelyben gyorsan teát tehet. A termék térfogata - 1,9 liter, 2-3 fős család számára. A modell szilárd rozsdamentes acélból készül. A vízforraló kényelmes használata, míg stílusosnak tűnik.

Kényelmes gumírozott fogantyúval rendelkezik, melynek köszönhetően a teáskanna mozgása és eldöntése a kiégetés nélkül félelem. A gyártók egy kényelmes síp jelenlétét jelentették, amely a folyadék forró füstölését jelzi.

MAYER & BOCH 25895

Ez a német márka messze túlmutat határain. A gyártók egy elegáns sípoló vízforralót hoztak létre, amely különleges eleganciát biztosít.

Termékjellemzők:

 • Tál térfogata 2 liter:
 • a tartály rozsdamentes acélból készült;
 • alkalmas gáz és elektromos használatra;
 • tükör polírozott;
 • a műanyagból készült rögzített fogantyút biztosítanak;
 • a termék súlya - 0,55 kg.

Fissler tokyo

Ezt a modellt a német pragmatizmus jellemzi, itt mindent figyelembe veszünk a legkisebb részletekkel. Az exkluzív megjelenés mellett a termék kiváló minőségű. Készült vízforraló nagyon jó minőségű rozsdamentes acélból. Alja tömör fémlemezből készül a legújabb technológiával SuperThermic, ennek köszönhetően lehetséges a hő megfelelő elosztása. Egy speciális síp felszólítja a tulajdonosokat, hogy időben forralják fel a folyadékot.

Nemcsak gázra, hanem mindenféle kályhára is alkalmas.

Vinzer Symphonia 89003

A svájci cég rozsdamentes acéltermékei nagyon magas minőségűek. A falak gyors és egyenletes fűtése miatt a víz sokkal gyorsabban forog, mint más típusú termékeknél. A termék térfogata - 2,5 liter. A vízforraló egy kényelmes fogantyúval van ellátva, amely félhold alakú, és egyik oldalán rögzítve van. A kifolyó nyomógombos mechanizmussal nyitható.

BergHOFF Orion 1104683

Ez a márka évek óta különösen népszerű. A terméket klasszikus formában készítik, amelyhez szűrő is van. A tartály alján 3 réteg van, aminek következtében a folyadék gyorsan forró. A termék mosogatógépben is mosható, mosás után nem veszíti el eredeti fényét. A hajó térfogata - 2,6 liter.

Vízforraló 3 l "Classic" nélkül TRS-3 nélkül

Ennek a modellnek a gyártója Oroszország, a vízforraló nagyon jó minőségű és sok háziasszonyot szeretne.

Jellemzők:

 • modell rozsdamentes acélból készült;
 • súly - 1100 g;
 • szín - króm;
 • térfogat - 3 l;
 • alkalmas gáz- és elektromos kályhákhoz;
 • lehet mosni a mosogatógépben.

Hogyan válasszuk ki?

Napjainkban sok cég kínál konyhai eszközök széles választékát. A gáztűzhely vízforralójának megvásárlása előtt meg kell találnia, hogy milyen szempontokat kell figyelni.

 • A vízforraló alakja egy haranghoz hasonlít. A bázishoz viszonyított megnövekedett mértékben hozzájárul a gyorsabb fűtéshez. Az alsó méret és a töltési nyílás 1: 2 arányban ideálisnak tekinthető.
 • A fedél átmérője alkalmas a víz feltöltésére és a tartály mosására.
 • Kívánatos, hogy a fedél lyuk legyen a forró levegő kilépésére.
 • A vízforraló kifolyóját a központban kell elhelyezni. Akkor, amikor vizet öntenek, nem kerül át a szennyeződés, és a szemét és a szemét nem esik bele a pohárba. Kívánatos, hogy a kifolyó alján egy szűrő is elhelyezkedjen.
 • A hőálló műanyagból, vagyis a bakelitből kell választani. Az ilyen fogantyúk kényelmesek, nem melegítenek, nem csúsznak ki a tenyérből.
 • Ne hagyja figyelmen kívül a síp jelenlétét. Egy ilyen fontos tulajdonság mindig emlékeztet arra, hogy a víz használatra kész.

Kiválasztásakor figyelni kell a címkézésre, amely igazolja, hogy a modell gázégőkön használható. Egy ilyen ikon általában az alján található, vagy a címkén és a gyártó utasításaiban szerepel.

A gáztűzhely rozsdamentes acél vízforralójának áttekintése, lásd a következő videót.

   Írj egy megjegyzést
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

   divat

   szépség

   kapcsolatok