cserépedény

Lefard ételek: Product Line Review

Lefard ételek: Product Line Review

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. gyűjtemények
 2. Belső elemek
 3. Hogyan válasszuk ki?
 4. Hogyan kell gondoskodni?

Szép stílusos ételek vonzzák a figyelmet, és a belső tér bármelyikének utolsó érintésével szolgálnak. Ha meg akarja csodálni az ízlését, válassza ki a minőségi gyártókat, az eredeti dizájnt és a jó anyagokat. Mindezek a tulajdonságok a Lefard márkanévben vannak.

gyűjtemények

A Lefard cég porcelánból és kerámiából készült edények és belső termékek gyártásával foglalkozik. A gyártás teljesen gyárilag készült, a modern és hagyományos sütő- és festéktechnológiáknak megfelelően. A cég Kínában található, ez az ország a porcelánnal szembeni tiszteletreméltó hozzáállása miatt ismert. Itt jött először ez az anyag, és sokáig Kína volt a világ legnagyobb porcelán edényeinek fő szállítója.

Ma a Lefard eszközök megtalálhatók bármely speciális online áruházban, akár online, akár offline módban. A márka számos gyűjteményt hoz létre:

 • Anglia Gyűjtemény;
 • Koreai rózsa;
 • "Virág szimfónia";
 • "Sura";
 • "Keleti mese";
 • blanco;
 • "Fehér formák" és mások.
"Oriental Tale"
"Fehér formák"

Anglia Gyűjtemény

Ez a fő és az egyik legérdekesebb, legnépszerűbb ételek gyűjteménye. Teáskészleteket, kávé- és teapárokat, tányérkészleteket és gyümölcslemezeket kínál. A gyűjtemény különlegessége a finom csont porcelán, gyönyörű klasszikus rajzok minden ízléshez (fényes, semleges vagy alig észrevehető). Az angol gyűjteményben más sorozat is szerepel, például a The Charm of Summer vagy a Melody.

"A nyár varázsa"
"Melody".

Koreai Rose

A gyűjtemény remek, finom és gyönyörű. Bármilyen kiszolgáló elemet találhat benne: tea- és kávépárok, vacsora készletek, teáskannák, gyümölcskosarak, saláta tálak. Mindegyik termék kiváló minőségű elefántcsont porcelánból készül, és hagyományos koreai rózsa mintával finom barna és rózsaszín színekkel díszített.

Az aranyozás és a megkönnyebbülés szélei ezt az edényt még arisztokratikusabbá teszik.

"Virág szimfónia"

Mind a könnyűség, mind az eredetiség. A gyűjtemény összes eleme fehér, arany formájú, ívelt éleken. A burkolatok rosebuds formában készülnek, a csészealjak szirmok formájában vannak. A választékban a teáskészletek és a kávépárok mellett cukortálak, fedéllel töltött süteménytartók, cukorka és gyümölcs tál, teáskannák, tégelyek.

"Sura"

Ezek a szokatlan szépségű ételek, a korán, a hagyományos minták, az aranyozás és a zöld háttérszín kivonatai formájában. A teapár vagy bármely más elem a gyűjteményből jó ajándék lesz az iszlám tiszteletére. Az objektumok feliratai arab nyelven készülnek, arany vagy ezüst díszítéssel.

Blanco

A gyűjtemény számos különböző fehér színű ételből áll. Csészék, csészealjak, tányérok, kávéscsészék, tálak és így tovább díszítették a rózsa utánzó, aranyozott és texturált mintákkal. Az ételek alakja klasszikus, de maga a design elég érdekes és nem banális.

A fentieken túl a Lefard nem klasszikus gyűjteményeket is kínál, például macskákkal. A modern lakonikus formák, a macskák és macskák eredeti rajzai, élénk színek - az ilyen ételek kellemes ajándékok lesznek azoknak, akik szeretnek valami szokatlan dolgot.

A márka eredeti költségvetési bögréit azonban minden nap megtalálhatja.Különböző méretű különféle ételek (pl. palacsinták, fedéllel), aljzatok, tematikus rajzokkal ellátott gyermekételek készlete, szivacsos fürdők, sörgyárak.

Tea- és kávépárok állnak rendelkezésre 2, 4, 6 és 8 darabra. Minden áru tömör, gyönyörű kartondobozba csomagolva, cég emblémával.

Belső elemek

Az étkészlet, a csészék és a teáskannák mellett a Lefard számos belső elemet gyárt: figurákat, gyertyatartókat, ékszerdobozokat, szalvétatartókat. A termékcsalád klasszikus stílusú kiegészítőkkel rendelkezik. (kis figurák, hógolyók), tömör vagy szokatlan, érdekes, például egy alumíniumból és üvegből készült gyertyatartó.

A gyűjteményekben is vázákat, érdekes asztali órákat és hagyományos malacka alakú malacka bankokat mutatnak be.

A karácsonyi díszek, amelyek teljes egészében porcelánból vagy részlegesen készültek, érdekesek. Itt különböző festett golyókat, játékokat, karácsonyfákat, hóembereket, hópelyheket, édességet találhat. A kombinált játékok lágy lábbal és fogantyúval ellátott babák formájában kerülnek bemutatásra.

Evőeszközök és poharak is megtalálhatók a márka gyűjteményeiben, valamint a konyhai stílusos kiegészítőkben (meleg edények, pickupok, szivacsfürdők, tálcák stb.).

Az edénykészletek ára 3 000 és 30 000 rubel között változik 12-26 tétel esetében. Az ár a gyűjteménytől, a porcelántól, a személyek számától függ. Napi bögrék 300-300 rubel áron vásárolhatók. Egy gyönyörű kávé pár az elit kollekcióból 1000-2000 rubelbe kerül.

Hogyan válasszuk ki?

A minőségi porcelán ételeket könnyű választani. ami a legfontosabb, néhány alapvető szabály ismerete.

 • Ez a porcelán színárnyalat fényes fehértől elefántcsontig terjed, de nem szürke. Főzőedény szürkés - a hamisítás és a rossz minőség jele.
 • A porcelán finom és „dallamos” anyag. A hangot az edény szélének vékony fából készült bot segítségével történő megérintésével ellenőrizheti. A hangnak vékonynak és hangosnak kell lennie.
 • Minőségi porcelán mindig vékony, de tartós. Még egy kicsit ragyoghat.
 • A porcelán edényeknek tökéletesen simaaknak kell lenniük, a legkisebb csövek és zsetonok nélkül. Ha megjelennek, akkor házasságod van.
 • A valódi porcelán soha nem fedi le teljesen a mintákat, így maga az anyag jól látható.
 • Bármely edénynek egyenletesen kell lennie egy sík felületen, nem kell a forgács az alja és az asztal között.

Az ilyen egyszerű manipulációk lehetővé teszik, hogy a boltban válasszon, kiváló minőségű ételeket. Egyébként magának a vásárlási helynek is meg kell felelnie - a jó porcelán valószínűleg nem található meg a piacon vagy egy ismeretlen áruházban, ahol gyenge fény és gyenge választék található. A Lefard ételeket csak a legjobb üzletekben és nagy, az ételekre és a belső tárgyakra szakosodott online platformokon lehet megtalálni.

A porcelán csodálatos anyag, tartós és tartós. Ezen kívül, gyönyörű porcelán ételek díszítik az ünnepeket, még egy egyszerű családi teát is. A Lefard porcelán tea- és kávéfőzési szolgáltatása kiváló ajándék minden személy számára.

Hogyan kell gondoskodni?

  A porcelán edényt óvatosan kell kezelni, de nem nehéz gondoskodni róla. Lehetőség van arra, hogy az edényeket szokásos módon, vagy a mosogatógépben mossuk, ha erről a gyártónak van információja. A mosogatógép után a porcelánra vonatkozó rajzok bizonyos típusai megsérülhetnekígy mindig olvassa el a jegyzetet egy bizonyos porcelánkészlethez. Ez különösen igaz a kézzel festett tárgyakra.

  A mosószert szokásos módon, de nem csiszolószerként lehet használni, hogy ne sértse meg az aranyozást vagy a mintát. Egyébként az arany vagy ezüst festékkel ellátott ételeket nem lehet mikrohullámú sütőben használni.

  A drága finom porcelánt csak kézzel kell mosni vegyi mosószerek használata nélkül. Mosás után törölje le az edényeket puha ruhával, hogy ne legyen nedvesség, foltok és foltok rajta.

  Nézze meg közelebbről a Lefard teáskészletet.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok