cserépedény

Luminarc edények: jellemzők, típusok és választások

Luminarc edények: jellemzők, típusok és választások

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Gyártó információ
 2. A termékek előnyei és hátrányai
 3. faj
 4. Színes megoldások
 5. Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványokat?
 6. Ajánlások a kiválasztáshoz
 7. Működés és gondozás
 8. Érdekes készletek áttekintése
 9. Felülvizsgálati áttekintés

Számos modern ételgyártó közül lehet megkülönböztetni azokat, akiknek termékei a minőséget, a szépséget és a megfizethetőséget kombinálják. A Luminarc az egyik ilyen márka. A stílusos és modern készülékek ma nem csak apartmanokat és házakat, hanem kávézókat, szállodákat, éttermeket is díszítenek. Meg fogjuk érteni, mi a titka a francia márka ételeinek népszerűségének.

Gyártó információ

A Luminarc egyike az Arc-International aggodalomra okot adó 8 vállalatnak. A cég története 1825-ben kezdődött. Ezután a gyár palackok gyártására szakosodott. Ma elismert vezető szerepet tölt be az üvegtermékek gyártásában a szakmai és hazai igények kielégítésére.

A márka gyártási létesítményei a világ minden táján találhatók. Ezért nem kell meglepődnünk, hogy a csomagoláson látja annak az országnak a nevét, ahol az árut gyártották. Ez lehet Kína, Franciaország, Spanyolország, USA, Egyesült Arab Emírségek. A gyártás helyétől függetlenül minden késztermék következetesen megfelel az európai szabványoknak.

A felhasznált anyag kiváló minőségű edzett üveg. A szükséges szilárdság eléréséhez speciális hőkezelést hajtanak végre. A nyersanyagok minőségét és állapotát a termelés minden szakaszában ellenőrzik. A két évszázados hagyomány és a modern technológia kombinációja lehetővé teszi, hogy szinte törhetetlen tárgyakat kapjon, amelyek ellenállnak az erős hőmérsékleti cseppeknek. Ebben az esetben a gyártó garantálja az ólom és a nehézfémek hiányát a termékben. Egyes termékeket még egy különleges jel is kíséri, amiről beszélünk.

A vállalat választéka változatos:

 • asztal, tea és kávé készletek;
 • ivócikkek (szemüveg, szemüveg, pohár, borospohár, bögrék);
 • tálcák (kancsók, cukorkanálok, fagylalt tálak, olajozók);
 • Élelmiszer-tartályok;
 • hőálló tartályok (sütőedények, edények);
 • tárolótartályok ömlesztett szilárd anyagokhoz;
 • gyermek ételek.

  Minden elem üvegből készül. Még a főzőedények fém betétek nélkül készülnek. Ugyanakkor a termékek megtervezése olyan sokrétű, hogy minden ízléshez lehetőség van (több mint 150 dekoratív lehetőség).

  A gyermekeknek szánt tárgyak erősebbek. Nem harcolnak, nem alkotnak zsetonokat. A fényes rajzok készítéséhez használt festékek környezetbarátak és teljesen biztonságosak a gyerekek számára.

  A Luminarc edényeket 160 országba szállítják. Ez arra utal, hogy a francia cég népszerűsége nem túlzott. Ebben az esetben a siker nem egy agresszív marketingpolitika, hanem a gyakorlati, esztétikus és megfizethető költségek sikeres kombinációja. Az Egyesült Arab Emírségek és Franciaország termékei általában Oroszországba érkeznek.

  A termékek előnyei és hátrányai

  Az üveg splendor előnyei Luminarc számos fogyasztói vélemény megerősítette.

  • Különböző választék. A vállalat különböző célokra kínál ételeket. Vannak tartályok, amelyek a sütőben vagy a mikrohullámú sütőben melegítenek. A teát ivóvíz készletek és különféle ételeket szolgálnak fel. A büféreggelit szolgálják fel. Egy boltban, ha akarja, összegyűjthet egy teljes ételkészletet az egész családnak, amely különböző alkalmakra alkalmas.
  • Vonzó kialakítás. A terméktervezés is változatos. Átlátszó, matt fehér és fekete tárgyak vannak.Vannak színes termékek és minták. Ezek világos nyomatok és finom minták. Az ételek mérete és alakja is változatos volt. A választékot rendszeresen frissítik, így itt mindig megtalálhatók a stílusos újdonságok.
  • Erő. Az edzett üveg 5-ször erősebb a szokásosnál. Ha véletlenül leesik a laminátumra, megőrzi az integritást (csempe és kő esetében szerencsés). Nem lehet aggódni a karcolások megjelenése miatt. A villákat, kanalat, kést biztonságosan használhatja. A lemezek állapota hibátlan marad.
  • Biztonság. Az edényeknek nincsenek éles sarkai és élei, nem sérülhet meg. Érdemes megjegyezni, hogy maga az anyag és a díszítéshez használt festékek környezetbarátak. Ezen túlmenően az üvegnek az összes anyag legkisebb porozitása van, így önmagában nem képes semmit sem szívni. Éppen ezért ajánlott a gyermek edények márka is a szakértők által.
  • Tartósság. A cég termékei hosszú távú napi működésre tervezték. A használt festékek nem törlődnek és nem fakulnak ki, a chipek nem jelennek meg. Ha óvatosan kezeli a francia poharat, és nem próbálja ki az erejét, a termékek vonzerejük elvesztése nélkül több mint 10 éve szolgálhatnak.
  • Megfizethető ár. Bár az üveg temperálás költséges folyamat, a késztermékeket nagyon megfizethető áron értékesítik.
  • Könnyű ellátás. A termékek tisztaságának megőrzése érdekében nincs szükség speciális készítményekre. Az edényeket szokásos mosószeres szivaccsal biztonságosan mossuk. A felületek szennyeződése könnyen és gyorsan eltávolítható. A Luminarc minden elemét a mosogatógépbe helyezheti. Ez mind az átlátszó, mind a színes üvegre vonatkozik.
  • Gyakorlatiasság. A márkás termékek ellenállnak az alacsony és magas hőmérsékletnek. A mikrohullámú sütőben lemezek és egyéb tartályok helyezhetők el. A hőálló formák is ellenállnak a sütő hatásainak. Másrészről az edények minden főzőfelületen felhasználhatók, kivéve az indukciót. Egyes modellek azonban ellenállnak a hirtelen és súlyos hőmérsékletváltozásoknak, ami lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrényből való eltávolítás után azonnal behelyezzék őket a mikrohullámú sütőbe.

  Gyakorlatilag nincsenek hátrányai, de érdemes megjegyezni néhány árnyalatot.

  • Az ütközés károsodásának esélye. A cég termékei rendkívül tartósak, de még mindig „megfizethetetlenek”. Mindenre korlátozott. Ezért nem szabad kifejezetten elvégezni az erősségvizsgálatokat, az edényeket a kemény padlóra dobni vagy a falba dobni. Még mindig fennáll a termék integritásának vagy a repedések megjelenésének veszélye.
  • Néhány korlátozás a működésre. Vásárláskor fontos, hogy olvassa el az adott elem használatára vonatkozó utasításokat. Az a tény, hogy a modellek különböznek a gyártási technológiától. A mikrohullámú sütőben a szokásos edzett üveg, de a sütőben - csak a boroszilikátot helyezheti el. A tányérok és a saláta tálak nem a sütő számára készültek. Hőálló formák nem helyezhetők a tűzhelyre. Ezenkívül még a szélsőséges hőmérséklettel szemben ellenálló tartályokat sem szabad üresen hagyni. Nemkívánatos, hogy hideg vizet öntsön egy vörös forró serpenyőbe.

  faj

  Készletek és készlet

  A márkás vacsora készletek 4 vagy 6 fő számára készültek. A legtöbb csomag 18 vagy 19 elemet tartalmaz. Ezek a vacsora, a desszert és a leves lemezek (mindegyik 6 darab). Sok esetben van egy elég nagy saláta tál. A legnépszerűbbek a "Carine" és a "Diwali" sorozat. A leglátványosabb lehetőségek, mint a fehér orchidea, a lírai intenzitás, a víz színe, a lótuszprunella, a trompette és néhány más.

  A cég tea- és kávéfőzőit 2, 4 és 6 fő számára tervezett opciók képviselik. Csészék és csészealjak átlátszó, fehér, fekete, barna és színes üvegből készülnek. Vannak lehetőségek, minták, kerek és négyzet alakú csészealjak. Néhány készletben teáskanna vagy kávéfőző található. A legeredetibbek a "Kashima Purple", "Estakan Zari" készletei.Azok, akik kedvelik a klasszikusokat, mint az „Evolution”, „Trianon”.

  Ön is vásárolhat egy ivóvízkészletet, amely magában foglal egy 1,6 literes és 6 magas szemüveges kancsót. Különösen fontos lesz a forró nyári időszakban, amikor a limonádéval vagy friss gyümölcslével frissíteni szeretné.

  Azok számára, akik ugyanolyan stílusban szeretnék vásárolni az ételeket, 30 vagy 31 darab készletek állnak rendelkezésre az ebéd, a desszert és a mély tányérok, csészék és saláta tálak kombinálásával. Nagyobb halmazok is vannak, köztük 45 vagy 46 elem. Teáspárokkal, szemüvegekkel, fedelekkel ellátott kancsókkal is rendelkeznek.

  Érdekes, hogy a szupermarketek polcain A világos, fehér, szürke vagy barna üveg lakkozott készletei gyakrabban fordulnak elő (például „Trianon Graphite”, „Ocean Eclipse”). Ezért ha valami fényes és szokatlan terméket szeretne vásárolni, kapcsolatba kell lépnie az online áruházzal. A teljes választék lehetővé teszi a lemezek alakjának kiválasztását, a csészék magasságát és szélességét, az üveg, az árnyék, a csomagolás stb.

  A szolgáltatások költsége 800 és 12 000 rubel között változik, a tervezéstől és az alkatrészek számától függően.

  Saláta tálak és tartályok

  A saláta tálakat széles körben mutatják be. Átlátszó és matt, fedéllel és anélkül, monofon és mintával - sok lehetőség van. A konténerek átmérője 10-12 és 30 cm között változik, az alak és a térfogat is eltérő.

  Kiválaszthatja a klasszikus fehér verziót, amely harmonikusan illeszkedik bármilyen tálcába.vagy látványos fekete, ami a minimalista modern edények között megfelelő lesz. Az átlátszó konténerekben a bogyók, a saláta levelek és a kis gyümölcsök különösen jól fognak kinézni. A világos modellek még a komor napon is felvidulnak és étvágyat kelnek.

  A saláta tálak költsége több mint demokratikus - 40 és 600 rubel között, a mennyiségtől és a designtól függően.

  Táblázat beállítás

  A vendéglátó várakozásra váró asztalt az asztalra helyezi. Ezek közül bármelyik megtalálható a francia márka választékában. A hering halak számára hasznos hering. A cukrot természetesen cukor tálba kell tálalni. A fagylalt vagy egy másik desszert egy elegáns fagylalt tálban néz ki. A cég vajdobozokat kínál vaj, víz, kompótok és egyéb folyadékok számára.

  Érdekes tureen és bouillon. Az első sokkal praktikusabb, mint minden szokásos lemez. A leves ilyen ételekben történő kiszolgálása nemcsak látványosabbá válik, hanem lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg az asztalon.

  A név ellenére a Bulonnits nemcsak táplálékot táplálhat. Például a cappuccino-t olyan széles térfogatú csészékbe öntik, melyeket tejszínhabbal díszítenek. Természetesen nagyon kényelmes az ilyen termékek felhasználása a rendeltetésüknek megfelelően. Például a már lehűtött leves egy részét öntsük a serpenyőből, és gyorsan melegítsük a mikrohullámú sütőben.

  Hőálló edények

  A hőálló sütőedény ideális a különböző ételek főzéséhez a sütőben. A termékek hőálló, átlátszó és matt üvegből készülnek. Az űrlapok elegánsak, modernek, ergonomikusak. Ez lehetővé teszi, hogy az elkészített étel az asztalon közvetlenül a tartályba kerüljön, anélkül, hogy egy másik edénybe kerülne.

  Az űrlapokat külön-külön és több tételből állítják el. Ovális és kerek lehetőségek állnak rendelkezésre. Az oldalmagasság és a hangerő eltérő. Bármelyik forma használható a mikrohullámú sütőben. Tilos a termékeket bármilyen típusú főzőfelületen használni. Az egyik forma költsége - 200 rubelt.

  A serpenyők márka a sütőben, mikrohullámú sütőben, bármely főzőfelületen használható, kivéve az indukciót. A modellek hőálló, vitrocerámiából készülnek. Az anyag ellenáll a hőmérséklet-változásoknak (-40 és 800 fok között), nem melegíti fel a káros anyagokat, nem szívja fel a szagokat. A fazekak a hűtőszekrénybe helyezhetők, könnyen tisztíthatók. Javasoljuk, hogy csak az erős edényektől védje az edényeket.

  Kapacitás-edények - 5 liter. A modellek magassága és szélessége változik. Minden fajták vonzóak és minden konyhában jól néz ki.

  Szemüveg és szemüveg

  Elegáns borospohár, pohár és üvegből készült pohár tökéletesen kiegészíti a bárokat. A sör szerelmesei élvezhetik a tágas bögréket, amelyeket díszítéssel és anélkül kínálnak. A koktélok rajongói egy pohárból és 4 pohárból álló készletet kapnak.

  Az üdítőitalokhoz különböző poharak kerülnek felszolgálásra. A tartályok térfogata 220 és 360 ml között változik. A magasság, a szélesség, az alak és a színek eltérőek. A szemüvegeket a darab adja, valamint 3, 4, 6 darab készletekben. Különösen érdekes a „Frost” sorozat, amelynek termékeit a „fagyos” gradiens technikával festik.

  A szemüveg ára 40 rubelt darabonként kezdődik, a borospohár 60 rubelből indul. A márka választékában is megtalálható egy kb. 2000 rubel dekanter.

  Gyermek ételek

  Gyermekételek Luminarc a szerelmes gyerekeknek. A törékeny tárgyak praktikus, higiéniai és biztonsági tulajdonságai mellett a márka minden igényt figyelembe veszi a fényes és vonzó mindenben.

  Kis bögrék, poharak, tányérok, saláta tálak és tálak díszítik a szeretett rajzfilmek karaktereinek képeit. Disney hercegnő, vidám Mickey Mouse, Nemo hal, Repülőgépek, autók - ez nem a lehetőségek teljes listája. Az ilyen ételek természetesen vonzzák a baba figyelmét. Az asztalnál nem lesz több hülye, a nyugtalan étvágy növekszik. Ezen túlmenően a gyermek örömmel fogadja, hogy ő saját ételének tulajdonosa.

  Minden elem könnyű súly és maximális használhatóság. A kis adagokhoz tervezett edények kevés helyet foglalnak az asztalon. Bouillon külön figyelmet érdemel. Egy ilyen termék lehetővé teszi az anya számára, hogy a babát táplálja, a tartályt a fogantyúval tartja.

  A teljes készletet egyetlen kivitelben készítheti el. Egy ilyen készlet nagyszerű ötlet lesz a barátok vagy rokonok gyermeknek való bemutatására. A tipikus Luminarc gyermekkészlet tartalmaz egy desszertlemezt, egy poharat és egy poharat. Néhány opciót egy tál vagy saláta tál egészít ki.

  Azt is vegye fel több elem, amelyek illeszkednek egymáshoz. Ha a barátok már eljöttek a gyermekéhez, az ünnepi asztalt szépen díszítheti a francia márka fényes ételekkel. A gyerekek örömmel várják a gyönyörű és érdekes termékeket.

  Tároló tartályok

  A lökésálló üvegből készült fedőlapok hasznosak lesznek minden háziasszony számára. A gyógynövények, a cookie-k és a különböző ömlesztett termékek tárolhatók ilyen konténerekben. A termékek tartósak, környezetbarátak, nem szívják el a szagokat, nem bocsátanak ki káros anyagokat. Ugyanakkor a tartály tartalma jól látható. A Luminarc tégelyek térfogata 0,5-1 liter. Ezenkívül két lehetőség közül választhat: teljesen üvegből készült termék, vagy egy műanyag borítású modell.

  A Pure Box sorozat fedelével ellátott tartályai kiváló megoldást jelentenek az élelmiszer hűtőszekrényben való tárolására. Ha szeretné, akkor ebédelhet veled a természethez vagy az irodához. A termékek teljesen szorosak. A szilikon tömítésnek és a speciális rögzítőknek köszönhetően a tartalom biztonsága garantált. Még a folyékony termékek sem kerülhetnek ki, ha a tartályt megfordítják vagy megrázzák.

  A termékek ellenállnak a szélsőséges hőmérsékleteknek. A hűtőszekrényben tárolhatók, mikrohullámú sütőben melegíthetik. Ugyanakkor a sorozatból származó termékek „lélegzik”. Zárt állapotban a tartály teljesen lezárt. Ha azonban levegőt akar bejutni a tartályba, akkor csak a fedél szelepét kell nyitnia. A konténerek alakja és mérete eltérő. Különösen finom termékeket is tartalmazó modellek találhatók műanyag ráccsal.

  A Keep'N sorozat a legmegfelelőbb tárolandó tárolóeszközöket képviseli. Könnyen felhelyezhetők egymásra, nagyon kevés helyet foglalnak el. Ezek a modellek nem alkalmasak folyékony edények átvitelére, de lehetővé teszik a mikrohullámú sütőben és a hűtőben tárolt fűtést.

  Színes megoldások

  A Luminarc széles színválasztékkal látja el a termékeket. A szigorú klasszikusok hívei itt találhatók fehér, fekete, szürke termékekkel.Az élénk színek rajongói gazdag vörös, kék, zöld, türkiz, lila, narancssárga, sárga tónusok közül választhatnak. A romantikus hölgyek finom rózsaszín és kék árnyalatokkal készülnek. Ugyanakkor az egyes színek a félárnyék egész sorában vannak ábrázolva.

  Néhány termék egyszerre több árnyalatot kombinál. Ugyanakkor a színkombinációk mindig harmonikusak és látványosak. Természetesen az ételek minden kategóriája is teljesen átlátszó termékek.

  Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványokat?

  Ma sok gyártó olyan ételeket készít, amelyek hasonlítanak a Luminarc termék megjelenésére. Az ilyen elemek minősége azonban lényegesen eltér az eredetitől. Annak biztosítására, hogy a francia márka ételeit megelőzően néhány pillanatra figyeljen.

  • A jelkép. Az eredeti edényben mindig van márkanév. Az anyagot extrudálják vagy a terméken kitörölhetetlen festékkel nyomtatják. Általában az alsó vagy a belső oldalon helyezkedik el.
  • Az anyag megjelenése. Nincsenek szabálytalanságok, légbuborékok és egyéb hibák. A márkás étkészlet mindig sima és sima.
  • A kép minősége. Ha az elem nyomtatott, akkor azt világosan és egyenletesen kell festeni.
  • Ár. A gyanúsan alacsony költség azt jelezheti, hogy hamis.

  Is próbáljon meg árut vásárolni olyan megbízható beszállítóktól, akik már régóta részt vettek a Luminarc konyhai eszközök értékesítésében.

  Ajánlások a kiválasztáshoz

  Ételek kiválasztása érdemes néhány pontra összpontosítani.

  • Cél. A tészta kiszolgálásához mély lemezeket használjon. A közepes mélységű lemezek alkalmasak burgonya és más fő ételekre. A leveshez - bouillon. Saláták - azonos nevű tartályok. Gyümölcs, torta darab - desszert tányér. Fagylalt fagylaltokhoz. A borospoharak kiválasztása egy bizonyos típusú alkohol esetében egyszerű, mivel a hivatalos online áruház honlapja csoportokra van osztva.
  • Az elemek száma. Itt érdemes figyelembe venni a családban élő emberek számát. Azt is érdemes meggondolni, hogy milyen gyakran szervez nagy pártokat nagyszámú vendéggel. Kívánatos, hogy ugyanazok az eszközök elegendőek mindenki számára.
  • Design. Mindez a személyes ízlésektől függ. Ha kétségei vannak, akkor a fehér ételeket nem díszítheti. Mindig fontos és soha nem unatkozik.

  Működés és gondozás

  Amint már említettük, nincsenek különleges ajánlások a Luminarc edények használatára. A kezelés nem igényel különös gondosságot, bár nem érdemes kifejezetten erős ütésnek kitenni. Olvassa el az egyes termékekre vonatkozó utasításokat, és csak a rendeltetésszerű használatára használja (amint azt már említettük, nem helyezheti a lemezeket a sütőbe, és hőálló formákat - a tűzhelyre).

  Minden elemet hagyományos eszközökkel könnyen meg lehet tisztítani. Mossuk le mind kézzel, mind a mosogatógépben.

  Érdekes készletek áttekintése

  A márka választék hatalmas. Tekintsünk néhány eredeti opciót.

  A kifinomult romantika kedvelői élvezni fogják a „Diwali Cyrus” 44 darab készletét. A páfrány levelek képe a matt üvegen stílusos és hihetetlenül gyengéd. A Pripylennye árnyalatai álomszerű hangulatot hoznak létre, és a formák korszerűsége nagyon fontosvá teszi a szolgáltatást.

  Kreatív emberek, akik jobban kedvelik a színek lázadását, értékelni fogják a "Brush Mania" lemezek halmazát, mely 6 fő számára készült. A narancssárga, vörös és zöld színek harmonikusan együtt léteznek egy készletben, emelve a hangulatot és minden nap világosabbá téve.

  A látványos kontrasztot kedvelő ügyfelek választhatnak a 19 darabos Trianon Modern vacsorát. A fekete-fehér kombináció mindig divatosnak tűnik. Ebben az esetben az ételek kombinálhatók bármilyen színes terítővel és egyéb tálcával.

  És itt egy példa egy kiváló edénykészletre egy serpenyővel. A „hatvanas évek” szolgáltatása az absztrakt patchwork minták szellemében díszített. Az eredeti vörös-szürke-fehér tónusokból készült lemezek, saláta tálak, teapárok, nagy edény és egy serpenyő nagyon vonzónak tűnik. A készlet 6 fő részére. A fedéllel ellátott üvegtálca mikrohullámú sütőben és sütőben használható (t-ig 200 fokig).

  Felülvizsgálati áttekintés

  A legtöbb felhasználó szereti a Luminarc edényeket. A termékek nem egy évig szolgálnak, anélkül, hogy vonzerejüket és tulajdonságaikat elveszítenék. Az anyag ellenáll a karcolásoknak, zsetonoknak, repedéseknek. Néhányan még azt is megszakíthatatlannak tartják, mert a véletlen esés után a tárgy nem sérült.

  Ezzel A készletek tulajdonosai és a márka egyedi elemei könnyedségüket, kényelmüket és nagyszerű designjukat képviselik. Kellemes enni az ilyen ételekből, nem szégyen, hogy az ünnepi asztalra helyezzük. Könnyen tisztítható, ellenáll a magas hőmérsékletnek, és általában kedvező a vásárlóknak.

  Azonban, annak ellenére, hogy szinte mindenki elismeri a Luminarc termékeket a megfizethető árak és a jó minőség kiváló arányának példaként, a hálózaton vannak vélemények egyes termékek furcsa viselkedéséről. Vannak olyan esetek, amikor az üveg egyszerűen felrobbant, nyilvánvaló ok nélkül, és kis darabokra repült. Ennek oka csak a termelési technológia megsértése lehet. Nem ismert, hogy a „veszélyes” ételeket márkajelölték-e vagy hamis.

  Tekintse át a Luminarc eszközöket a következő videóban.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok