cserépedény

A "Katun" ételei

A Katun ételeket tartalmaz

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Cégtörténet
  2. A termék előnyei
  3. választék
  4. Hogyan válasszuk ki?
  5. Hogyan kell használni?
  6. következtetés

Az edények kiválasztása minden háziasszony számára komoly dolog. Ma sokféle anyagból származó termékeket mutatnak be a boltok polcain, de a rozsdamentes acél marad a kedvenc. A Katun cég hasonló termelés széles választékát kínálja.

Cégtörténet

A Katun céget 2007-ben alapították Altajban, és rozsdamentes acélból készült termékeket kínál. 2011-ben elkülönült az Universal-Komplekt üzemtől, és saját márka alatt kezdett dolgozni.

Katun Barnaul városában található, és kiváló minőségű, demokratikus árú ételekkel büszkélkedhet. A termékválaszték folyamatosan növekszik és javul, mivel a vállalat követi a legújabb trendeket, és lépést tart az időkkel.

A termék előnyei

A márka alatt gyártott termékek köre igen változatos. Itt vannak edények, edények, vízforralók, bögrék és egyéb edények. Mindez nagyon jó minőségű rozsdamentes acélból készül.

Az is fontos, hogy minden típusra modelleket válasszon. És ez az étel is tökéletes mosogatógépben történő mosáshoz.

Ez a gyártó gondoskodik ügyfeleiről, így számos különböző méretű serpenyő modellt kínál. Vásárolhat készleteket vagy egyedi példányokat. A termékek kényelmes és biztonságos fogantyúkkal vannak ellátva. A fedeleknél, amelyek szorosan zárva vannak, van egy gőzkivezetés.

A Katun által gyártott ételek rendkívül higiénikusak. A minőségi rozsdamentes acél nem befolyásolja az élelmiszer ízét és illatát, amely nem érzékeny az oxidációra. Többfunkciós, ami azt jelenti, hogy mindenféle kályhára, valamint a sütőben is használható. Egy másik kétségtelen plusz - a mechanikai feszültséggel szembeni ellenállás és az egyszerű kezelés.

A hiányosságok közül sokan nem szeretik a cserepek könnyű súlyát, és azt is, hogy egyes termékek nem minden típusú lemezre vonatkoznak.

választék

Ami a tartományt illeti, nagyon széles. Itt kiváló minőségű edények, edények, vízforralók, tányérok és bögrék találhatók. A háziasszonyok értékelik az ember-szakácsokat, evőeszközöket és más eszközöket, amelyeket gyakran használnak, de ez nem befolyásolja a jellemzőket.

A fogyasztói vélemények szerint a "Katun" edények és edények előnye az alacsony sűrűség. Ez azt jelenti, hogy az ételeket a lehető leggyorsabban elő lehet készíteni, és semmi sem éget az edény aljára. A design nagyon stílusos, fémes színben.

Hostessek vásárolhatnak edényeket a készletben. Úgy néz ki, mint a „matryoshka”, és nagyon kevés helyet foglalnak el a konyhában, ami fontos tényező. A „Nika”, az „Alta”, a „Gretta”, a „Lira” és hasonlók nagyon értékesek.. Ezek egy átlátszó üvegfedél jelenlétével vannak megkülönböztetve. A fogantyúk a szegecseken a testhez vannak csatlakoztatva. Győződjön meg róla, hogy van egy gőzszállító rendszer.

Az ilyen modellek lehetnek különböző formák és megjelenés. Például "Louise" tulipán alakú, és "Diana" egy körte alakú. Szükséges figyelembe venni az uralkodók egyedi jellemzőit "Gretta" nem alkalmas kerámia bevonatú lemezekhez.

A vásárlás előtt gondosan olvassa el a használati utasítást, ahol a legfontosabb árnyalatok jelennek meg.

A cég által gyártott edények nem használhatók indukciós tűzhelyekhez.Ezek azonban tökéletesen kombinálhatók az üveg-kerámia modellekkel. Alumíniumötvözeten alapulnak, kerámiával borítva és tapadásmentes bevonattal. Más termékek is különböző formájúak és színekkel rendelkeznek. A "Katun" cég kiváló minőségű evőeszközöket gyárt.

Hogyan válasszuk ki?

A Katun védjegye kiváló minőségű. A választás során azonban figyelembe kell venni néhány olyan pontot, amely jellemző a jó rozsdamentes acéltermékekre. Beszéljünk részletesebben arról, amit érdemes figyelni.

Az elosztóréteg vastagságának 3 mm-nél nagyobbnak kell lennie, a falaknak pedig több mint 0,5 mm-nek kell lenniük.

A terméket gondosan meg kell vizsgálnia. Meg kell szabadulnia olyan hibáktól, mint a karcolások, horpadások és kopások. A fedélnek jól illeszkednie kell a serpenyőhöz vagy a serpenyőhöz. A tapadásmentes rétegnek sima, látható sérülés nélkül kell lennie.

Hogyan kell használni?

Amikor a választás megtörténik, és a Katun védjegye a konyhában helyezkedett el, fel kell készíteni a felhasználásra. Az új termékeket mosószerekkel forró vízzel mossuk.

Nem ajánlott porok és vaskefék használata, amelyek károsíthatják a felületet és befolyásolhatják a fényességet. Nem lesz szükség a rozsdamentes acél edények kezelésére szánt speciális készítmények megvásárlására.

A háziasszonyok értékelik az ilyen ételeket azért, mert az élelmiszerek hosszú ideig tárolhatók anélkül, hogy kellemetlen szag vagy íze lenne. Azonban nem ajánlott a serpenyőben tartani, például sóoldatban. Ez foltokat okozhat. A problémát azonban megoldják - a szennyezés helyét ecetsavval vagy citromlével kell kezelni.

A foltok akkor is megjelennek, ha az üres edények túlmelegednek. Ennek elkerülése érdekében mindig adjunk hozzá egy kis mennyiségű olajat. És a fehér foltok is lehetnek a vízből származó só lerakódásoknak. Ebben az esetben a legjobb, ha egy szűrőt használunk a tisztításhoz, hogy a probléma ne jelenjen meg a jövőben.

Az újonnan megszerzett eszközökkel távolítsa el az összes címkét. Ha a mosogatógépben meg kívánja mosni a termékeket, először öblítse le meleg vízzel, hogy megszabaduljon a maradék ételektől. Mosás után alaposan törölje le őket.

Ne mossa le forró ételeket hideg vízzel. Az ilyen érintkezés következtében alsó szegregáció léphet fel.

Ha a terméknek nincs ideje lehűlni, akkor 10-15 percig meleg vízzel kell kitölteni, majd mossa le és törölje le.

következtetés

Általában véve a Katun védjegye által előállított rozsdamentes acél edények a fogyasztók bizalmát és megbecsülését szerezték. Fontos szerepet játszanak az ésszerű ár, kiváló minőség mellett. A lényeg az, hogy helyesen határozzuk meg a terméket, ami egy adott esetben szükséges, és helyesen gondoskodjon róla.. Ebben az esetben az ételek sok éven át szolgálják a fogyasztót, miközben nagyszerűek.

A következő videóban tekintse meg a Katun-ház áttekintését.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok