cserépedény

Francia ételek: a márkák áttekintése

Francia ételek: a márkák áttekintése

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Emile Henry francia cég
  2. Innovatív technológiák
  3. Szakmai konyhai termékek Arcoroc
  4. Elegáns és elegáns törhetetlen edények Le Creuset
  5. Arcopal opálüveg termékek
  6. Hőálló termékek az Arcuisine-tól
  7. Milyen ételeket készítenek Franciaországban?

A francia konyhai edények mindig vezető szerepet játszottak a piacon. Az európai mesterek elegáns és ugyanakkor gyakorlati termékeket hoznak létre. Csodálatos megjelenés vonzza a legtöbb vásárló figyelmét. Jelenleg számos márka van, amely sikerült meghódítani a piacot. A cikkben közelebbről megvizsgáljuk a legnépszerűbb márkákat.

Emile Henry francia cég

Az első márka, amelyre összpontosítunk, hőálló edényeket kínál az ügyfeleknek. A szakemberek speciális, a fenti márkához kifejlesztett, agyag tüzelő technikákat használnak.

Ennek a technológiának köszönhetően kiderült, hogy a piacon olyan ételek kerültek, amelyek nemcsak otthoni, hanem professzionális használatra is alkalmasak kávézókban és éttermekben.

Az ételek gondozása nagyon egyszerű. Kézzel vagy mosogatógéppel mosható. A hosszú távú működés során a termékek nemcsak a teljesítményt, hanem vonzó megjelenést is megtartják.

Innovatív technológiák

Az első módszert a természetes anyagok feldolgozására hívják Ceradon. Magában foglalja a kerámia gyártását magas égési hőmérsékleten - 1150 Celsius fok. A hőkezelés után az anyag ultrastrong, praktikus és tartós. A konyhai eszközök nemcsak a hő, hanem a változások ellen is ellenállnak.

A késztermékek biztonságosan használhatók sárgaréz és mikrohullámú sütőben történő főzéshez. Továbbá, az edények nem fogják elrontani, ha azt a fagyasztóban lévő élelmiszer tárolására használják.

A következő technológia a Láng. A módszer szerint gyártott termékek közül nyílt tűzön főzhet. Ezek gyakorlati ételek pörköléshez, pörköléshez, főzéshez és egyéb főzési módszerekhez. A francia cég termékei a fémtermékek kiváló alternatívájává váltak.

Szakmai konyhai termékek Arcoroc

védjegy ARCOROC (A név hasonló az olasz márkájú Arcos márkához) több mint 50 éve dolgozik professzionális üvegáru gyártásában. A márka termékeit aktívan használják kávézókban, éttermekben, bárokban és egyéb intézményekben. Ma a vállalat termékkatalógusában mintegy 100 különböző elem található. A széles választékban étkészlet, hasznos kiegészítők, üveg és különféle konyhai eszközök találhatók.

A gyártási folyamat során a szakemberek speciális összetételű, innovatív anyagokat használnak. A kilépési termékek feldolgozása eredményeként olyan termékeket kapunk, amelyek szilárdsága 3-szor nagyobb, mint a kínai.

Az ételek nem félnek a hirtelen hőmérsékletváltozástól, és az edények hőmérsékletét a lehető leghosszabb ideig fenntartják. Egy adott termék gyártásához a termék saját, egyedi jellemzőkkel rendelkező anyagát használja. A szakembereknek sikerült vékony üvegből készült ételeket készíteni, amelyek elegáns megjelenésűek és kitűnő szilárdsággal, valamint a sokk és a károsodás ellen.

Elegáns és elegáns törhetetlen edények Le Creuset

A népszerű európai márka sikeresen kombinált két anyagot - megbízható öntöttvas és tartós zománc. Az eredmény törhetetlen és elegáns edények. A kiváló minőségű zománcgyártó cég 1924-ben kezdte meg működését.Több évtizede telt el, és a francia gyártótól származó áruk megnyerték a világpiacot, és elfoglalták a vezető pozíciókat.

A vásárlók nagy népszerűsége ellenére a vállalat alkalmazottai nem állnak meg az új technológiák és anyagok keresése során. Sok modern ügyfél nagyon igényes, és ahhoz, hogy a kereslet maradjon, folyamatosan javulnia kell.

A konyhai eszközök gyártásához használt anyagok lehetővé teszik a termékek ízének és előnyeinek megmentését. Vállalati termékek Le creuset Nagyszerű azoknak a kezdőknek, akik most kezdték meg tapasztalataikat a kulináris üzletben. A vastag falak és a tartályok alja védi az edényt az égéstől. Különösen érdemes megemlíteni a különböző terveket, formákat, méreteket és színeket. A termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a tökéletes választást minden konyhában.

A termékkatalógusban kávét és teát is talál. Vele, még a legelterjedtebb teapárt is remek szertartássá alakítja. A speciális feldolgozási technológiának köszönhetően a minta szépsége és a színek telítettsége a mosogatógépben tartós használat és a mosás során is fennmarad.

Arcopal opálüveg termékek

A jól ismert márka szabadalmaztatott anyagból készült ételeket kínál. A márka több mint 50 évvel ezelőtti érzést keltett az első asztali készleteknek a speciális, edzett ötvözetből - opálüvegből. A szakértők felhívják a felhasznált anyagot áttörés az üvegtermékek gyártásában. Az ételek elkészítésénél nemcsak tapasztalt kézművesek dolgoznak, akik sokat tudnak a nyersanyagok feldolgozásáról, hanem a professzionális tervezőkről is.

A megadott gyártó vacsorakészletei magas szinten értékelik a minimalizmus szakembereit. A konyhai eszközök az egyszerűséget és az eleganciát ötvözik.

A cég fő terméke a porcelán edényekhez képest - a prezentáció hosszú távú megőrzése. A hófehér felület sok év után ugyanolyan sugárzó marad, és a kifejező minták és minták megőrzik telítettségüket és alakjukat. A termékeket olyan anyagokból készítik, amelyek nem félnek a hirtelen hőmérsékletváltozásoktól. A mikrohullámú sütőben történő főzéshez tartós üveg használható.

Hőálló termékek az Arcuisine-tól

A márka széles körben ismert a magas hőmérsékleten ellenálló edények piacán. A márka kerámiából és nagy szilárdságú üvegből készült ételeket kínál. Minden termék kiváló gyakorlati és funkcionalitású. A vállalat a megfizethető árpolitikát is betartja.

Napjainkban a cég termékei az Arcuisine-nak nagy a kereslet az egész világon.

A fenti gyártó termékkatalógusának értékelése során a sütéshez és a pörköléshez különféle formákat talál. Az Arcuisine is széles választékát kínálja a tálaknak és a tálaknak. A gyártó garanciát ad minden egyes elemre. Ha betartja az üzemeltetési szabályokat, a hőálló edények legalább 5 évig tartanak. A szakértők betartják szigorú minőségellenőrzés a termelés minden szakaszában.

Milyen ételeket készítenek Franciaországban?

üvegáru A francia termelés az egyik legnépszerűbb a világon. Számos márka meghódította a piacot, így a szépség, az eredetiség, a megbízhatóság és a praktikusság kombinációját kínáló ételek.

cserépedény öntöttvasból Ma más anyagból származó termékekhez képest ritkábban állítják elő. Ennek ellenére az ilyen ételek iránti kereslet még mindig megmarad. Egyes vásárlók ezt az anyagot tartósnak és kopásállónak tartják. Díszítő elemekként öntöttvas ételeket is használnak. A francia mesterek csodálatos termékeket hozhatnak létre, amelyek azonnal megváltoztathatják vagy kiegészíthetik a konyha belsejét.

porcelán A legjobb anyag az elegáns tea- és kávéfőző készítéséhez. A kiváló minőségű francia készletek valódi műalkotások. A termékek csodálkoznak a szépséggel és az expresszivitással.A jól ismert védjegyek nemcsak megjelenésükre, hanem gyakorlati jellegükre és az ételek kereskedelmi megjelenésének megőrzésére is figyelnek.

A következő videóban megtekintheti az Arcoroc étkészletének gyártási folyamatát.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok